Gå til innhold

Tips om tilbereding av svinenakke?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Svinenakke er sterkt undervurdert. Din sambygding Craig Whitson lager en fantastisk svinenakke. Jeg antar du ikke har en smoker som han, men jeg fant en oppskrift med gode bilder i danmark. Her får du forklart hvordan du skal bruke en vanlig kulegrill som smoker. Det er egentlig ikke nødvendig å bruke flis for å få røyk, men det skal sette smak :)

 

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=6927

 

Bruk termostat i stykket og i grillen. Ikke la det bli varmere enn 150grader i grillen, helst 100-130. Kjøttet tåler fint kjernetemperaturer 75-80grader. Når kjøtt får svak varmebehandlig over lang tid, blir det deilig mørt OG gjennomstekt

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...