Gå til innhold

Synthesia

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Synthesia

  1. Jeg lurte bare på hva Cache har å si for en prosessor? Så netopp på 2 forskjellige AMD Anthlon 64 til socket 754; en med 3200+ 2,2ghz 512kb cache, og en med 3200+ 2,0ghz 1mb cache. Sistnevnte kostet da 300kr mer....

     

    Hva burde jeg velge? jeg kan ikke bestemme meg, før jeg får noe forklaring på hva cache er iallefall. Noen som kunne tenke seg å forklare? :yes:

  2. Etter et langt søk etter wow: Ce... så måtte jeg gi slipp på gullkornet. Derfor bestillte jeg wow original istedet, og fikk med gledestårer i øynene installert spillet. Gleden varte ikke lenge... jeg prøvde alle mulige muligheter til å få opp "Create account" siden.. som rett og slett ikke ville dukke opp. Etter 10 minutter, greide jeg å få den opp... og gikk "Step 1", "Step 2" ... på "step 2" skrev jeg inn cd-key og sånn security code greier, og fortsatte til "Step 3", hvor jeg skrev inn informasjon fra Navn til gate-adresse. Jeg trykket på neste... og når jeg gjorde det kom det en melding opp (var egentlig på engelsk men):

     

    "du brukte for lang tid, vennligst start på nytt!"

     

    Jeg brukte overhodet ikke lang tid på registrasjonen min. og derfor måtte jeg sukke og banne. Men man kan jo bare gjøre det på nytt, bare litt raskere? Jeg gjorde så.. men her stoppet det opp allerede på "step 2" .... Nå sto det at Cd-keyen min var såkalt "Invalid" ... og jeg prøvde gang på gang, men det virket heller ikke nå; samme melding...

     

    Så.... forbannet som jeg er så må jeg spørre dere om noen råd? Orker ikke å ringe customer support for et spill som ikke virker for FA**!!! :cry:

  3. Jajaja, Simalarion...

     

    Av og til må jeg ha ting med teskjeer.... viste hva du prøvde å forklare meg... det vil si at jeg hadde prøvd det du nevnte... uten at det lykkes, fordi jeg rett og slett ikke fikk det til (ingen bruksanvisning). ;)

     

    Men takk uansett alle sammen. Tror neste forsøk på listen min var å skifte ut harddisken.... :ermm:

  4. Nå har jeg prøvd alt. Jeg kommer ikke inn på hjelpemodus... ikke DOS'en ... jeg har tatt ut skjermkortet og prøvd med det intergreterte skjermkortet. Nope.... Byttet skjerm har jeg gjort også... neida. Så hva skal jeg gjøre nå?

    Jeg må sende pcen til en data butikk i byen tenkte jeg... og se om de har noe og si. Hvis ikke......

     

    Hvor er det hertz instillinger lagrer seg hen? Jeg har kjøpt en ny harddisk, og manglet en kabel som komplett hadde glemt å sende. Derfor må jeg vente på den før jeg kan sette den inn. Hvis jeg da fjerner den gamle harddisken, så vil hertz innstillingene forsvinne, og den vil virke som før igjen. ikke sant? Hertz innstillingene blir satt tilbake etter at man har formatert iallefall....

    eller lagres hertz/skjerm instillinger et annet sted??

     

    Virker det ikke med alt dette... så må jeg nok bytte ut noen deler, men hvilke?

  5. Jeg hadde netopp formatert, og jeg skulle stille inn på "Hertz" på skjerminnstillinger. Jeg pleier å ta på 120Hz, men nå skulle jeg bare se om det gikk med 140Hz. Jeg trykket på ok.... og skjermen ble svart og fikk en sånn hertz melding opp. Nå kan jeg ikke komme inn på windows lenere, ikke engang hjelpemodus!!! Kun bios. Hva skal jeg gjøre for noe?!?! Jeg må ha hjelp!! Jeg er redd jeg har ødelagt en pc på over 10000kr... hvis dere kan tenke dere hvordan det føles... så forstår dere sikkert. Vær så snill og hjelp meg!!!

  6. I går fikk jeg endelig Creative SB audigy 2. Jeg var veldig glad da.... gledet meg veldig og greier. Etter jeg hadde installert driveren... så virket det ikke. Jeg prøvde å oppdatere driveren. Det gikk heller ikke. Pcen finner kortet, det er ikke noe problem. Lydkortet blir alltid gjenkjent av pcen, så derfor har kortet blitt satt inn riktig iallefall. Jeg deaktiverte det gammle lydkortet mitt. Og derfor er ZS kortet mitt det eneste lydkortet, og det står overalt at det ikke er noe feil, og at den skal virke perfekt... . DETTE ER FEIL! JEG FÅR IKKE NOE LYD! ... Jeg har feilsøkt mange ganger... gjort alt sammen. prøvd å koble inn høytalerne ledningene i alle mulige åpninger mens jeg har hørt på musikk... det skjer ingenting. Bortsett fra... hvis jeg putter den inn i en feil åpning, den som er lengst til venstre... så kan man så vidt høre musikken, overkjørt av masse kluss (høres ut som støvsugern er på). Prøvd å avinstallere drivere, lagt inn på nytt... o.s.v. Hver gang jeg har gjort dette.. og driveren er blitt lagt inn på nytt, kommer det 2 feilmeldinger:

     

    1. STARTSERVICE:

    Tjenestedatabasen er låst.

     

    2. STARTSERVICE:

    Can’t start kernel mode driver service.

     

    Hva skal dette bety?! ... Jeg er desperat... har prøvd å løse dette problemt siden i går kl 21 - 02 .. og i dag fra kl 9-11.... = Tired

     

    Jeg må ha hjelp!

     

    :cry:

  7. Jeg er på utkikk etter et nytt lydkort, siden jeg fra før har intergrert. Jeg har sett på "creative sounblaster audigy 2" som har fått meget god kritikk, og vunnet "lydkort i mellomklassen" på testen deres her på hardware.no. Jeg har vel så godt som bestemt meg for å kjøpe dette kortet, og så på listen/prisguiden hvor jeg kunne få kjøpt det hen. Den eneste linken var til "datasupply". "Jaja, er det det eneste stedet hvor jeg kan få kjøpt det må jeg vel slå til der." tenkte jeg.

    Men... Neeeeeida. Der hadde de ikke lydkortet lengere. pussig?

    Så derfor må jeg spørre dere om hvor jeg kan få kjøpt dette kortet, dersom dere vet det? Jeg har allerede sett på komplett, psdata og mpx og noen butikker til, uten noen resultater.... :no:

×
×
  • Opprett ny...