Gå til innhold

Troika uten gele.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som har smakt "sure fisker"(?) grønn pose med lyse gule fisker som var så sinnsykt surt før? Nå derimot smaker det søtt :blink:

 

Akkurat som med laban sure skrikerunger. De første posene var så sinnssykt gode, så fikk de inn noen klager på at de var FOR SURE (:o WTF), og nå er de nesten ikke sure lenger :(

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Akkurat som med laban sure skrikerunger. De første posene var så sinnssykt gode, så fikk de inn noen klager på at de var FOR SURE (:o WTF), og nå er de nesten ikke sure lenger :(

De har aldri vært for sure, jeg synes de var harde da jeg spiste dem første gang... Var ikke det jeg forbinder med Laban når det angår mykhet nei :(

Endret av Sameboe
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b
Mange jeg kjenner liker å åpne labanposen og la den ligge åpen en dag eller to før de spiser den for at de skal bli hardere.

 

Jeg synes også seigmenn smaker best når de ikke er helt ferske og myke

 

Har litt samme tingen når det gjelder ostepopp jeg da. La den ligge åpen over natta. :ermm:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b
Potetgull og ostepop blir jo gjerne litt seige og ekle når de ligger over natta, men hver sin smak :!:

 

Potetgull blir bare ekkelt, men det er litt godt med seig ostepop :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...