Gå til innhold

javed86

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av javed86

  1. oki, drøyer å kjøpe ... men guri så vanskelig å vente!  :whistle:

     

     

     

    klarer nok ikke det  :!: ... er det ikke bare å ta en SW oppdatering da?

     

    ang. susingen i mobilen er det prossesorlyden...

    8560085[/snapback]

     

    hvis susingen er prosessorlyden så synes jeg det er synd at nokia ikke klart å dempe den ytterligere, for det har ikke vært tilfelle i mine foregående telefoner. Kommer nok til å kreve ny tlf imorgen evt. pengene tilbake.

  2. takk du!

     

    men kan du spesifisere dette ram problemet litt nærmere?

    8556114[/snapback]

    Vel...

    Tar nå utgangspunkt i min N73ME, og med de programmer jeg har innstallert/har kjørende på min...

     

    N73 har 44Mb RAM. Etter at telefonen og programmene har tatt sitt, sitter jeg igjen med en 17-18Mb ledig RAM (etter en restart).

    For å unngå trøbbel (både med telefonen og evnt. andre programmer), så er ikke jeg noe spesielt begeistret når RAM begynner å falle mye under 10Mb... Da frigjør jeg, f.eks. ved å restarte telefonen.

    Normalt holder det en liten uke, uten at jeg trenger å frigjøre RAM.

    Med SkyeCaller innstallert, holdt det ca. en dag!

    Programmet alene stakk av med nesten 2Mb, og når programmet skulle hente riktig bilde ved en SMS eller et anrop, sugde det ut enda litt til.

    Litt åpning/lukking av andre programmer, spill, etc. da, så var grensen nådd...

     

    Testet ikke programmet over så veldig mange dagene, men mener at programmet lukket seg selv når RAM havnet på ca. 9Mb (og det gikk fort).

     

    Som du skjønner er jeg ikke overbegeistret over programmet, selv om det egentlig fungerte smertefritt så lenge det hadde nok RAM.

    Men syntes egentlig det ble vel slitsomt, både det med å følge med RAM'n slik at evnt. andre programmer/telefonen klarte å kjøre smertefritt, og også det å passe på at SkyeCaller hadde nok RAM til å klare å kjøre uten å lukkes automatisk.

     

    Vitsen ble liksom borte med dette programmet, når du fikk teksten : "1 ny melding" i displayet, åpner meldingen, så er det fra en person du vet du har lagt til i SkyeCaller. Men, nei... Programmet kjører ikke, fordi det har lukket seg selv... :(

     

    Går ut ifra at N95 muligens har fått litt større muskler på RAM-biten også da, så programmet kan fungere utmerket på denne. Men synes personlig N73 blir for pinglete ja...

     

    Ble mye redigering og innsetting av nye linjer, men håper innlegget ble slik at det er mulig å forstå hva jeg mener... :)

    8557903[/snapback]

    Lastet ned en trial av skyecaller men blir spurt om en lisenscode.Hva skal det være godt for?Skjønte ingenting av det.Var jo tross alt bare en trial,hva er da vitsen når man ikke får testet likevel?

    8558701[/snapback]

     

    Det problemet med høyfrekvent lyd i høyttaleren sliter jeg også med. Var så irriterende at jeg krevde å bytte min N95. Fikk ny, men gjett hva: det samme problemet var i den nye og. Telefonen er perfekt på alle kanter, men dette er en basic greie som irritererer meg inne i granskauen. Snakket med en kompis som jobber på SIBA, som mener at mange N95 i den 1. produktlinjen sliter med det problemet. 2.produktlinje er rett rundt hjørnet og skal være forbedret. Vurderer å kreve ny igjen, men så irriterende.

  3. Fikk byttet min N95 pga. suselyd/skurring i høyttaleren. Fikk min 2. N95 igår, men det samme er tilfelle der! Så irriterende.

    Vurderer å ringe dem å kreve penger nå. Sliter flere med samme problemet? Vet at lydfrekvensen blir svakere med åra, og mine foreldre merker ikke noe skurring/suselyd i bakgrunnen. Den er svak, men meget irriterende for en 20-åring.

  4. Hei!

     

    Lastet ned ThreadSMS, men hver gang jeg går inn på den får jeg opp melding om å registrere før jeg kan bruke telefonboken. det skjer hver gang og er ganske irriterende! Kan noen hjelpe med det å unngå å registrere hver gang for å bruke telefon kontaktene?

     

    Er det mulig å "stjele" smileyene fra threadSMS og bruke dem i den vanlige meldingsfunksjonen på mobilen?

  5. Pipelyden for en ung 20-åring som meg er meget irriterende. Den tar bort konsentrasjonsevnen fra samtalen føler jeg, da jeg henger meg oppi den. Har aldri opplevd på mine foregående telefoner, og er meget skuffende hvis så er tilfelle på alle n95. Tviler på det, skal ringe Best Buy på mandag å få det sjekka opp.

    For det andre finner jeg ikke smiley fjesene på meldingsfunksjonen. Hvordan kan det la seg gjøre for Nokia å glemme de?

    8437232[/snapback]

     

     

    Savner også smiley fjesene på meldingene..blir så stusselig uten..kanskje tlf er litt for fancy til å ha slike smileyes... :roll:

    Får håpe det er mulig å kunne laste ned, eller at det kanskje kommer med i en ny software greie elns.. :dontgetit:

     

    Kan ikke si jeg har merket noen pipelyd i tlf, men hører det er litt susing når jeg snakker i tlf uten at den er åpnet.. Men det plager meg ikke, værre med smileyene.. :p

    8438549[/snapback]

     

    Synd md smileyene ja...merkelig å skrive mld uten....regner med at dt blir fiksa vd første update...flaut av nokia spør du meg...

  6. Ang klikkelyden....det er slark! Et lite mellomrom mellom den plastskinna og det den skal ligge inntil. Heg endte opp med tre lag med blank papirteip løste det for meg. Festet ca 2cm med taip på den siste delen av plastskinna...nederst til høyre.

    Hadde først et lag med elektrikerteip...men friksjonen blei litt i det største laget...synes jeg...selv om telefonen var supertight og fin. Jeg tror jeg foretrekker at den er litt enklerere å åpne\lukke med to fingre istedet.

     

    Ang pipelyden.... Nå er jeg veldig var for høyfrekvente lyder da, så jeg tenkte det kanskje bare var meg...men tydeligvis ikke.

    Før dere svarer på om dere andre har lyden, så tenk på det faktum at man mister evnen til å høre slike lyder med alderen. En mann på 40-50 vil nok sikkert ikke høre den. Dene r uansett ikke SÅ plagsom.

     

    Når det gjelder veldig svak susing i hodetelefoner så har jeg det...men KUN ved bruk at det medfølgene Nokia utstyret. Men kvalitetsøreplugger fra Sony MDR-EX71 er det HELT stille. Dette er av den isolerende typen a'la det som SE har begynt å selge med sine Walkman telefoner, men med mye bedre elementer i Sony sine. Disse har kort ledning med medfølgende skjøyteledning, men bruker jeg den korte enden i den fjernkontrollen til Nokia er det sus!

    8437185[/snapback]

     

    Pipelyden for en ung 20-åring som meg er meget irriterende. Den tar bort konsentrasjonsevnen fra samtalen føler jeg, da jeg henger meg oppi den. Har aldri opplevd på mine foregående telefoner, og er meget skuffende hvis så er tilfelle på alle n95. Tviler på det, skal ringe Best Buy på mandag å få det sjekka opp.

    For det andre finner jeg ikke smiley fjesene på meldingsfunksjonen. Hvordan kan det la seg gjøre for Nokia å glemme de?

  7. Hei!

     

    Fikk min N95 for to dager siden. Kjøpte den hos Best Buy. Føler det er noe gærnt med den. Hører en merkelig suse/pipelyd når jeg setter øret mot mottaker høyttaleren, altså ved siden av kamera i front. Denne lyden høres også i bakgrunnen ved samtaler. Skal vel ikke være sånn eller skal det? Aldri opplevd på mine andre tlf isåfall, og litt irriterende. Har noen av dere lagt merke til det? Isåfall bør jeg ta kontakt med Best Buy.

  8. har prøvd å oppdatere...men på en måte så vil ikke programmet videre...står: "vent, laster ned telefonprogramvare...." skal vel vanligvis ta 10-15 min skal det ikke? har latt den stå to ganger i over en time...men den vil ikke videre!! hva skal jeg gjøre....

  9. Ja, det er et program du kan bruke til alle SE telefoner. Den laster automatisk ned nyeste versjon til telefonen din når du kobler til og skal oppdatere. Selve programmet trenger du ikke å oppdatere ;)

    6810545[/snapback]

    så hvordan får man vite om siste oppdatering da?

  10. SE Update Service. Telefonen begynte å oppdatere men så kuttet den ut og var "ferdig". Ingen skade skjedde på mobiltelefonen, men jeg har fortsatt R5A006. Skal prøve nå igjen, men mer batterikapasitet denne gangen (ja, vet den skal være fullt oppladet).

     

    Holder på å oppdatere nå. venter spent ;)

     

     

    Ps: Spør igjen, jeg: Hvorfor eksisterer denne tråden? P990i er på markedet så det er ingen grunn til å ha en tråd om "Når kommer P990". Finnes dessuten en tråd i Åpen disskusjon om mobil ;)

     

    Edit: Nå fungerer det :) Laster ned update nå. Kan lage en oppdateringsguide hvis oppdatering er ukjent for folk. Bare si ifra ;)

    6810144[/snapback]

    får du lagt inn link til updaten...finner den ikke på nettsidene til SE Norge.

  11. SW har kommet ut nå. P990i står i dockungstasjonen og tar backup. Neste steg er selve oppgraderingen. Skal si ifra om eventuelle bugs som er rettet og nye funksjoner.

     

    Forresten, noen oppdateringer fra R3A til R5A:

    - Når du skriver meldinger står det hvor mange tegn og medlinger du har brukt.

    - Full lysstyrke er sterkere enn tidligere SW.

    - Responsen er HELT LIK. har 3 stk P990i og sammenlikne og jeg kan bekrefte at R5A ikke er noe raksere enn R5A

    - Autooppsett for e-post  og internett er lagt inn på mobiltelefonen men SE har foreløpig ikke støtte for det. Derfor hjelper det ikke foreløpig :(

     

    Vil skrive om oppdateringer fra R5A til R7A eller hva som er den nye verjsonen også ;)

    6809823[/snapback]

     

    hvor fant du updaten?

  12. Det eneste problemet er at verkstedene gjør det samme som du gjør, de tar en SW oppdatering. Er jo lov å prøve å oppdatere igjen da. Jeg har nyeste SW (R5A006 er nyeste!), men har masse feil som egentlig ikke skal være der. Prøver derfor å oppdatere igjen ;)

     

    Er iallefall verdt et forsøk. Du kan ta backup, så mister du ingenting av det som var på telefonen ;)

    6785100[/snapback]

     

    ok...si ifra om du lykkes med det...skal få updata i helgen igjen...det er vel bare innstillingene som blir borte siden alt annet er lagra på minnekortet...

  13. Rebooter den uten grunn, siden du forsov deg (regner med det var på natta da)? Min har klikket en gang eller to, men det er fordi jeg har vært på nettet eller liknende som gjør at den går tom for minne (dakar telefonen greide ikke å kjøre Opera + 2 programmer til). Men når den ligger stille er dette rart ;)

    6784877[/snapback]

    den har ligget stille ja...så derfor er det rart ja...bør vel sende den til service kanskje....er vel ikke noe annet å gjøre tror jeg?

  14. Hei!

     

    Har hatt p990i i snart to uker nå...meget fornøyd...lastet ned siste update(kun en update som kommet tror jeg?!?!)....men har fortsatt et problem...den rebooter av seg selv minst 1 gang om dagen...noe som begynner å bli irriterende, da jeg har forsovet meg 2 ganger av den grunn, da alarmen ikke gikk(alarmen burde vel gitt lyd selv md tlf slått av som nokia gjør el?!?!)....men hva skal jeg gjøre, sende den til service el har noen andre tips??

     

    takker for svar....

  15. Hei!

    Fikk min p990i igår...lurte bare på wlan funksjonen...er på nett og...men det kommer opp en mld at "minne er for lite", samt at sidene er så svære at jeg må bla til høyre og venstre og opp og ned for å lese alt...kan man ikke tilpasse sidene til skjermen? hva med minne, hva er gærnt?

     

    Plzz svar meg på det...

    6707128[/snapback]

     

    Noen som vet?

  16. Hei!

    Fikk min p990i igår...lurte bare på wlan funksjonen...er på nett og...men det kommer opp en mld at "minne er for lite", samt at sidene er så svære at jeg må bla til høyre og venstre og opp og ned for å lese alt...kan man ikke tilpasse sidene til skjermen? hva med minne, hva er gærnt?

     

    Plzz svar meg på det...

  17. De skjønte nok at de måtte få ut telefonen på markedet så fort som mulig nå, at de ikke rakk å produsere det virkelige batteriet som skulle følge med....

     

    Ringte Best Buy nå, de sa at de ventet inn telefonene rundt 12-13 tida, hvis de fikk inn de innen den tid, ville de sende de ut idag til OSS...Gud hjelpe meg, klarer ikke å vente lengre...

  18. Snodig, Min lå "behandlet" i kort periode før jeg fikk tilsendt melding med trackingnummer. Iflg sporingen ble den sendt i går kveld og levert i Oslo 05.58 i dag tidlig..venter i spenning på at det skal ringe på døra nå...

    6653921[/snapback]

     

    Har ringt Multicom de påstår og ha ett begrenset antall telefonere liggende hos leverandør og at nye bestillinger blir sendt direkte fra dette lageret ( kunn få telefoner )

    Neste bekreftede leveranse er 03.10 :whistle:

    6653952[/snapback]

     

    Har bestilt min hos amentio.no, de lover å sende den ut idag, regner med å få den på mandag...spent...

×
×
  • Opprett ny...