Gå til innhold

migestian

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av migestian

  1. Til tider så følger det den gode gammle oppskriften, men stort sett så er spillet blitt dummet ned, men igjen det har solgt bra og jeg føler mesteparten av kritikken går mye ut på akkurat det som er "feil" med spillet i forhold til de tidligere spillene. Så jeg håper de ser over kritikken som kommer.

     

    Mulig det har solgt bra. Jeg er medskyldig der. Jeg forhåndbestilte, men angrer bittert. Så hvis salgstallene skal være riktige, så burde jeg fjernes fra dem :p

  2. Jeg har spilt i rundt 5 timer, elsket de fire første spillene, og Absolution er absolutt seriens svakeste tittel. De har fjernet mye av det som gjorde Hitman så utrolig morro, studere og planlegge hvordan man skal komme seg frem til målet, for så å forlate åstedet uoppdaget. Absolution består mest av trange korridorer der du skal komme deg fra A til B uten store valgmuligheter for hvordan du vil løse problemene. Du kan som oftest bare velge mellom å skyte deg gjennom fiendene, eller gå en alternativ rute der du kan snike deg forbi fiendene en etter en. Greit stealth gameplay, men Dishonored gjorde dette bedre.Oppdragene der du faktisk har et mål å drepe er mye bedre, selv om de ikke kan måle seg med oppdragene fra tidligere spill. Frem til nå har de vært altfor trange og dermed ganske korte oppdrag. Oppdragene blir omtrent mini-versjoner av hva vi husker fra tidligere. Men fram til nå har det vært for få av dem, og jeg må si jeg smått kjeder meg mesteparten med spillet.

     

    Så sant så sant.. Jeg synes IO har ødelagt serien. Absolution er ikke en etterfølger av de forrige spillene. Det er et nytt spill, som er fordumma ned for allmennheten.

  3. Generelt anbefaler jeg at du tar en titt på Jonnyguru.com sine nettsider og finner en strømforsyning som har god karakter og grei pris her i Norge , jeg prioriterer gjerne lav ripple og høy effektivitet og at produsenten har valgt ut gode komponenter som varer i selve psu'en. Det er selvsagt gode muligheter for at problemet ikke er forårsaket av psu'en, så du bør teste litt grundig følgende : *Null problemer med minnet, kjør en ordentlig memtest enten via usb enhet eller cd/dvd. *Systemet bør være 100% stabilt, kjør derfor en god runde med prime95 i noen timer. Ser du at ovennevnte ikke gir noen problemer i det hele tatt så kan du sette igang med litt kraftigere tester , programmet OCCT perestroika har noen tøffe tester som kan kjøres for å belaste psu litt ekstra og se om den faller ut , men har også gode tester for selve skjermkortet. Du får si ifra hvordan det går.

     

    Skal få kjørt de testene og gitt en tilbakemelding. Jeg kom forresten på en ting som kanskje kan være nyttig. Det er ikke sånn bestandig har jeg merket, men i perioder. Og de gangene det er, så virker det som det går igjen i alle spill. Eneste jeg ikke har merket det i noen gang er BF3.

     

    Takk for hjelpen så langt :)

  4. Kvaliteten på strømforsyningen har mye å si, dessverre er billigmodellene til Corsair bare jalla , det kan godt være at det er problemet, anbefaler du prøver med en annen Psu for sikkerhets skyld.

     

    Heh! Har ikke akkurat noen andre å prøve med, så da må jeg i såfall kjøpe meg en ny. Har du noen forslag?

  5. Hei

     

    Noen som har tilsvarende problem, eller kjenner til en løsning på følgende:

     

    I flere spill den siste tiden har jeg oppdaget at enten frameraten dropper veldig i noen få sekunder (gjerne en gang i minuttet eller mer)

     

    En annen ting som skjer i bla. World of tanks er at sånn omtrentlig hvert 10 sek. så fryser bildet helt i under et halvt sekund, før det fortsetter igjen.

     

    Utrolig irriterende!

     

    Har nyeste skjermdrivere, og laster ned de nyeste når det kommer, men det ser ikke ut til å hjelpe stort.

  6. Jeg har fortsatt til gode å spille de to første Dead Space-spillene, enda de har ligget i Steam-biblioteket mitt i over et år nå :(Har lyst, men finner alltid noe annet som frister mer. Synd, siden spillene virker bunnsolide ut i fra det jeg leser over alt.

     

    Da har du enten veldige lite lyst til å teste Dead Space, eller så er du god på å alltid finne noe du vil spille

  7. Hei

     

    Jeg er på utkikk etter et nytt tastatur, til tross for at jeg allerede eier et tastatur som kun er 2 måneder gammelt.

     

    Har i dag Razer Lycosa men jeg kunne ikke vært mer misfornøyd.

    Jeg tipper jeg enten har et defekt tastatur, eller rett og slett bare ikke er fornøyd med hvordan Razer lager tastaturene sine.

     

    Tingene som plager meg med Lycosa:

     

    #1 Må treffe veldig nøyaktig på midten av enkelte av tastene (ikke alle) for at de faktisk skal kunne trykkes ned. Dersom jeg treffer litt på kantene på enter tasten, så lenes knappen bare til siden og trykkes ikke ned. Defekt eller skal det være sånn? Dette fører i allefall til vanvittig mye feilskriving da 20% av knappene jeg kjapt kaster fingeren bort på ikke blir inntastet

     

    #2 Når jeg skriver på tastaturet så høres det ut som det skrangler i hele tastaturet (ikke noe kvalitetsmerke i min bok)

     

    #3 Det bråket alt for mye ved tastetrykk (uavhengig av denne skranglingen)

     

    Hva jeg er på utkikk etter

     

    #Gjerne et gamingtastatur, da jeg syns de ser tøffe ut og så er de ofte litt store, noe jeg liker.

     

    #Helst et med forholdsvis lave knapper.

     

    #Et viktig poeng for meg er at det ikke er høylydt ved tastetrykk og at alle andre knappene ikke skrangler når man bruker det.

     

    #At tastene reagerer og blir trykket ned uten at du må være kjempepresis og treffe midt på alle knappene.

     

    #Helst ikke trådløst

     

    Har vært litt rundt å sett på tastaturer og det virker litt som om de ønskene jeg har ofte ikke kan kombineres. Virker som at hvis jeg vil ha et tastatur som har lave knapper som ikke bråker, så ser det gjerne kjipt ut og er gjerne veldig lite.

     

    Uansett lurer jeg på om noen har et eller kjenner til et tastatur som passer til mine ønsker.

     

    Takker på forhånd for svar :)

  8. Joda, det er fullt mulig. SC2, Diablo 3, LoL, WoT, CS, DayZ o.s.v. Det finnes masse eksempler på spill som gjør det bra som kun er lansert på PC, og som ikke har abonnementsløsninger. Spillet må bare være bra nok. Dere (id) kan ikke forvente noe rekordsalg på Rage når det er et spill som er utviklet for konsoll og som er hurtigportet over til PC. Som igjen gjerne følges av massive bugs, minimalt med instillingsmuligheter og dårlige kontroller. Dere gjør en halvferdig jobb. Ikke forvent å bli belønnet da. Tenker selvfølgelig på Rage og eventuelle fremtidige spill som følger samme oppskrift... Og selvfølgelig når Einstein i id software sier at PC skal nedprioriteres fordi dere forventer høyere salg på konsoll så vil selvfølgelig nettopp den nedprioriteringen føre til lavere salg til PC. Under utviklingen av RAGE forventet id at PC skulle stå for mellom 25-33% av salget. Nå står det at PC sto for under halvparten ifølge artikkelen på Gamer. Hvor mye er under halvparten? 40+%?

     

    Sitat 1:

    "Porting From PC to Console Is Doing Things Backwards, Says Rage Dev"

    Sitat 2:

    "PC as lead platform made Battlefield 3 better on consoles, Says BF3 Dev"

     

    http://www.escapistm...s-Says-Rage-Dev

    http://www.destructo...es-214603.phtml

    http://beefjack.com/...lly-unplayable/

    http://www.gamefront...aphic-settings/

     

    Bra sagt, selv om det er litt riktig som noen sier at de spillene lever av mikrotransaksjoner

×
×
  • Opprett ny...