Gå til innhold

Evilshadow

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Evilshadow

  1. Eg har hatt masse problem med mitt at Rammen min og hovedkortet mitt ikkje vil samarbeida selv om eg skaffa meg nytt ram så eg har tenkt a bare få meg nytt hovedkort heller.

     

    Hoved Kort: Asus Sokkel 939 A8N-E

     

    Minne: OCZ 2048 MB(2x1024MB) Platinum Edition PC4000 3-3-3-8 DDR

     

    AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor

     

    Nvidia GeForce 7800 GT

     

    E det någen som vet ka hoved kort som kan fiksa å ha dette rammet? Helst någe som kansje e litt egna te mye Speling

     

    Det einaste problemet eg har hatt me PC'en e Minne problemet så eg vil bare får fiksa det siden eg ikkje har fått brukt an skikkelig de fyste 6 månedene eg har hatt an.

  2. Jeg har et problem med at helt siden jeg kjøpte en ny PC(like før TG) har den hatt problem med å laste ned filer fra internett sider. Når jeg bruker nedlastnings programmer går alt helt fint, men når jeg prøver å laste ned fra internett sider(Fileplanet og download.com har jeg testet mest) så kommer filene ned corrupte. Det som er så rart er at hver gang jeg prøvet et par ekstra ganger så fynker det plutselig uten noen tydelig grunn for at det skulle virke.

     

    Dette problemet har ikke effect på programmer som laster ned oppdateringer automatisk med untak av Magic Online der det plutselig halveis in i nedlastningen blir problemer med å laqste ned helt tilfeldige filer.

     

    Dette problemet hadde jeg på TG, hos en kamrat og i min nye leilighet så jeg tviler på at det er internetten min. Jeg skjører Windows XP Corparate edition. Akuratt nå sitter jeg på en 20Mb Lyse linje.

     

    Jeg har så lite peiling hva det kan skuldes at dere får bare spør om ting dere tror at det kan være og som kan skape et slik problem.

     

    Thnx!

×
×
  • Opprett ny...