Gå til innhold

jmhdj

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jmhdj

  1. 3 år sier veldig mye i denne tilfelle om du ikke har rengjort den. Det er ikke akkurat viftene som er problemet men kjøle ribben hvor viften skal blåse luft gjennom og ut som er blitt tett. Det med denne modellen er at du må skru heile pcen fra for å rense støvet vekk.

  2. Apropos gpu oppgradering. Folk har oppgradert med 7970m. Eg selv hadde klart å oppgradere min g73jh med nvidia gtx 770m fra dell. Med ein ssd og maskinen ble på samme ytelse level med g750jx spillmessig.

    Men det er ikke enkelt jobb så anbefaler bare til de med kunskap.

    Har solgt den nå :(

  3.  

     

    Ehh, du kan faktisk bytte ut gpu, som ikke er mye større/passer i samme fester.

    Du tar feil der bare se på de to bilder her:

    11h8owi.jpg

    Dette er standard 780M MXM 3.0b form factor alle andre en asus bruker.

     

    2h4vy9x.jpg

    Dette er asus sin 780M

    Samme sak med 770M 760M osv. Skjønner ikke folk som hevder konkrete ting de bare antar de vet.

    Ja? Hvis du kjøper en asus me 770m, så kjøper du asus 780ma. Dont see the problem

     

    Bare fortset å snakke om ting du ikke kan..

  4. Ehh, du kan faktisk bytte ut gpu, som ikke er mye større/passer i samme fester.

    Du tar feil der bare se på de to bilder her:

    11h8owi.jpg

    Dette er standard 780M MXM 3.0b form factor alle andre en asus bruker.

     

    2h4vy9x.jpg

    Dette er asus sin 780M

    Samme sak med 770M 760M osv. Skjønner ikke folk som hevder konkrete ting de bare antar de vet.

  5. For no ja men om et år etter at priser har gått ned en del fordi nye i7 har kommet ut vil det bli mange rundt i verden som skal begynne å lure på om de kan bytte CPU. Samme som med forige generasjoner.

    Hvorfor har eg byttet ut min 2630qm til 2860qm på asus G73SW.?

    Hvorfor folk oppgraderer komponenter på pcene ellers :O)

  6. Hehe. For de som vil kjøpe et feilfritt ferdig produkt med den kuleste designen som ikke ligner på et blinkende juletre ala Alienware er det bare å kjøpe 750 :-) Har lest alt av kritikk mot 750-serien og feilene skyldes stort sett brukerfeil utført av raringer som ikke vil kjøpe et ferdig produkt men som må nedi med skrujern for å føle at de har laget greiene selv.

    Trur du tar feil der angonde skjerm feil på G750 serien. Når det er så mange som klager på samme feil kan det ikke skyldes på brukere. Les litt her: http://rog.asus.com/forum/showthread.php?41790-G750JH-screen-replacement&country=&status

    Også er det feil med lyd utgangen hodetelefoner.

  7.  

     

    Asus holder seg kjølige, stille og kan oppgraderes bra, er nesten samme som alienware. Bare med aluminium

    Trur du må lese din innlegg igjenn :)

    Du skriver selv at de kan oppgraderes bra og sannhet er at det mest grunnlegende av oppgraderinger er loddet fast.

    Eneste laptoper med fast loddet CPU som kommer med siste i7 CPU'er er asus sine g750 series vil eg tru :)

    Med det mente jeg bytting av gpu, ram, ssd/hdd, dessuten bare smelt opp loddetinnet. Men hvis pcen drar på årene og du allerede har topp modell av cpu, hvordan skal du da oppgradere cpu, når du likevel må bytte hk, som ikke er like lett... Dessutem er det ikke vært og betale 11k for en alienware med 760m... bare for o kunne bytte til samme cpu.

     

    GPU er også såkalt proprietary format så den kan ikke oppgraderes heller med andre GPU'er xD

  8. Mine 3 siste bærbare er alle fra asus. Men eg skal ike sette de over de andre av den grunn. Asus lager like bra/dårlige bærbare som alle andre produsentene. Vi har tendens å ta side bare fordi vi har valgt den ene eller andre og finner grunner for at de er best :).

    Eg altid bruker god tid og prøver å finne ut mest mulig akurat om denne modellen eg sins er bra for meg så om eg har boomet det stopper ikke fra å si fra.

    Personlig ville eg aldri kjøpt G750 av alt skjerm oppstyret og andre årsaker som fast loddet CPU.

    Eg har oppgradert min G73SW med 2860qm cpu fra 2630qm. Og GPU var det h....te å få oppgradert men til slutt har eg fått oppgradere til 680M.

    Skjønner fortsatt ikke at asus velger å lage custom MXM 3.0b Gpu's plus har sine egne løsninger for implementering av video bios i system bios.

  9. Asus holder seg kjølige, stille og kan oppgraderes bra, er nesten samme som alienware. Bare med aluminium

    Trur du må lese din innlegg igjenn :)

    Du skriver selv at de kan oppgraderes bra og sannhet er at det mest grunnlegende av oppgraderinger er loddet fast.

    Eneste laptoper med fast loddet CPU som kommer med siste i7 CPU'er er asus sine g750 series vil eg tru :)

  10. Aldri hat alienware så eg kan ikke komentere kvalitet på deres maskiner. Er enig med deg at de er dyrere en andre med samme specs. Også liker ikke alt den lysende bling greie deres heller. Men de sikkert har bedre service en asus. Har du tenkt på Multicom sine maskiner? Best bang for buck der vil eg tru men de støyer mer en andre.

  11. Nå skal eg ikke spekulere men å sende laptop på garanti reparasjon hos asus er nesten som å spele bingo. Om du er heldig har de fikset den og alt er bra igjen men eg har lest så mange skrekk historier om kor gale det kan gå.

    Når alt er sakt eg har hatt bare asus sinne laptop siste 5 år. Og eg har ikke tenkt å bytte til noen andre ihvertfall i neste 2 år. Faktisk har eg 2 asus G73SW maskiner og alle vet at det er modeller som er gått ut for lenge nå. Begge har eg selv oppgradertgrafikk kortet på henholdsvis nvidia 770m og 680m.

    På denne med 680m har eg oppgradert absolut alt cpu fra 2630qm til 2860qm. Ram og lcd skjerm med bedre sinsvinkler BD rw rom og enklere ting som ssd osv.

    Men for å nevne det engang til ingeting takker vare asus sin bidrag på noen måte derimot de frarådet sterkt å tukle med noe som helst.

    Her er linken til 3dmark11 score på G73SW med 680m: http://www.3dmark.com/3dm11/7630058

  12. Eg har allerede nevnt at G750J series har fått elendige lcd skjermer. Det er bare å gå på asus sitt bruker forum å lese hvor mye enkelte har slitet får å diagnostisere feil alt forgjeves.

    De har enda ikke klart å sette finger på ka som var galt. Har lest om ein som har byttet 2 forskjelige skjermer bare å finne lignende problemer som horisontale skygger istedenfor vertikale osv.

×
×
  • Opprett ny...