Gå til innhold

chino

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chino

  1. Hei

     

    Har brukt min desire hd i en uke nå. HTC sync fungerte fint de første dagene, men etter oppdatering av programvaren får jeg nå ikke synkronisert med min telefon. Programmet starter fint, men har ikke mulighet til å trykke på sync knappen. Noen andre som har vært borte i dette problemet? Har forsøkt og avinstallere og installere på nytt uten at det har hjulpet. Bruker windows 7 (32 bit)

  2. Vil nevne at jeg nå kjører Win7 på Winden min :) Virker hittil veldig lovende, eneste som ikke ble installert under installasjonen var WLAN-kortet, men bare å koble til kabel og ta en windows update så kom den inn og :)

    Kan komme tilbake med meninger senere :)

     

    Hvordan installerte du win7 på den? Jeg har ikke ekstern dvd spiller og lurer på hvordan jeg skal få installert win7 via usb. Kjører winxp på msi wind no.

  3. Hei

     

    Jeg sitter nå på min svarte u-100 MSI, og må si jeg er veldig fornøyd. Jeg har bare et problem, wifi tilkoblingen.

    Jeg har lest alle innleggene i forumet om dette, men ikke funnet svaret på problemet. Jeg har installert de nyeste WiFi driverns fra MSI's hjemmeside (realtek rtk8187se) men det fungerer ikke. Jeg finner nettverket, men når jeg prøver å koble til jobber den litt, men ingenting hender. Jeg har selvfølgelig prøvd Fn+f11.

    Jeg vet at det ikke er nettverket som er problemet, for jeg har andre bærbare maskiner på nettet her.

    Noen som vet hva problemet kan være?

     

     

    Hadde akkurat samme problem selv... lastet ned driverne (WLAN_xp_u100_nb) fra msi wind sidene. Leste også på en web side at man burde sjekke fila IsConfig.ini i wlan_xp_u100_nb katalogen og forsikre seg om at under supportOSUI os'et du bruker er satt til "1". Jeg måtte faktisk installere driverne 2 ganger før jeg fikk det til å fungere. Men etter dette har det fungert 100% stabilt. Før jeg gjorde dette så falt jeg ut ifra det trådløse nettet hvert 5 min.... så det er helt klart et driverproblem.

     

    Edit: Dette er linken til løsninga på problemet, som ihvertfall gjorde at alt er dønn stabilt hos meg nå --> http://forums.msiwind.net/windows/suggeste...nfig-t2070.html (nb! jeg måtte faktisk installere driverne 2 ganger før jeg fikk dette til å fungere)

  4. Hei. Jeg har selv adsl fra telenor (2mbit) som jeg kjører via en dlink switch og til maskina via kabel (lan). Naboen har 4 mbit og har trådløsswith og dette nettet har jeg også tilgang til hvis jeg vil. Det jeg lurer på er om det er mulig å koble min og hans linje sammen på noen måte slik at jeg får 6 mbit?

  5. Har hatt amilo 1425 i 2 uker nå og må si meg rimelig fornøyd med maskinen. Litt irritasjon over at man litt for lett kommer borti pekebrettet når man skriver, men det kan også skyldes at dette er min første bærbare maskin. Og jeg har enda ikke funnet ut hvordan jeg får aktivert irda (infrarød) på maskina. Winxp (sp2) finner ikke noen irda port ihvertfall og ingen drivere er å finne. Så hvis noen har løsning på dette så ta kontakt.

×
×
  • Opprett ny...