Gå til innhold

ovinn

Medlemmer
  • Innlegg

    3 958
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ovinn

  1. Prisen er ikke noe å tenke på, vil bare ha anbefalinger til hva jeg skal kjøpe : )

     

    Har og begynt å gruble litt på skjermkort, for vil ikke vente på 6870 lenger om jeg finner et bedre kort nettbutikkene har inne. Har sett på GeForce GTX 480 (Link) og kanskje Radeon HD 5870 (Link/Link2). Hva er lurt å gå for, hva er mest problemfritt og best til video/bilderedigering og spilling? : )

  2. Har nå sett litt rundt, men aner ikke hva som er bra eller ikke. Har funnet et par alternativer, men er selvfølgelig åpen for innspill!

     

    Lite-On Blu-Ray Writer IHBS112-37

    Blu-Ray/DVD Writer, SATA, 12x, Bulk

     

    Plextor Blu-ray leser/brenner PX-B940SA 12x lese 8x brenn

     

    Har ikke sett på prisen, men vil ha en god brenner/spiller til oppsettet mitt. Skal være rask og kunne gjøre det aller meste.

  3. Og fått! : ) Mangler bare en SATA Blu-Ray brenner og grafikkortet (problemer med levering.. gaah). Anbefalinger til Blu-Ray brenner? Prisen er ikke så nøye..

     

    Angående PSU, så jeg er veldig fornøyd med MIST! Har hatt 500W i den gamle stasjonære i en del år nå (ikke modulær) og det er nok grunnen til at jeg kjøpte MIST nå og. Kom pakket inn i fin eske, og selve PSUen kom i en fin pose. Modulærkablene var og pakket inn i en fin pose med rom for de forskjellige kablene. Ellers var Corsair vurdert!

     

    Jeg tok en risk mtp kjøleren jeg kjøpte, den var virkelig SYKT stor! Det var på håret at jeg fikk plass til den : p

  4. Endte opp med å bytte ut minnebrikkene, og legge til en prosessorkjøler og terminsk pasta. De har jo selvfølgelig ikke grafikkortet (ubekreftet) eller prosessoren (fjernlager) på lager så må nok vente litt med å spille gitt.. Hehe, om det blir vannkjøling senere er godt mulig. Men da vil jeg kjøpe fullt system og kjøle alle komponentene med vann : ) Tror laptop står for tur etter denne oppgraderingen her!

     

    Men takk for opplysning Stone, kom på når du skrev dette med trippelkanal at jeg hadde jo lest dette et sted : )

     

    - Asus Rampage III Extreme, X58

    - Intel Core i7 950 Quad 3,06GHz

    - Asus Radeon HD6870 1GB GDDR5

    - Mushkin DDR3 6GB Ridgeback PC3-12800

    - MIST 1000W Modular rev.2

    - OCZ 120GB SSD PCI-E 4x MLC

    - Noctua NH-D14 CPU Kjøler

    - Arctic Silver 5 Terminsk Pasta

    - Artic Silver Arcticlean Rensemiddel

     

    Er fortsatt åpen for forslag! Ordren blir nok ikke sendt i første omgang pga lagerstatus

  5. Var for en stund siden veldig oppdatert på denne fronten og fulgte med på det aller meste som kom ut, leste reviews, hjalp forumfolk og venner. Jeg kjenner at jeg har synket en god del, så vil gjerne ha tilbakemeldinger på komponentene jeg har satt sammen

     

    Hovedkort

    Asus Rampage III Extreme, X58

    - Ankommet

     

    CPU

    Intel Core i7 950 Quad 3,06GHz

    - Ankommet

     

    GPU

    Asus Radeon HD6870 1GB GDDR5

    - Bestilt

     

    RAM

    Mushkin DDR3 6GB Ridgeback (PC3-12800 3x2048MB 1600MHz. (6.8.6.24))

    - Ankommet

     

    PSU

    MIST 1000W Modular rev.2

    - Ankommet

     

    SSD

    OCZ 50GB SSD PCI-E 4x MLC

    - Ankommet

     

    Blu-Ray spiller

    Lite-On Blu-Ray Writer IHBS112-37

    Blu-Ray/DVD Writer, SATA, 12x, Bulk

    - Innspill?

     

    Resten har jeg. Denne pcn vil bli brukt til gaming, design (Photoshop/Illustrator), video (Premiere Pro etc.) og generell surfing/bruk av pc. Den vil bruke 2xVW225N ASUS skjermer via DVI, og noen 500GB disker for lagring (Samsung 250GB/500GB)

     

    Har dere innspill til dette? : ) Vil bestille så fort som mulig, så fint med kjappe svar. Laptopen min var ikke helt glad i Black Ops, _litt_ lagg og plutselig shutdown pga varme.. :p

  6. Øyer DG - Samfunnshuset v3 2010

     

     

    Som sist drar vi i gang et nytt LAN i høstferien i Øyer. Vi gjør plass til enda litt fler deltakere, og forbedrer oss på en del områder så dere skal få en enda bedre opplevelse ved å være på LAN med oss! Mere aktiviteter og konkurranser med premier og salg av mye god mat og drikke i kiosken vår! Inngangsprisen senkes siden sist gang, denne er nå på 350,-

    Dagspass og nattpass er samme som sist (60,-/40,-).

    Dere kan reservere plasser på www.partyreg.net og lese mer om arrangementet på www.oyerdg.net! Welcome! : )

  7. Hei!

     

    Skulle legge inn PollXT på siden men den vil av en eller annen grunn ikke la seg installere. Har prøvd å legge den rett inn i mappa og ved å bruke installasjonsfunksjonen i adminpanelet. Noen som har noen tips til hva som er galt?

     

    Hvis jeg bruker "Last opp filpakke" får jeg denne meldingen:

    "Advarsel - Kunne ikke flytte filen"

     

    Bruker jeg "Installer fra mappe" får jeg denne:

    "Komponent Installer: XML-fil inneholdt ingen administrator-element."

     

    Extensionen jeg bruker finner dere her: Link

     

    Takk for svar : )

  8. Hei!

     

    Har litt problemer med å få endret facivon i Joomlainstallasjonen min. Jeg har fått det til i adminpanelet, men når jeg endrer favicon på templates og legger det helt ytterst på domenet vises det ikke på www.oyerdg.net. Har og prøvd å slette infocapsler osv i nettlesern for å se om den var treg.

     

    What to do? Burde da bare være å endre favicon?

     

    EDIT: Denne saken er løst : ) Les postene under hvis du har problemer

  9. Skal han ha drømmeanlegget kan han da legge litt penger i det og dempe bilen godt. Jeg snakker ikke fullt 3lags over hele bilen, men god demping i dørene og torpedo, og ellers et lag på gulv og vegger. Skal man ha signalkabler, strømkabler og gjennomført legging av disse (noe jeg ville gjort med mitt drømmeanlegg) kan det fort koste litt. Greit at jeg overdrev litt med 10k, men det er ikke urealistisk.

     

    3k i kabler, 20m 4mm2 + 7m 53mm2 installbay strømkabel + distribusjonsblokk m/sikring + 2- og 4-kanals signalkabler. Greit at man ikke er entusiast/viderekommen, men skal man først bruke endel tusen på skikkelig stereo burde kablene være av god kvalitet.

  10. sjekk ut endel av prosjektene på bilstereoforumet, kanskje du får tips. Det er noen som legger sinnsykt mye tid i prosjektene sine, og de utmerker seg veldig. Stål/Alurammer, custom dash med kasser og midbass og virkelig gjennomført kablingsjobb ved forsterkere er bare noe av det.

     

    se ellers litt rundt på nettet, prøv å finn de elementene som passer best for deg, gjennomfør kablingen/dempingen. Det blir fort dyrt om du skal heldempe bilen og legge skikkelige kabler, men noen sier at det er verdt de ekstra 10k de legger i det ;)

×
×
  • Opprett ny...