Gå til innhold

qwang

Medlemmer
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av qwang

  1. Som det er diskutert tidligere i tråden;

    Oljemarkedet er egentli et fullkommen konkurranse-marked (dersom vi ser bort i fra OPEC). Mange små tilbyderer, homogene varer, perfekt informasjon, fri adgang og etablering. Da blir jo prisen likevekten mellom T og E. Siden OPEC er med i oljemarkedet er det en litt annen ting med prisen, de styrer egentli den med sin produksjon.

    Tar jeg feil nå?

  2. − kan gjøre greie for hvordan prisen og mengden for råolje blir bestemt på verdensmarkedet i dag.

     

    Prisen og mengden for råolje blir vel egentli basert på OPEC sin produksjon? Dersom kartellet pumper opp mer olje, vil prisen gå ned og omvendt. Viktige diagram her er vel monopolisten sin tilpassing (GI=GK) siden det er den tilpassinga OPEC i nær grad er i.

  3. Hei,

    har ett stort problem! Min idiotiske skole/hordaland fylkeskommune har en avtale med microsoft for å få rabatter på diverse programvare, og derfor har skolen/hordaland fylkeskommune, gjort slik at vi må ha Internet Explorer for å komme på internett! :no:

    Ønsker ikke å installere IE på min A110, men dersom det ikke er andre utveier (enn å saksøke skolen), er det mulig å installere IE på den? I så fall hvordan?

     

    Eller kanskje muligheter for å komme rundt problemet? Finner to trådløse nettverk på skolen, men for å koble til må vi ha IE, og da skrive brukernavn å passord.

  4. Orker ikke å bla meg gjennom 90 sider.....

     

    Klarer ikke å koble meg til verken aMSN eller den innlagde msn-klienten, får ikke koblet til server elns med min A110?

    Får heller ikke til å bruke LiveUpdate for å oppdatere maskinen... Hvorfor ikke? Fins det en link til en nettside elns der jeg kanskje kan få oppdateringene..?

  5. Wifi-problemet hos meg ble ordnet etter en formatering, men etter ett døgn er det samme problemet! Finner ikke WLAN, og nå begynner skjermen å tulle også!

    Etter å ha stått på i ca fem minutt, detter skjermen ut... Dersom jeg kobler til en ekstern skjerm, fungerer ikke den heller... Når jeg starter maskinen på ny, får jeg skjermbilde, og så etter ca fem minutt igjen, forsvinner skjermen igjen...

     

    Noen andre som har problem med skjerm/skjermkortet?

    Føler Acer har gitt meg ett uferdig produkt :nei:

  6. Har ett lite problem med min One! Det virker som om nettverkskortet er ødelagt, får ikke koble til noen nettverk, verken trådløst eller med kabel! Noen som har samme problem? Har ikke oppdatert maskinen, siden andre frarådet det... Har heller ikke resett maskinen enda, men tror dere det vil hjelpe? For meg virker det som om nettverkskortet er ødelagt.. Ganske gøy etter en dags bruk! :thumbdown:

  7. Tenkte å ha en Ekstern HD utenom, for å lagre musikk, bilder o.l, men når jeg nå såg på priser og slikt, la jeg merke til at harddiskene kun gikk til windows og mac OSX. Har ikke ONE mulighet å ha en ekstern HD med tanke på at hd'ene ikke støtter Linpus? Trodde siden de gikk på USB så var alt mulig jeg...

     

    Dersom det er mulig å ha en ekstern HD utenom, det er vel da muligt å kjøpe en såkallt "ultraportal" HD, som får strøm gjennom USB?

  8. Etter å ha lest denne artikkelen ble jeg litt i stuss, hva skal Erik Solheim å regjeringen støtte de asiatiske transene med? Er det å "dele kunnskaper og erfaringer", eller snakker vi økonomisk støtte? Vet det er "in" med muslimske homofile å slikt for tiden, men det fins da grenser hva vi skal bruke penger på. Kan hende jeg ikke har lest artikkelen godt nok.

     

    qwang

  9. Sto i dag. Sykt, det var en lettelse. Hadde bare 3 feil. Andre gang jeg tar prøven.

     

    Stod i dag jeg også, tre feil på første forsøk ;)

    Tror jeg egentli lærte mest av å ta tester på internett, som f.eks Trafikkportalen.no, Teoriprover.no og teoritentamen.no

    Utruli gøy å se:

    Gratulerer, du har bestått! :D

     

    Så da er det bare oppkjøringa igjen, håper det går like fint :)

     

    qwang

×
×
  • Opprett ny...