Gå til innhold

D_H

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av D_H

  1. hei,

    jeg har hatt et par samsung skjermer og dette hørest mistenkelig ut som en instilling som er gjort i menyen. for å rette det opp gjør følgende:

     

    1. trykk menu knappen.

    2. naviger til Color ->Magic Color.

    3. der står den antagelig på Demo.

    4. skift til Off og det skal være løst.

     

    Håper dette hjelper.

     

    .

     

    det hjalp ikke det heller

  2. Heisann.

    Jeg kjøpte nettopp en > https://prisguiden.no/product.php?product_id=47290 < av en kompis. Denne kjører dualscreen med en > https://prisguiden.no/product.php?product_id=47293 < . Men det er noe som ikke stemmer, fordi halve skjermen er mørkerer enn den andre siden.. Prøvd å skru opp og ned instillinger men ingenting ser til å funke. Hvis skjermen er av i 10-15 minutter og jeg skrur den på igjen funker det helt fint, helt til den plutselig bare blir mørk igjen på venstre side av skjermen. Har prøvd både DVI og VGA og forskjellige kabler, men til ingen nytte. jeg har btw; nVidia Geforce 7800 GT skjermkort.

    Noen som vet hva som kan være problemet?

  3. Trenger hjelp:

    Jeg kommer meg ikke inn på noen online spill f.eks wow,css. kommer heller ikke inn på VT/TS + man får ikke sendt mail ut.

    Msn, IE funker som det skal.

    Jeg har Telenor og er koblet på via en ruter fra Belkin. Prøvd å restarter modem og ruter, dratt ut alle kabler til ingen nytte. Noen ganger har det fungert å restarter rutern, da har jeg kommet inn på spill ++, men falt ut etter 2-3 min igjen.

     

     

    help! :< :ohmy:

  4. Når jeg skal starte Windows Live Messenger får jeg en feil melding som sier: Programmet kan ikke starte fordi MSVCR80.dll ikke finnes. Det problemet kan løse seg ved å installere programmet på nytt.

     

    Jeg har prøvd å installere på nytt, men til ingen nytte.

     

    Nå som den nye updaten har kommet, MÅ jeg jo bruke WLM. Så vær så snill hjelp meg :ermm:

  5. Pcen skrur seg helt fint på , helt til den kommer til skrivebordet. Alt stopper opp og det eneste som vises er bakgrunnsbildet. Ingen skrivebords ikoner og heller ingen startlinje. Det går ann å åpne og kjøre programmer via Oppgavebehandling.

     

    Noen som vet hva problemet kan være, vil helst unngå formatering

×
×
  • Opprett ny...