Gå til innhold

Prvo Kris

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prvo Kris

  1. Spilte Q3a,UT og SOF til jeg lånte Kingpin.

    Ble hekta og har spilt det stort sett hele tiden siden da.

    Ble etter hvert lei og kjøpte UT2k3,SOF2,Battlefield 1942,Devastation og flere,men det har liksom ikke skjedd noe nnet enn at man må oppgradere maskina hver gang ett nytt spill kommer.Har prøvd meg på både H-L,CS og noen til,men ingen kan konkurere med Kingpin med spillbarheten.

    Det har ikke alt for mange mods,men det er noen div å velge i utenom Deathmatch,har ikke CTF men Bagman som bra erstating for det.

    De nye spillene virker det ikke som de fokuserer så mye¨på spillbarheten som de fokuserer på grafikk og en måte å tjene mere penger på salg av gfx kort og slikt.

    Kingpin er laget av gamere for gamere.

    Løp og kjøp,fåes for kr 99,- og er definitivt verdt pengene. :thumbup:

  2. Dette gjelder ikke meg men en venn.

    Når han starter mohaa og skal inn på en server stopper det og sier MOHAA has done a illegal operation og bla bla.

    Dette skjer etter at han har fått beskjeden connecting to server.

    Han har installert 1.11 patch etter litt trøbbel med UK/US patch men dette ble fikset med en patch oxo.

    Spillet single player fungerer som det skal men når han skal online crasher det.

    Hvis noen kan hjelpe så har jeg og msn [email protected] og icq 91333814

  3. Dette gjelder ikke meg men en venn.

    Når han starter mohaa og skal inn på en server stopper det og sier MOHAA has done a illegal operation og bla bla.

    Dette skjer etter at han har fått beskjeden connecting to server.

    Han har installert 1.11 patch etter litt trøbbel med UK/US patch men dette ble fikset med en patch oxo.

    Spillet single player fungerer som det skal men når han skal online crasher det.

    Hvis noen kan hjelpe så har jeg og msn [email protected] og icq 91333814

  4. Har disse spillene:

    Kingpin,Quake3,UT,SOF,H-L,Deus ex,Messiah(drit),Nocturne(drit),RTCW,MOHAA,og de jeg har spilt ferdig single player er:RTCW,SOF og Quake3

    Disse spilte jeg mens Telenor hadde dårlig forbindelse,som vanlig.

    Ellers synes jeg at Multiplayer blir ødelagt av mangelen på Bredband etthvert som alle andre sett ellers i hele verden har det,sitter jeg her med min tilkobling som virker som den går via strømgjerdet til naboen og til en Blikkboks som brukes som server i en annen verdensdel.Single player er bra på sett og vis,hadde motstanderne hatt en hvilken som helst form for hjerne istedenfor å sende flere som trenger 250 kuler hver for å dø,ville det kanskje vært litt mer interressant,glemte å nevne MOHAA var ikke helt på jordet single player,måtte tenke litt mer for å få til noe som helst...

     

    Happy Fragging

  5. Lastet ned patchen 1.11 us/uk only da jeg trodde det var denne jeg skulle ha.De andre var Spansk,Tysk og italiensk så siden aøt var på engelsk på min trodde jeg at us/uk var rett........Men....feil.....

    Couldnt Find a US/UK version of MOHAA installed on ur computer..........

    Hvilken skal jeg da ha?

  6. Jeg nevnt at jeg ikke hadde prøvd MOHAA så mye online,har bare prøvd 3-4 ganger på noen elendige servere så det kan godt hende at det er bra.Har ikke orket å laste ned oppdatering ennå så jeg prøver det vel igjen når jeg jar orket det.

    RTCW var en gedigen skufelse for meg hvertfall,etter så mye tid,så mye skryt så var Multiplayer noe Dr!tt.

    Her kan jo hvilken som heslt !d!0t ødelegge hele greia for deg med friendly fire.Har spilt det en del med en gang det kom,og noen gikk jo bare rundt og skjøt sine egne.Dessuten foretrekker jeg vanlig DM(free for all) istedenfor teamplay.Teamplay er greit nok hvis du spiller med noen som ikke er helt på jordet.

  7. Kingpin

    Helt på jordet i singleplayer men er moro multiplayer.Litt få brett på de fleste servere er eneste jeg har å utsette på d.Q3 er heller ikke borte vekk multiplayer.H-L med CS(camperstrike) og div er kjedelige greier med null action,synes jeg.Ett ok spill singleplayermen multiplayer er Quake 1-3 samt UT bedre.MOHAA og RTCW er trege greier md kjedelig gameplay online(RTCW).Har ikke prøvd MOHAA så mye ennp online men det lille jeg har virket dette også "kjedelig".Doom,hvor langt er det kommet?Skulle det ikke komme ett nytt?

  8. Det er Banditter og sånn i single player,men spillet er helt på jordet i single player uansett,hvilket er ikke det foresten?

    Tror ikke det er Sierra som har lagd det heller.

    Gray Matter tror jeg,skal ikke uttale meg så mye om akkurat det for det aner jeg ikke.Minner mye om Quake online,mange brett er tatt fra Quake.

  9. Hei

    Er 28 med dame og unge,spiller Kingpin noen timer hver dag.Dama klager litt(selvfølgelig) og mener jeg må ha bedre ting å gjøre men det finnes jo ikke mye som er morsommere enn nettopp å rule en server.

    Se listen under for hvor mye minutter jeg til tider har tilbrakt foran pc`n http://www.theclq.com/asp/find.asp?name=%2...8K9%29Prvo+Kris

    http://www.theclq.com/asp/find.asp?name=%2...8IFG%29PrvoKris

     

    http://www.theclq.com/asp/find.asp?pid=43103319

     

    Har begynt å spille under forskjellge navn siden kjerringa begynte å sjekke clq for å konfrontere meg med hvor mye jeg spilte...har fri hele vintern så hva annet kan en stakkar gjøre...:razz:

×
×
  • Opprett ny...