Gå til innhold

voodoodoo

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av voodoodoo

  1. Hoppet på bitcoin toget i vår, investerer omtrent like mye som enkelte snuser bort. Mine 14’ er nå verdt nesten 40’. Det kommer en knekk nå ved neste splitt 13 November men siden går det bare oppover. Det er ikke så lenge siden at noen sa at Internett er en døgnflue og om noen år så ler vi sannsynligvis av han her: http://e24.no/digital/jusprofessor-om-bitcoin-aa-investere-i-bitcoin-til-en-kurs-over-1-000-dollar-er-galskap/22653364

     

    At ledere i store multinasjonale banker går hardt ut mot bitcoin er forståelig, det river jo ned fundamentet i inntjeningen deres..

  2. Abbonerer på netflix, Hbo har en holdning ovenfor kunder jeg ikke vil støtte. Betaler gjerne for innhold men da må det være tilgjengelig og av bra kvalitet.

    Enn så lenge gir eztv.it et langt bedre kvalitetsmessig innhold enn hbo. De er på veg til å få huet opp av sanda i filmbransjen også men har langt igjen før de er på spotify nivå. Det sitter fremdeles allt for mange folk i ledende posisjoner og tviholder på et gammelt monopolistisk syn.

  3. Trudde de skulle nøye seg med å kreve 12mnd binding, men neida. Her kliner de til med å kun gi Samsung eiere full kvalitet på toppen. Samt begrense til fem enheter og kun en av de kan brukes av gangen. Her i huset er vi Fem brukere og med netflix/spotify kan unga sitte og se og lytte på hva de vil samtidig på pc'ene sine uten at det koster meg ett øre ekstra dette er BRA!!De kan være HBO så mye de vil men mine fjelldollar går til netflix.HBO serier kan sees i HD med skikkelig dagen etter release via torrent og er helt gratis, om enn ulovlig. Men når de ikke klarer å gi meg mulighet til å betale for en tjeneste på nivå med torrent kvalitetsmessig vil de strengt tatt ikke ha penga mine.Abbonerer på spotify med gledeAbbonerer på netflix med gledeHadde tenkt å bruke 79,- på HBO også men med slike idiotiske begrensninger finnes det som sagt andre og bedre alternativer.
    Du kan vel spille av spotify på kun én enhet om gangen?

    G

     

    Bruker gammel klient ;0)

  4. Nok en teknologi som aldri kommer til å bli tatt i bruk komersiellt. Av den enkle grunn at ingen tjener penger på "evigvarende" disker.

    Det beste eksempelet på evigvarende produkter som er konstruert for å gå istykker etter kort tid er den nylig forbudte lyspæren. Det hadde ikke kostet en krone mer for produsentene å lage en lyspære som varer i 50-60år. Men det hadde drept omsetningen, derfor ble slike aldri masseprodusert.

    • Liker 1
  5. Handla en panasonic TX-P65VT30Y for 19' i Mars i år. Ser ingen TV-er i dagens marked som gir tilsvarende verdi for penga. Etter noen måneder med 65' i stua er det uaktuellt å gå tilbake til "reisetv" på 55' eller tilsvarende.

     

    Har foreløpig ikke funnet noen LED tv som takler raske sekvenser på samme nivå som en Pana plasmatv. Eneste stedet en LED funker bedre enn plasma er i rom med mye lys. Samsung sine edge led er fine å se på men kan vel neppe kalles high end.

  6. Har handla og satt sammen denne i dag:

     

    http://www.mpx.no/k/...6A-D9031E306953

     

    Eneste problemet ved montering var at huset på Hovedvifta tok i heatpipes på kjøleren til skjermkortet. løste det ved å frese ut endel av viftehuset

    Kjører en ssd til os og en til spill. 2gb disken er til div film o.l.

     

    Biktig med Low profile minne med den valgte kjøleren eller så tar de oppi heatpipes fra cpu-en

     

    Og ikke minst er pc'n stille.

     

    skal kjøre noen tester iløpet av morgendagen og se på ytelse&slik.

  7. Ser jo bra ut dette. Har selv nesten samme hovedkort (med h77chipset, dog) og det er et av de beste hovedkortene jeg har hatt. Denne pakka er klar til å settes opp :)

     

    Om kjølern passer i kabinettet, vet jeg ikke. Du får lese på dimensjonene til kabinettet. Det finnes også lavere kjølere fra Noctua der ute.

     

    Målet med denne kjøleren er å kunne kjøre med kun kabinettvifta, har også valgt asus gpu-en fordi den skal være nokså stillegående. Tenkte å se om pc'n også kunne fungere under tv'n som htpc.

  8. Har tenkt å bygge meg en mini itx rigg til spill&morro, har plukket ut følgende komponenter og trenger innspill til om følgende passer i sammen.

     

    Kabinett: Silverstone Sugo SG08B Mini-ITX Sort

    Cpu: Intel® Core i5-3570K Processor

    HK: ASUS P8Z77-I DELUXE, Socket-1155 mini-ITX

    SSD: 2X Kingston HyperX 3K SSD 120GB 2.5" i raid 0

    HD: Western Digital® Desktop Green 2TB

    GPU: ASUS GeForce GTX 670 2GB PhysX CUDA

    DVD: Samsung DVD±RW Writer SN-208BB slim

    kjøler: Noctua NH-C12P SE14

    Minne: Crucial DDR3 BallistiX Tactical 16GB

     

    Ser for meg at det er kjøleren som kan bli litt vrien å klemme inn mht HK og GPU. Minnet har relativt små kjøleribber så de skal gå greit under kjøleren.

    Håper å kunne kjøre cpu kjøleren passivt da 180mm vifta blåser rett ned på denne.

     

    Noen med noenlunde samma bygg der ute?

  9. Hei, trenger hjelp med oppsett av MMS og gprs fra onecall i min Clasohlsson/Electia alarm.

     

    Alarmen spør om følgende:

     

    MMS APN:

    MMS APN USER:

    MMS APN PWD:

    MMS APN URL:

    MMS APN PROXY:

    MMS APN PORT:

     

    og til GPRS

     

    APN(GPRS):

    Username(GPRS):

    Password(GPRS):

     

    Flott om noen der ute sitter på løsningen da jeg gjerne vil ha bilder av eventuelle kjeltringer som bryter seg inn :0)

  10. Av en eller annen grunn vil Min Asus Eee kun kjøre recover til dansk versjon når jeg forsøker dette via F9 og harddisk.

    Får ingen andre alternativer.

     

    Må jeg da ha tak i den Norske Recover cd-en for å få skiftet språk, har denne men ingen ekstern dvdleser.

     

    Går det eventuellt an å flytte innholdet på recover dvd-en over på en minnepinne og kjøre recover fra denne?

  11. Har installert garmin xt på min N82 og installert cityselect europa.

     

    Når jeg legger inn topokart for hjemstedet slettes europakartet. Hva gjør jeg feil?

    Alle kartene (bortsett fra basemap) ligger i samme fil i N82 (på minnekortet). Dvs. at du må velge også de gamle kartutsnittene i tillegg til de nye ved hver overføring. Den nye kartfilen som opprettes skriver over den eksisterende.

     

    Det må da vel være mulig å dele opp i egne kart. vil anta at dersom jeg legger inn bil, metro og topokart for europa i et kart så blir det noe tøft å kjøre for n82-en min. Lufer på om det går an å rename kart slik at en kan velge mellom ulike kart. Har funnet mulighet for å velg ulike kart i menyen på T så da må det vel vøre muligheter for noe slikt??

  12. Hvorfor i all verden kjøpe en iphone når du virker som en som ikke liker apple i utgangspunktet, itunes er en vanesak, men gammel vane er vond å vende

     

     

    Fordi jeg blei anbefalt den av opp til flere kompiser som bare sa at jeg bare måtte ha den...

     

    Hadde jeg ikke vært så jævla impulsiv hadde jeg sikkert klart å stå imot presset men jeg er svak for dingser.

     

    Ser at Apple nå er livredde for å gå ut med hvor lite iphone egentlig har solgt... Og svært mange av de som er solgt har gått ut av de markedene de egentlig var men for og blitt hacket for å kunne brukes i andre nett enn det de var tiltenkt. Kanskje det er på tide at de legger om sin strategi...

     

    Har nå en N82 samt en N810, tilsammen utgjør de en komplett pakke som dekker de fleste behov for nett osv. når en er på farten... Ok så er totalprisen relativt høy men når en ser at folk betaler opptil 5500 for en hacket iphone uten noen form for garanti så er nokia suverene.

     

    Dessuten er N810 basert på linux og det finnes masse aplikasjoner utviklet av dyktige entusiaster til den og flere blir det.

     

    Ænyveis, solgte 2 stk iphoner for 1000spenn mer enn N810+N82 kostet.. genialt :0)

  13. Var en tur i New York i høst (august) og fikk da ørten meldinger fra div. venner om at jeg bare måtte kjøpe meg iphone. Som den naive tullingen jeg er tok jeg da en liten tur på nærmeste Apple store og handla 2 stk. slike telefoner.

     

    Vel hjemme fikk jeg hjelp til å få de til å fungere med mitt tlf. abb.. Og ja det fungerte bra men var litt knotete å skrive sms med osv. savna også en tlf med skikkelig kamera på (hadde k810i før). Mulighet til minnekort eller ekstra batteri finnes heller ikke så om noe svikter er du fucked!

     

    I tillegg blei det kjapt endel styr iom at musikk o.l. måtte legges inn via Itunes osv og masse mas om oppdatering heile tida...

     

    På grunn av dette samt den sinnsyke monopolpolitikken til Apple som binder deg opp mot kun dem og deres egne produkter solgte jeg skiten.. har ikke angra en dag.

  14. Slike registre som dette er livsfarlige også for oss "lovlydige".

     

    Den 9 April 1940 var en av de første tingene tyskerne kastet seg over det Norske folkeregisteret. Dengang inneholdt dette opplysninger om bl.a rase, noe som viste seg å være svært nyttig for å finne fram til norske jøder o.l.

     

    Ikke at jeg er paranoid men om vi mot all formodnig skulle bli okkupert av en eller annen fremmed makt eller eventuellt få et enda mer totalitært styresett her på berget vil slik registrering det her er snakk om være gull verdt for å sile ut politiske motstandere mm.

     

    Når en ser dette i sammenheng med at enkelte elementer på stortinget jobber for å få endret §93 slik at det bare trengs 2/3 flertall for å få det gjennomført imot dagens 3/4 synes jeg vi virkelig bør våkne opp.(§93 gir blandt annet mulighet til å overføre norges selvsråderett til en fremmed nasjon og må bl. annet endres dersom norge skal inn i EU)

     

    Tenk deg 50 år frem i tid med lagring av all slik trafikk. Befolkningssammensetningen er endret slik at et fundamentalistisk religiøst parti vinner stort og får 2/3 flertall på tinget. De bruker §93 i grunnloven og underlegger norge politisk styring fra f.eks Tyskland hvor den muslimske minoriteten tok over makta allerede i 2039 og sharialovene allerede innførte. Slike register vil da slå tilbake mot skaperne med full kraft og i tillegg vil de legge veien åpen for den/de som ønsker å slå ned på enhver politisk uenighet.

     

    Og der å si at dette motvirker terrorisme er jo verdens største bullshit argument. Desto flere endringer og pålegg terrorisme påfører oss jo tydligere vises at terroristenes handlinger faktisk fungerer.

     

    En ting til: Jeg er hverken rasist eller religionshater men jeg er motstander av ekstreme ytterligheter i samfunnet.

  15. Hvis en ser forbi fasaden som er schaus "overgrep" mot kristne verdier er jo dette et fantastisk program som virkelig setter søkelys på hvordan mange mennesker lever i dag.

     

    Maken til talerør for hvor umoralsk vi lever har vi ikke hatt på lenge. Og med det søkelyset dette har fått bør kristenfolket juble over programmet istdeden for å fordømme det. Den eneste fra den leiren som har kommet med fornuftige uttalelser vedrørende programmet er prest Einar Gelius.

     

    Men nå er nå kristenfolket så trangsynte at de ikke klarer å se det positive i dette og isteden bruker den gode gamle fordømmelsen.... som de har gjort de siste tusen åra...

     

    Som humanetiker må jeg si at jeg jubler over hvordan vårt syke samfunn blir avkledd..

×
×
  • Opprett ny...