Gå til innhold

Ajaco

Medlemmer
  • Innlegg

    3 915
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    11

Bloggkommentarer skrevet av Ajaco

  1. Etterhvert som du føler deg komfortabel, kan du prøve å lage "how-to-get-started" tutorials for nye spillere?

     

    Ettersom du spiller protoss, kan du lage noen for protoss. Jeg kan sikkert lage for terran, dersom ønskelig. Og hvis vi også har en frivillig zerg spiller, kan vi lett lage 3 enkle tutorials. Som gjør det enkelt og greit for nye spillere å komme inn i multiplayer. I tilleg får de sett alle 3 rasene på nært hold, noe som også kan hjelpe mange å bestemme seg for hva de vil spille.

  2. Den var lang! Men nyttig. Fikk meg til å tenke litt annerledes. Jeg har alltid tenkt at mye penger er bra, og at queueing er chill. Men når jeg tenker meg om... så er det veldig upraktisk.

     

    Så jeg tok noen games, der jeg kun fokuserte på å bruke opp all mineralen min, og etter gamene hadde jeg dobbelt så lite average unspent resources som motstanderen :)

  3. Jeg synes det å ikke skrive så alt for komplisert norsk kan være en god idé. Om det er dyslektikere eller yngre personer som leser bloggen, så vil de også kunne få et godt utbytte av det.

     

    Og slik jeg har forstått det, så er dine ambisjoner å bli veldig god i dette spillet. Etterhvert som du blir bedre, kunne du kanskje prøvd deg på noen tutorials? Slik at nye spillere som leser bloggen din kan få noen gode tips for å komme godt i gang. Gjerne en replay med commentary av hva du gjør, hvorfor du gjør det, og hvordan du gjør det. Tror mange hadde satt pris på det.

     

    Når det kommer til header for bloggen; jeg går Medier og Kommunikasjon, og driver en god del med grafisk design. Så dersom du kunne tenkt deg hjelp med dette - er det bare å rope. Så kan jeg gi det et par forsøk.

  4. Kommenterer igjen jeg.

     

    Spiller som sagt terran nå, og har ikke gjort det så lenge. Spillte i gold league jeg også.

     

    En ganske 'vanlig' start for meg er

     

    Supply depot @ 9 -> Send worker for scouting straks den er ferdig. For å få litt innsikt i hva motstanderen gjør, og for å kunne vite hvor mye minerals jeg bør bruke på marines i starten. Og om jeg tilog med burde bygge en bunker.

     

    Etter det, kjører jeg alltid barracks - naturligvis. Og pumper ut noen marines og en tech lab til å begynne med.

     

    Orbital command på rundt 16, og bruker ofte første scannen for å få enda bedre innsikt i hva motstanderen driver med. Er det zerg, og jeg ser han går roach heavy, går jeg mech. Siege tanks, med marines out front. Thors mid/endgame.

     

    Mot protoss får jeg alltid opp et par ghosts så tidlig som mulig, for EMP.

     

    Litt vanskelig å si at jeg bruker en taktik konsekvent, men det varierer stort sett mellom MMM (Marine, Marauder, Medivac) og Tech (Siegetank/thors + litt infantry).

     

    Sjelden jeg går air. MMM er veldig bra overall, så blir mest dette - med mindre jeg vet tech vil countre motstanderen hardt (mot f.eks. 1 base roach).

     

    Pleier også ofte å vente på å bli attacket, for så å gå til counterattack selv. Ettersom terran har veldig gode tier 3 units. Og jeg liker midgame, og ønsker også å practice macroen min så mye som mulig.

  5. Stilig, en norsk SC2 blogg. Bookmarket den jeg :) Kan være greit å følge med på.

     

    Pleide å ha samme buildorder da jeg spilte protoss, men gikk over til terren nå for noen dager siden. Liker det mye bedre. Føler jeg har større fleksiblitet.

     

    Forresten, tidenes match:

     

    [Pt 1]

    [Pt 2]

    [Pt 3]

    [Pt 4]

     

    Herlig bruk av nukes fra TheLittleOne. Imponerende replay. Fra begge to.

×
×
  • Opprett ny...