Gå til innhold

PESNorge-turneringen - vinn tur til EM i Roma!


Anbefalte innlegg

Praktisk informasjon:

 

Plattform: Playstation©3

Sted: Kultursenteret ISAK, Midtbyen i Trondheim

Dato: 20. september 2008

Oppmøtetidspunkt: Kl. 11.00

Påmeldingsfrist: 22.september kl. 11.15

Påmelding: Det er FØRSTEMANN TIL MØLLA prinsippet som gjelder! De som benytter seg av dette påmeldingsskjemaet vil få første prioritet ved for mange deltakere. Du har også mulighet til å betale i døra, men da garanterer vi ikke for at du får delta i turneringen!

 

LAST NED PÅMELDINGSKJEMA HER!

 

Den 20. september 08 vil det bli avholdt en Pro Evolution Soccer turnering på Kultursenteret ISAK i Trondheim. Turneringen blir avholdt i regi av PESNorge.net

Arrangøransvarlig er Eirik A. Heggelund som har erfaring fra forrige PESNorge-turnering og har vært PESNorges administrator siden oppstarten for tre år siden. Det blir forhåpentligvis vising av Premier League samtidig som turneringen spilles.

 

pesnorge_logo.png

 

Premier:

Godt spill belønnes med flotte premier. Konami slår på stortromma og sponser PESNorge med eksklusive gevinster. I tillegg vil PESNorge gi en fet premie til vinneren. Vinneren kvalifiserer seg til Norgesfinalen mot Norgesmesteren Amin Askar, og vinneren av Norgesfinalen får dekket en tur til en verdi av 20 000,- kr. til EM i PES som i år arrangeres i Roma.

 

Regler:

Maks. grense på antall deltakere er satt til 80. Her er det "førstemann til mølla" prinsippet som gjelder. Det er bindende påmelding og det koster 100,- pr. deltaker. Hvor lenge hver match skal vare er ennå uvist, men vi håper på å få til 15 minutters kamper. Uansett vil dette gjelde i sluttspillet.

Du kan velge mellom tre forskjellige lag, og laget du velger er bindende.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...