Gå til innhold

JPstoney

Medlemmer
  • Innlegg

    522
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JPstoney

  1. Vi kjører ikke spesielle åpningstilbud siden det er black friday og alle prisene er hel ned i kjelleren uansett. Disse tilbudene finnes i nettbutikken og dem gjelder også i butikkene inkludert Tromsø.

     

    Vi kjører dette som "soft opening" siden butikken er allt annet en ferdig. Så kjører vi åpningsfest om en uke eller to...eller forskjyver det til etter jul, det skal vi ser om hvor langt vi kommer.

     

    Nå skal det soves i tre timer før vi forbereder oss til å åpne dørene natta :-)

     

    Stephan

    • Liker 1
  2. Spesielt hvis du vil ser veldig god utvalg så skal du kanskje kommer noen dager senere....transport fra Oslo tar såååå lenge opp her at en god del av Pro utstyret er forsinka....noe skal kommer i løpet av morgendagen men vi skal ser om vi kan fylle alle 12 kameraskap til morgendagen :-(

     

    Nå er det Black Friday i morgen, så jeg tror det blir mange rabattjegere og tiden for en ordentlig fotoprat blir nok sikker veldig begrenset....så det er nesten bra at du ikke har tid i morgen haha....det var selvfølgelig litt sarkastisk.

     

    Skal være der på lørdag morgen også, men ikke veldi lenge, flyet går 11:40....

     

    Nå skal vi først bygge butikken ferdig, det blir en lang natt...snakkes

  3. Haha, det blir ikke et Sony butikk, nei. Men tror at det er fair om å opplyse at butikksjefen har et tettere bånd til Sony.

     

    Tror det eller ei (jeg vet det er vanskelig å tror siden vi driver butikkene for å tjene penger) , vi har reglene at våre selger skal tenke kundebehov FØRST og margin på solgt produkt som prioritet 2. Prioritet 2 er fortsatt en høy prioritet, men dem som anbefaler kundene et feil produkt pga bedre fortjeneste, den kan tar hatten. Høres ut som marketing snakk, men vi skal tenke langsiktig og ikke short-term salg. Men forstår att det er vanskelig å tro i dagens verden....

     

    Vi jobber dessuten med salgskonkurranser på ulike produkt eller produktgrupper som har en hvis effekt selvsagt. Men også her gjelder det samme, dem som anbefaler kundene et feil produkt diskvalifiserer seg for både, deltakelse i konkurransen og jobb i JP....

     

    Det er faktisk veldig, veldig lenge side jeg fikk en kundeklage på bordet hvor en kunde klaget om at en av våre selger prøvde å "presse" han/hun til noe produkt kundene ikke ville har...tror det var filter til objektiv (mange trenger ikke, noen har behov) og Supersikkring til Kamera (noen få kunder har ikke nytte av det, for de aller fleste er dette gull vert) som jeg fikk klage på...men der snakker vi noen år tilbake...

     

    Sorry, svaret ble litt langt og det skulle ikke blir et "reklame tråd"....tema var Tromsø, ja!

     

    Er offline nå og på vei til flyplassen... :-)

  4. Der nærmer vi oss åpningen....mindre enn 24 timer igjen...butikken er fortsatt et byggeplass...men det er jo fortsatt mange timer til kl 7:00 på morgendagens fredag :-)

     

    Og så er vi glad om å kunne melde signering av kontrakt med en "Tromsø-kjendis" som butikksjef:

     

    Ole Christian Salomonsen begynner umiddelbart med jobben. Han jobber i 80% stilling for å kunne drive videre som professionelt fotograf ( https://www.arcticlightphoto.no/ ) og Sony ambassadør med de resterende 20%. Perfekt match :-) Men ja, vi skal har Canikon og ALLE de andre også selv om det blir muligens litt tettere bånd til Sony med Ole Chrsitian. Ingen av de andre nye kollegene har bånd til noen leverandør, så det finns masse mer "nøytralt" kompetanse der også ,-)

     

    Skal være i butikken hele fredagen fra 07:00 til 23:00, jeg inviterer gjerne til en kaffe til de ildsjelene her fra denne tråden som var utløser til morgendagens (soft-) åpning. "Ekte åpning" skjer senere i år når butikken er perfekt, nå gikk det litt fort i svingen og mye er midlertidig. Gleder meg uansett som en unge :-)

  5. ja, noe gang lønner det seg om å være "standhaftig"! :-)

    Selvklart skal vi tar kontakt med Tromsø fotoklubb. Vi har allerede en "relasjon" via NSFF hvor vi er hovedsponsor. Vi skal bygge kurslokal også, kanskje at den kan brukes til utstillinger og "klubbmøte" hvis ikke det lukter for kommersielt til dem, vi skal ser.

     

    Jeg gleder meg som en unge det er vanskelig å skjule, det må jeg sier...

     

    på mandag skal vi har første interview med en (renommert) fotograf som muligens har lyst om å blir butikksjef hos oss, han har på egenhånd tatt kontakt med oss, uten noe stillingsannonse og før artikkelen kommet på nett...bare pga "rykte" at vi skal åpne i Tromsø, ganske kult...!

    • Liker 1
  6. Noen som leste Nordlys avisa i dag? YES, vi er i mål...kontrakt ble signert i går....nå har vi hele to uker for å bygge en 300m2 butikk på Jekta Storsenter...og for å trylle fram kompetent bemanning.....noen som kan tipse oss om nye kollegaer? Jeg byr på en god middag hvis en finner oss en butikksjef eller  en begeistret fotoentusiast som har noe salgserfaring også....enten på kamera side eller på bildedelen...

     

    For å være helt ærlig, vi er biiitelitt desperat akkuart nå ,-)

     

    Gleder meg til mange reiser til Tromsø! Noen prosjekt ta litt lengre, men vi har aldi gitt opp drømmen, også takket til denne historiske tråden...

     

    Stephan

    • Liker 5
  7. NÅ nærmer vi oss,

     

    vi har vært i Tromsø hele dagen og forhandlet om leiekontrakt. Vi går ut ifra at vi blir enige om en av de tre alternativene i løpet av neste uke.

     

    Har vi noen frivillige her på "Akam forum" som stiller opp som butikksjef? .-)

     

    Plan er å åpne nok før Jula. Ja, før Jul 2017....trodde det var nyttig om å presisere årstallet siden denne tråden her begynte i 2008 haha

    • Liker 4
  8. Jeg pratet med den tidligere innehaveren av Elite foto for et par år siden og han mente situasjonen for et par tiår tilbake, med 6 fotoforhandlere i byen levde godt side om side blant annet fordi de opplevde at fotointeressen i byen var proporsjonal med antall fotoforhandlere. Derfor mente han at flere enn den ene Elite-butikken bare var bra for dem også.

    helt enig i det...

     

    I tillegg har også forhandlerne som har overlevd tilpasset konsept. Japan Photo har jo hatt butikk i Tromsø, den ble stengt i 2003 hvis jeg husker riktig. Der var det stor krise ifm overgang analog digitalt og mange butikker måtte stenger inkludert noen av våre egne. Men heldigvis har tidene forendret seg  ganske drastsisk, folk fremkaller massevis mobilbilder nå og entusiastene kjøper dyrere og dyrere kamera og mye tilbehør. Så derfor åpner vi flere butikker igjen og angrer å har stengt Tromsø i sin tid...

  9. Jepp, det med turistsalget er notert. Klar over at det finnes en Elite butikk på Jekta. Vi har i dag flere steder hvor en Elite butikk og en JP butikk lever fint side på side, bare her i Oslo/omegn har vi denne situasjon på Byporten/Gunnerius, på Strømmen, på Sandvika og på Ski og selv i Trondheim har vi Elite og JP i gangavstand, så det kan fungerer greit med litt konkurranse. Touristsalget er som sagt en god argument, dette skal vi tenke litt på, takk!

     

    Stephan

  10. Nå er det akkurat vedtatt å opprette en omfattende bomring i Tromsø. En av spådommene/konsekvensene av det er at Jekta vil rammes hardere enn sentrum fordi sentrum blir liggende i Sone 1 (den sonen med flest antall innbyggere og best bussforbindelser). Et annet moment er at alle turistene/nordlysturistene og hotellene deres er i sentrum, ikke på Jekta. Jeg vet faktisk ikke om noe sted i sentrum som selger minnekort.

     

    Tromsø er har lenge vært underernært på fotoforhandlere. For 20 år siden var det 6 forhandlere, der alle gikk godt. Det siste tiåret har det bare vært 1 fotoforhandler. Legg til 1/2 for Elkjøp som har kommet gradvis mer på banen med fotoutstyr, men jeg kvier meg for å kalle de en fotoforhandler. Man forventer ikke noe særlig til fotokunnskap av en støvsugerselger på 18 år.

    Hei Simen, tusen takk for opplysningene, jeg var ikke klar om det med bomringen. Vi har for så vidd bare begynt med Tromsø prosjektet, målsetning er om å åpne rundt første Juli i år, avhengig av hvor smidig det går med lokalet og nye kolleger. Hovedutfordringen med "Jekta eller byen" er "damene". Selv i den moderne og likestilte Norske samfunn finnes det fortsatt et tydelig kjøpsmønster, nemlig at "Kameraentusiaster = men" og "Bilde og CEWE-Fotobok-Entusiaster = damer". Det finnes selvfølgelig (og heldigvis!) maaaange motsatte eksempler på dette men i hovedsak er det fortsatt sånn. Hva er problemet med det? Vel, igjen veldig generaliserende: "Damer" elsker shopping sentrer, spesielt hvis dem har barn med seg. Dem liker ikke om å går med babyvogn i snø og regnvær i Februar i gågata. "Kameraentusiastene" liker store butikker (som er for kostbart på kjøpesenter) og mer "koselig fagprat og stoooor utvalg" som  kan realiseres mye bedre i bykjernen. Kamera har vi veldig lyst på, men bildeprodukt er nok det som betaler mest av husleien...så det er litt av en dilemma men ingenting nytt, vi løser det til slutt :-)

  11. Vil ikke si at det er snikreklame siden svaret er et direkte svar på topiken i tråden.

    Vil heller si at siden det er et større problem at det kun er 52 stk. Som vil ha JP til Tromsø ifølge 1st. Post :p

    Jeg vet...og i tillegg har rent statistisk sett 10% av disse 52 dødt eller flyttet ,-) MEN, Tromsø er en voksende by, så ikke umulig at det hadde vert flere som skrev under i denne petisjon i dag...bare at Akam forumet (dessverre!) ikke har same betydning som i de gode gamle dagene...self om det ER fortsatt liv her!

     

    Edit: Dette var til Nautica da, trykte vel på feil svar knapp :-)

  12. Tja....æhhh....muligens at vi har tapt litt fokus på dette her....men god ting tar vanligvis litt lengre tid ,-)

     

    Nå har vi VIRKELIG lyst til å åpne i Tromsø, enten Jekta Storsenter eller midt i byen...hvilket sted skulle være best? Finnes det potensielle butikksjefer eller selgere der? Eller holder det med web + pick-up-point i dagens verden? Beklager hvis det ser ut som snikreklame...det er vel det i praksis... mens bakgrunnen er helt aktuelt og seriøst :-)

     

    Stephan

    • Liker 1
  13. Sjekker så mailboksen for jeg kjøpte det vel akkurat i starten av kampanjen? Men mailen gir meg ett slag i trynet. JP sendte objektivet 28/5 og jeg hentet det på posten 30/5, så det var 850 kr tapt på grunn av hastverket mitt med å handle objektiv. Greit nok så var jeg da ikke klar over kampanjen, var JP det på det tidspunktet? Kanskje stod det på JP sine sider og jeg overså det p.g.a. min hastverk.

     

    Uansett så er det akkurat nå noe surt å tenke på!

    :dontgetit:

    Hei Polljen,

    Kan ikke svare på om vi visste om selveste kampanjen i forveien eller ikke, veldig avhengig av kommunikasjonen fra leverandørsiden, noen gang vet vi, noen gang ikke. Det som er viktig her er att vi ofte kan hjelpe med sånne caser hvis det handler seg om få dager før eller etter, lå oss prøve! Ta enten kontakt med kundeservice eller i denne tilfelle direkte med kampanje ansvarlig [email protected] så kan vi snakker med leverandøren.

     

    Stephan

    • Liker 4
  14. Hei Bibbo,

     

    kampanjen varer først og fremst t.o.m. 01.01.13. Men vi skal sette oss sammen nå på fredag for å ser hvordan salget går og hvor lenge lageret rekker. Så tar vi en avgjørelse på hvilke produkt som fortsetter t.o.m. 15.01.13...men selv om det ene eller andre produkt fortsetter, så blir de neppe enda billigere, der er jeg ganske sikkert på :-)

     

    Fortsatt god Jul!

     

    Stephan

    • Liker 1
  15. Aha! har ikke sett så mye fra JP denne uken da?

    Vi har holdt oss litt tilbake siden vi jobber med to store prosjekter, åpning av en helt nytt webbplattform (beta versjon blir lansert førstkommende fredag) og nytt flaggskip store på Oslo Bogstadveien. Vi tenkte at det var bedre å fokusere på disse to events i November og vise fram disse forendringer isteden for å "lokke" folk til "gamle" steder....så ingen "kniving" for denne gang :-)

     

    Stephan

    • Liker 3
  16. Ok, takk for raske svar.

     

    Jeg tok nettopp turen innom JP i Kristiansand, for å hente objektivet så jeg kunne lage en video som demonstrerer problemet.

     

    Men da fikk jeg beskjed om å betale 469,- for å få det ut. Selv om det var en garantisak og jeg bestrider konklusjonen som verkstedet tok. Jeg sa også at jeg kommer innom igjen med det i morgen med en video på CD som viser problemet. Men jeg slapp ikke unna og kunne ikke ta med objektivet.

     

    I tillegg klarte mannen på verkstedet som kontrollerte mitt objektiv å prestere at det sannsynligvis var kameraet sin feil. Det skjønte jeg lite av. For når jeg på mine 3 andre objektiver kan tippe fokusen langt forbi teleenden og dette er det eneste objektivet som ikke funker, og at det kun ikke fungerer på over 280mm kan jeg ikke tro det er kameraet. Det var slik med opprinnelig firmware både på hus og objektiv, men også etter jeg oppdaterte til siste firmware på objektiv og hus.

     

    Jeg nektet å betale og gikk ut uten objektivet, for slik kundeservice finner jeg meg ikke i. Selvfølgelig var jeg hyggelig og vennlig med han i butikken hele tiden da det selvsagt ikke er hans feil. Og han forstod meg godt og ringte rundt for å få tak i noen personer som kunne hjelpe med dette. Så kudos til han, men det er verkstedet og retningslinjene til JP som tuller det til her.

     

    Jeg har sendt epost til JP nettbutikken da de alltid har vært fantastiske på service, og virker veldig kompetente. Håper på bedre behandling der. Mtp på at alt utstyr jeg har kommer fra Japan Photo og at jeg sikkert har betalt en halv månedslønn i rene profitter til dem kunne dem vel hvertfall sett mellom fingrene på de 469 kronene. Arh, jeg blir helt oppgitt her.

     

    Jeg må ha det objektivet snarest! Jeg får ikke deltatt på noen sportsarrangementer og andre begivenheter som krever teleobjektiv som fotograf og dette plager meg veldig. I tillegg skal jeg fotografere på Oslo Motor Show 26-28 oktober, og da MÅ jeg ha objektivet!

    Hei, det var ikke hyggelig lesning, nei....har tatt kontakt med butikken, vi rydder opp med en gang og selvfølgelig finner vi en løsning.

     

    Beklager opplevelsen og håper du blir fornøyd til slutt!

     

    Stephan

    • Liker 1
  17. Hei igjen,

     

    Der har jeg nå lest hele tråden på nytt og jeg tror at jeg svarte "litt fot kjapt" det siste gang. Jeg leste rett og slett ikke at vårt kollega spurte deg om å komme tilbake en annen dag, jeg leste det på en måte at du ønsket absolutt at reklamasjoner gikk direkte til service verksteden og at du ønsket derfor å ikke levere til service hos oss. Nå ser jeg som sagt at jeg leste feil og der var også konklusjonen min feil. Dette vil jeg gjerne beklage!

     

    Som jeg skrev tidligere så skal jeg tar opp denne casen i butikksjef møte på tirsdag, ikke noe tvil.

     

    Jeg er tilbake til aller første tankegang: vi legger oss flat og sørger for at dette ikke skjer igjen.

     

    Stephan

  18. Hei alle,

     

    Der kommer svaret fra vårt side, beklager, fikk ikke å vite om dette før nå...

     

    Det er aldri hyggelig lesning når en kunde har dårlige opplevelser hos oss og egentlig er det alltid enklest å bare legger seg flat, beklager det intruffne og lover at det aldri skjer igjen...men, men, her tror jeg at trådstarteren bare ikke skulle har tatt objektivt med hjemme igjen men stoler på våre rutiner...vant vårt kollege hadde helt rett. Vi har en rutine og den funker veldig, veldig bra. Ingen ansatt eller kunde må bryr seg om riktig service verksted eller adressen til den. Vi har en sentralt styrt service prosess via agenturet Lauritzen result. Og den jobber selvfølgelig sammen med de offisielle service verksteder. I tillegg er den lynrask fordi vi ikke bruker den relativ langsomme posten Norge som gjerne bruker 2-3 dager fra Trondheim men vårt intern logistikk som sørger for at sendingen alltid er i Oslo på kl 10:00 på neste morgen. Der får Lauritsen den og den blir plukket opp samme dag og levert igjen hos service verkstedene. Så hadde trådstarteren bare gjort hva vårt kollega hadde sagt - gir oss objektivt og så gjør vi resten - hadde det fungert helt smertefritt.

     

    Selvfølgelig kunne vart kollega vert mer forklarende og hvis det stemmer at han var litt usikkert på det hele, der har han åpenbart ikke hatt godt nok opplæring, dette beklager jeg selvfølgelig veldig. Men hvorfor ikke spørre om samtale med butikksjefen? Der hadde det blitt forklart med enn gang?

     

    Som sagt, vi liker absolutt ikke hvis ting ikke fungerer som det skal og vi skal sørge for at alle ansatte i Trondheim - og alle andre butikker - kan forklare hvorfor vi håndterer reklamasjoner som vi gjør. Vi har butikksjef møte på førstkommende tirsdag og dette blir tema der.

     

    Håper at det forklarer det du spør om? Ellers nøl ikke med å tar kontakt her i forum eller per pm eller på mobilen mitt 47379858

     

    God helg!

     

    Stephan

     

    Edit: uffda, det var ikke godt Norsk dette, nei...

    • Liker 6
  19. Hei alle,

     

    jeg er klar over at dette er "bare" bilde tråden til fotovandring men trodde at det var interessant for dere med noen tilbakemeldinger? hvis dette forstyrrer her i bilde tråden, så kan vi kanskje får en trås "hvordan gikk det og hva kan forbedres til neste år"?

     

    Jeg vil først og fremst takke for enormt oppmøte, tror de aller fleste hadde det gøy for tross av kald vær i Trondheim og litt reign i Bergen (er jo ikke noe nytt der :-) ). Noe tall - foreløpig og med et liten feil margin siden jeg fikk bare "ca tall" fra ulike Japanere og deltaker inntil nå:

     

    Oslo: Ca 250 deltaker

    Bergen: 158 deltaker

    Trondheim: ca 100 deltaker

    Kristiansand: ca 70 deltaker

    Lillehammer: ca 65 deltaker

    Stavanger: 67 deltaker

    Drammen: ca 60 deltaker

    Sandnes: 57 deltaker

     

    Det var der altså totalt (men igjen, foreløpig ikke helt vitenskapelig) hele 827 fotografer på vandring. Hvis vi teller med de mange hjelpere fra alle de ulike fotoklubber, våre Japanere og alle de personer som har fulgt vandringen uten å påmelde seg (mange kjæreste og venner som "bare skulle ser litt"), så var det langt over 1000 personer på walken - helt fantastisk!

     

    Jeg var sjøl med i en av de 4 ulike Oslo grupper og fikk veldigmye positivt tilbakemelding - men selvfølgelig også noe konstruktivt kritikk som vi må jobbe med for neste gang. Første telefon samtale med de andre byer har gitt stort sett samme resultat, så før alt blir glemt skal vi kanskje sette sammen en liste som vi kan jobbe med i framtid?

     

    Noe konkret tilbakemelding:

    * noen grupper var alt for store (Oslo hadde opp mot 75 stk i en gruppe), maks 20-30 personer må være målet

    * det var ikke klar for deltakerne i Oslo at de ulike grupper går på ulik tur. En tur gikk med båten ut av byen som noen likte veldig, andre mente at det ikke hadde så mye å gjøre med "byen". I hvert fall må det blir mye tydligere for folk å vite om hvilken gruppe de skal velger.

    * innlevering av konkurranse bilder: Non har kjørt 10-15 mil (!) for å deltar, så de har ikke lyst til å komme tilbake til samme sted for å levere bildefilene i JP butikk, så her må vi har en nettbasert tjenste for å levere bildefilene

    * Det er stor etterspørsel til å utvide til andre byer, noe vi har hørt om fra før, men det var på agenda til neste år allerede uansett

    * I noen byer hadde vi kaffe, brus og kåke for deltakerne (og særlig i påminnelse prosedur) i andre byer ikke noe, det kan kanskje "harmoniseres" i neste omgang.

    * noen "nybegynner" følte behov for bedre opplæring, de ønsket seg bedre "veileding" for å tar gode konkurranse bilder eller bilder i det hele tatt.

    * noen deltaker etterspurte mulighet til å låne "skikkelig utstyr" for å teste det i riktig omgivelse

    * I Trondheim var det veldig kald og folk ønsket seg "gløgg" :-)

     

    Det var det jeg kommer på helt uvitenskapelig og litt Oslo fokussert, som sagt veldig fint hvis vi kan jobber alle sammen for å optimalisere i neste år - fordi det blir fotovandring også til neste år, det er helt sikkert!

     

    Jeg vil takke enn gang til alle som tok del, men også mine egne kolleger som brukte mye av sitt fritid for å gjør dette mulig og SÆRLIG alle de medlemmer fra de ulike fotoklubber som sørget for at alt fungerte til slutt og som hadde brorparten av jobben når folk var på vandring. Det er med stor glede at vi kan ser at de ca 827 deltaker betyr nesten 83.000,- Nok (!) i bidrag til disse lokale fotoklubber som igjen betyr at de kan jobber enda bedre med å spre gleden om å tar bilder rund i Norge.

     

    Takk for tilbakemelding her eller på en annen Akam tråd!

     

    Stephan

    • Liker 5
  20. Forresten kan det være lurt å sende en PM til JPstoney, han er sjef for Japan Photo i norge, og kan sikkert stille med ett eller annet!

    Der er jeg faktisk ganske sikkert på :-)

    Men for ordens skyld må jeg henvise på at vi er hoved sponsor til månedes og årets fotograf på foto.no og vi må - og vil og skall - forholde oss helt loyal til foto.no også, så hvis dette blir en direkte konkurranse til denne setup, så er det kanskje ikke helt politically correct å være med? I alle fall, hvis ikke dere eller akam eller foto.no ser noe problem med det, så stiller vi veldig gjerne med støtte, vi elsker initiativer som henter foto Norge fra sofan og akam forumet er jo enestående med denne type aktiviteter...

     

    Så gir oss beskjed hvis vi skal være med og hva vi kan støtter med (nei, d800 og D4 er ikke på lager ;-) )

     

    Stephan

    • Liker 5
  21. Hei døgnvill og simen1,

     

    Som Morten saa, dette er det aller første gang at vi prøver oss med ett såpass stort event og derfor måtte vi begynner hvor vi føler oss "mest trygg" og det er omkring våre butikker. Men siden vi samarbeider med både, akam med sine aktive forum grupper som organiserer allerede fototreff i ulike byer og lokale fotoklubber så er det helt klart å etablere dette også i mange andre byer - bare gir oss denne prøve år først :-)

     

    Det blir også organisert fotovandring i de svenske byene hvor vi er aktive i år, men først prøver vi seperat for å får kompleksiteten ned, Så kan vi muligens kjører begge land sammen neste år med en tema som passer både, lokalt, nasjonalt og skandinavisk. Men igjen, først ting først, hvis vi gjør det alt for dårlig i første omgang, så kommer ingen igjen til neste år...

     

    God helg!

     

    Stephan

  22. Din Kikkert (Japan Foto) http://www.dinkikkert.no/teleskop/

     

    Wow, den siden likte jeg! Veldig gjennomført med all informasjonen om teleskopene også. Nettsiden eies av Japan Photo, da vil det vel være mulig å få tak i de teleskopene i en Japan Photo-butikk?

    Og forresten, noen som vet om det er ett eller to sikter på de teleskopene?

    Hei, tusen takk for skrytt, DinKikkert er et rent nettbutikk, men alle JP butikker kan får tak i varene. Det betyr der at butikkene må bestiller fra sentrallager som medfører 1-2 dager leveringstid...

    Vi har allerede 9 ulike webbutikker og kommer til å åpne sånn 15-20 stk til, så helt umulig å lagerføre alle varene i de fysiske butikkene :-)

     

    Stephan

    Vil det si at det er mulig å bestille på nett, og deretter hente i butikk?

    jepp :-)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...