Gå til innhold

labrador

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av labrador

  1. Har nettopp kjøpt en Ipod Nano 4 GB. Jeg fikk beskjed om å lade den via den medfølgende USB-kabel. Det tar 10 timer å lade den. Det er lang tid. Er det noen andre på forumet som har opplevd det samme, eller er det en mer effektiv måte å lade Ipoden på.

  2. Det originale minnekortet er i telefonen. Etter et par uker etter at jeg kjøpte telefonen, finner den ikke minnekortet. Fikk den reparert av Telekomunikasjons Partner (TKP) i Oslo. Allerede samme dag oppsto samme feil. TKP har også slettet en del av telefonen opprinnelige programvare (ikke kontakter, avtaler etc).

     

    Har andre erfart samme feil.

     

     

     

    Labrador

  3. Jeg har Photoshop Elements 2.0 og 3.0 og har nylig kjøpt PE 5.0. På de to tidligefre versjonene trykker jeg på "File" etter å ha åpnet programmet. Da får jeg en liste med bl. a. browse. Ved å trykke på denne kan jeg velge fritt hvilken katalog jeg vil browse, f. eks. sommer 2007, jul 2006 etc. Da får jeg opp "thumnails" av alle bildene i valgt katalog. Jeg kan da fritt velge hvilket bilde jeg vil endre på. Når jeg så lagrer bildet, kommer jeg tilbake til browseren.

     

    Jeg får ikke dette til å Photoshop Elements 5.0.

     

    Er det noen av de mange kloke hoder på forumet som kan hjelpe meg.

     

     

    mvh

    Labrador

  4. Jeg har en Samsung E730. Veldig OK tlf, men kalenderen kan ikke synkes mot Outlook på PC. Den begynner også å streike noen ganger, bl. a. finner den ikke nettet til tross for at det er god dekning.

     

    Vurderer en telefon ut fra følgende kriterier.

     

    Bra batteritid

    God skjerm

    Lettvint synk mot Outlook

     

    Kameradelen, mp3-spiller er ikke så viktig.

     

     

    Har sett på Nokia 6300. Er det noen som kjenner til denne og som kan gi meg et råd. Hvor ofte lader dere telefonen f. eks.

  5. Jeg har selv 350 D og Canon 24-105 f 4,0 L samt Tamron 18-50 f 2,8. Hadde tidligere Canon 17-85 IS før jeg byttet til Tamron. Jeg føler at kameraet er i stand til å ta ypperlige bilder, men ikke bestandig. Det ser ut som det kan være unøyaktig på fokus i noen tilfeller. Det har vært til justering flere ganger når det gjelder fokusen.

     

    En stor fotoforretning i Oslo sa til meg at et 350 D ligger innen for de rammene som gjelder for et slikt nybegynnerkamera (underforstått at det ikke er 100 % nøyaktig).

     

    Vurderer å oppgradere, men vil vente til Canon kommer med en arvtager til 30 D.

  6. Jeg takker for svarene. Jeg forsøker naturligvis å bruke så kort lukkertid som mulig for å fryse bevegelsene. Jeg oppskarper bildene i Photoshop Elements 3.0.

     

    Når jeg sier at jeg ikke synes at bildene er skarpe, er at jeg ofte sammenligner mine bilder med andre bilder jeg finner på internett (naturligvis med høy oppløsning).

     

    Noen av de uskarpe hundebildene, vet jeg skyldes lukkertiden. Men når jeg tar et bilde av en bygning, har kort lukkertid og bildet ikke er skarpt der hvor jeg har lagt fokuspunktet, begyynner jeg å lure. Både kamerat og Canon-objektiv har vært til justering to ganger.

  7. Jeg har Canon 350 D, Canon 24-105 Lf4,0 samt Tamron 17-55 f2,8. Er vel egentlig bare sånn passe fornøyd, men jeg sliter litt med å få skarpe bilder. Dette inntrer som oftest når jeg tar bilde av bikkja som er en sort labrador. Kameraet har vært til justering flere ganger. Vurderer å oppgradere/bytte til Canon 400D.

     

    Har noen synspunkter på dette. Eller bør jeg bytte til 30D, evt. vente på "40D".

  8. Jeg har lastet ned en lyd/videofil fra en nettside til et danseband. Denne får jeg spilt og sett på pc-en. Nå vil jeg brenne denne filen til en CD slik at jeg kan spille den i bilen.

    Bilstereoen spiller naturligvis mp3-filer, men vil ikke spille det formatet jeg har lastet ned.

     

    Først må jeg spørre om det er lovlig (ellers blir jeg vel utestengt/hengt/drept av administrator.) Neste spørsmål går naturligvis på om det går av å konvertere en lyd/videofil til mp-3 og hva slags program som er nødvendig.

     

    Kommentarer om at danseband ikke er ordentlig musikk e. l er uønsket.

  9. Jeg hadde sterk migrene for mange år siden. Jeg fikk det rådet av en almenpraktiserende lege at jeg skulle ligge høyt med hodet når jeg sov.

    Jeg bygget opp sengen ca 4 cm ved hodet (satte klosser under sengebena).

     

    For meg løste det problemet.

     

    Jeg har også hørt at det er bra å ha 2 hodeputer slik at man ligger høyt.

  10. Jeg har kjørt piggfritt i flere år og er meget godt fornøyd med det. Har hatt skikkelige problemer (i Oslo!) kun én gang, men dat stoppet både busser og drosjer. Så glatt var det.

     

    Det er viktig at du selv føler deg trygg når du kjeører. Det er mye mer behagelig å kjøre piggfritt, men du må ta det litt mer med ro. Ikke kjøre som du har futen eller en annen stygging etter deg.

  11. Kristoffer90 sier at han har et 350D med et Sigma 18-200, men har ikke opplevd de problemene jeg har. Det er hyggelig for han.

     

    Jeg mener naturligvis ikke at alle 350D har disse problemene, men ut fra flere meldinger her på forumet kan det se ut som fokusproblemer med 350D er et velkjent fenomen. Det skal naturligvis ikke være slik, men det vil alltid finnes "mandagseksemplarer". Jeg har tydeligvis fått et slikt.

×
×
  • Opprett ny...