Gå til innhold

H-Frame

Medlemmer
  • Innlegg

    1 050
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. H-Frame's innlegg in [Løst] BMW 523 iA tikking fra motor, farlig? Forslag til løsning? ble markert som svaret   
    For andre som har problemet så løste jeg det ved å kjøre bilen en rundtur på 40 minutt - 1 time eller noe slikt slik at olje og motor ble skikkelig varm. 
    Når motoren var skikkelig varm så var tikkingen borte. Etter at motoren var varm så ga jeg fullt gasspådrag noen ganger der det var mulig for å få opp oljetrykket i motoren og forhåpentligvis bidra til å forbedre oljesirkulasjonen. Det virker som dette fungerte veldig bra.
     
    Nå har bilen stått i flere dager og tikkingen er helt borte når jeg starter, selv når bilen har stått ute i 10 minus en hel natt så tikker den ikke lenger.
     
     
  2. H-Frame's innlegg in Data og elektronikk VG2 eller Maritime fag VG2 ? ble markert som svaret   
    Jeg tenker egentlig at maritime fag begrenser deg noe mer i forhold til arbeid. Det synes kanskje kjempemorsomt å jobbe på båt/plattform nå, men senere i livet kan det godt være at du har andre synspunkter på dette. Tenk over at du jobber lange skift og ofte blir borte over lengre tid osv.
     
    Jeg hadde nok valgt data, og så tatt påbygg etterpå. Hvis du vil ha litt praksis kan du også ta et fagbrev. Hvis du har påbygg har du også muligheten til å ta ingeniør utdannelse etterpå. Du har også muligheten til å jobbe offshore som dataingeniør, men det er ikke nødvendigvis de stillingene det er flest av. Den store fordelen her tenker jeg er at det er lettere å få seg en vanlig "8 - 4 jobb". Samtidig er variasjonen større når det gjelder hva du kan jobbe med, så det er lettere å søke nye utfordringer dersom du ønsker det.
     
    Vennlig hilsen
  3. H-Frame's innlegg in [Løst] Ny PC, og behov for trådløst nettverkskort ble markert som svaret   
    Kan opplyse om at det gikk med et nødskrik. Viften på skjermkortet dekkes ganske godt til, men vi satser på at det går bra uansett

    Takk for hjelp!

    Mvh
  4. H-Frame's innlegg in [Løst] Problemer ved installasjon av ny RAM ble markert som svaret   
    Update: Satte den siste ram brikken i socket nr 4 og er oppe å kjører. Systemet viser nå 16 gb installert ram.

    Alt er med andre ord i orden.
    Takk for hjelpen War.

    Hvis andre har lignende problemer, gjorde jeg altså ikke noe annet enn å installere ram brikkene én etter én, samt å starte opp dataen i mellom å sjekke at mengden ram hadde økt via kontrollpanelet.

    Startet med å ha i de to brikkene jeg visste fungere fra før i de slots som de hatte stått i tidligere (Slots: DDR_1 og DDR_2) Satte så en ny brikke i DDR_3, bootet opp og sjekket at den fungerte. Så satte jeg den siste i DDR_4 og startet opp. Alt fungerer.

    OBS: Husk at DDR slots ikke står kronologisk. Hvis du kun ha 2 brikker så skal de stå i DDR_1 og DDR_2. Da skal du ha en tom ram slot mellom ram brikkene, og en tom ram slot på enden (oftest mot cpu).
×
×
  • Opprett ny...