Gå til innhold

Hva er galt med DVD-rommen min???


Anbefalte innlegg

Hei!

Når jeg kopierer eller ripper en dvd med dvd-spilleren min, så vil den bare kjøre på ca 12x, istedet for 48x som den kan kjøre på. Jeg har sjekket at "Bruk UDMA hvis tilgjengelig" er merket av, men den vil allikevel bare kjøre på PIO-mode. Hva er galt og hva kan gjøres??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har du noen innstillinger i bios som du kan stille på?, prøv å formater hvis du gidder... ellers kan det være et virus som tuller med deg, men prøv å sett til dma om mulig trykk ok og boot på nytt.

 

En annen løsning kan være å slette enheten fra enhetsbehandling og reboote, da vil enheten komme tilbake og forhåpentligvis ha udma på

Lenke til kommentar

Ingenting av dette hjelper, prøvd alt. Men kjørte Norton WinDoctor nå og fant ut at jeg manglet en dll-fil på pc'en. Kan den ha noen innvirkning (tviler på det men). Den fila jeg mangler heter: mscoree.dll.

 

Har prøvd å slette DVD-spilleren og, for så å reboote, men den blir allikevel stående på PIO-mode.

Lenke til kommentar

Hvilket OS har du?. Står en del interesangt her. Blandt annet at win2k ikke støtter ata 66 "out of the box", og at den vil vise at den kjører PIO mode selv om den bruker udma. Linkene der gir vel nok info om hvordan du løser det om det er det som er problemet. Har hørt at disse problemet også fulgte med i XP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...