Gå til innhold

Trådøse hodetelefoner, lik lydkvalitet som på KossPorta Pro.


Pc96

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Skal ha noen hodetelefoner som er trådløse, med sender man putter i 3,5 mm jack, det skal vere bøyle på de og like god lydkvalitet og bass på som KossPorta Pro.

 

Kan noen finne noen Hodetelefoner med disse kravene?

 

Takk på forhånd!

Endret av Pc96
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341

Mottaker du putteri 3.5mm jack? mener du sender? Mottakeren sitter nødvendigvis i hodetelefonene, eventuelt finnes det MOTTAKERE som du plugger vanlige hodetelefoner i.

 

om det er sender du mener, så er det veldig dårlig lyd på mye av det som finnes av bløåtannhodetelefoner, men det er det på portapro og så kanskej ikke så farlig. cdon selger unna noe som heter koss cobalt nå for tiden for halv pris (nedsatt fra 2000) der sender er inkludert, vet ikke noe om de hodetelefonene men burde nå være noe til den prisen.

 

Forøvrig er det jo jævla knotete med diger kladd av en sender, om trådløs er så viktig for deg bør du vurdere spillere med innebygd bluetooth, eks sony a820 som også finnes med inkluderte bluetoothhodetelefoner til rundt 1300 for 4GB.

 

siste mulighet er at du her mener trådløse hodetelefoner til hjemmebruk, isåfall trenger du ikke blåtann men kan gå for noen med gedigen sender ala sennheiser rs130.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...