Gå til innhold

Mikkel_Rev®

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mikkel_Rev®

  1. Jeg har hatt min i hele 3 dager, og det har ikke blitt noen fartsstriper til meg i alle fall. :p

     

    Men du kan jo svare meg da, på hvilke muligheter du har på "Meny --> Planlegger --> Videoanrop".

    Får du opp et kamera i front der, eller kan du bare bruke det bak?

     

    Nei det får jeg ikke...står bare kamera av på min.... trolig virker bare bak? Virker jo litt rart da

  2. NOen som merkesatsen blir noe ripete etter man har slidet telefonen ut og inn en del uker? Mitt tastatur har "fartsstiper" på begge sider på 2, 5, 8 og 0 - mens mellom 2 og 5 knappene.

     

    Andre som har dette eller kan jeg ha et dårlig eksemplar?

     

    Ingen som kan svare på om dere opplever dette p åderes tastatur?

     

    Hei

     

    Jeg har ingen "fartstriper" i det hele tatt. Er kjempefornøyd med denne telefonen og liker den mer og mer.

     

    Er litt skuffet over kameraet som jeg hadde litt store forventninger til kanskje, men det burde vært bedre enn det er i alle fall. Ikke helt fortrolig til denne navigreia heller da jeg ikke helt får den til og funke. Win 6.1 og tomtom funka myyyye bedre, men så var jo det touchskjerm og da

  3. Hallo

     

    Bygde meg nytt råskinn av en PC og la inn vista for en tid tilbake men det oppstod et problem ganske fort.

     

    JEg har digre disker, på 1 TB stk og hvis jeg da skulle spille musikk , MP3, fra diskene var søketiden himla treg. Dette er den ikke på XP SP3, og der funker det som en drøm.

     

    Jeg liker dog grensesnittet på Vista mye bedre enn Xp og den fungerte jo topp på andre måter. Er det noen der ute som vet om aksesstiden i Vista ved store disker og kjøring av småfiler er blitt bedre?

     

    Er det noen andre irritasjoner med Vista for tiden? Om vista bruker ram og prossessorkapasitet bryr jeg meg ikke noe om , for denna quad'n med 8GB ram har masse og ta av :dribble:

     

    Er takknemmelig for synspunkter men fint om de holdes saklige. he he

     

    Kjører og dual 24 tommer skjermløsnig og det ser jo bedre ut på Vista syns jeg.

     

    Skal jeg prøve Vista igjen, eller holde meg til XP SP3?

  4. Har andre noen formeninger om hvilken som er best. Jeg skal kjøpe ny mobil, vurdere iphone eller diamond, så langt er det diamond jeg syns ser best ut.

     

    Hvordan er lydkvaliteten for musikk på diamond?

     

     

    jeg kjøpte en Diamond og brukte den en time... fy faen for noe dritt..alt henger og sprett og hopper..og skal man gjøre noe seriøst så er det tilbake i windows systemet.. og da må man bruke pen! Det er samme historien som gjentar seg... apple kommer opp med et strømlinjeformet produkt som funger akkurat slik det er ment...og så kommer alle haters og skal disse apple..

     

    greit nok.. noen mangler har iphone.. men tro meg... de legger du ikke merke til på den! spesielt når 3g versjonen nå kommer!

     

    Jeg er en proffbruker av mobil, og kan ikke finne EN konkurrent til iphone der ute. Poenget er ikke å ha altfor mye dill dall.. men poenget er å få gjort ting på telefonen og få gjort det på en grei og håndterlig måte! Der er det ingen som slår iphone!

     

    Jeg kjøpte også HTC Diamond og hadde litt problemer med farten på menyene...helt til jeg startet den på nytt etter og ha konfig. nett instillinger. I bakgrunnen lå den en popup skjerm som spurte om jeg ville sette opp internet mot telnor...og en ok knapp. Så fikk jeg beskjed om og starte den på nytt....og så ble den kjapp og fin. Jeg har ingen problemer med min Diamond. Litt svakt batteri og for lite minne til musikk og filmer. Tror heller ikke de har lyd og bilde kabel ut fra diamond og det er synd.

     

    I stedet for og sitte og bitche om hvem som er bedre enn den andre, har eg funnet ut at det er like greit og kjøpe >Diamond og Iphone 3G. Dessuten kommer jo samsung 900i snart og, med 16 GB disk, mms, HSDPA; 3G, 5 mpix kamera og kødne samsungmenyer. Diamond er helt kånge, men skal du se masse film, musikk, surfe hele tiden så hadde jeg kjøpt batteripakka med nytt større baklokk som kommer snart. Den går nemmelig svinfort tom ved aktivt bruk.

  5. Som Windows-fan sårer det meg å bekrefte at navigeringen er raskere på iPhone. Skjermen er større (det gjør at feilnavigering er mindre sansynlig på iPhone. Skjermteknologien og softwaren på iPhone gjør at navugering flyter raskere på iPhone, desverre ...

     

    Skjønner ikke helt hvor dere sikter til at denne er spesielt treg. Min er lynkjapp med touchflo menyene og mail, musikk, sms, internett, youtube, bilder,videoer er knallkjapt hos meg. Hvor er det dere sliter med denne telefonen, i tilfelle jeg har gått glipp av noe.

     

    Jeg for min del er virkelig imponert over hvor mye de har klart og stappe inni denne lille greia som er nesten like liten og nett som SE W880 og 890i. :new_woot:

  6. Skjønner ikke disse feilene dere nevner på batteriet på Diamond.

     

    Jeg har kun ladet den 1 gang og min holdt over 1 dag med surfing, 1-2 timer telefon, videokamera og mange bilder samt litt video. Min er ikke tom enda og holder vel i dag og skulle jeg tro. Har på både bluetooth og 3G jeg og har ikke noe problem.

     

    Min var litt treg etter konfig av nettleverandør instillinger. Hang seg hele tia og frøys. Da tok jeg og startet den på nytt og litt etter booten kom det opp en oppsett leverandørinstillingerskilt som jeg ikke hadde sett. Klikket OK på dette og ferdig. Da ble den mye kjappere.

     

    Syns ikke denne telefonen er noe tregere enn cruise, tytn II og de andre jeg har hatt. Ting tar tid må vi huske, og ingen ting skjer med en gang uansett. :-D

     

    Har funnet ut at wlan søking bruker voldsomt med strøm, 3G eter jo en del, men den flotte skjermen spiser nok unna den og. Fin telefon med mase muligheter syns nå jeg i alle fall innbakt i et flott skal av liten størrelse. Den er bitteliten i forhold til andre pdaer i alle fall. :thumbup:

  7. Jeg har bestilt meg N82 Black nå og tenkte å skaffe meg ett minnekort med større kapasitet. Sånn jeg har forstått det kan jeg bruke 8 gb sdhc kort med denne telefonen?

     

    Finner to merker i prisguiden: SanDisk MicroSDHC 8GB og Nokia MU-43. Er det forskjell mellom disse kortene (utenom prisen?). Hva vil dere anbefale?

     

    Sandisk 8GB funker supert på min :new_woot:

  8. Noen som har noen real-life bilder av svart og sølv N82? Spesiellt svart :) Usikker på hvem farge jeg vil ha!! Hehe

     

    Kjøp Sort...uten tvil...mindre knik i knappene og ser kulere ut.

     

    Til de som bruker denne N82 som musikkspiller.

     

    Kjøp handsfree settet Bluetooth BH-903 så slipper dere denne fåkkings ledniga.

     

    Megalyd med fjerniss. jeg er storfornøyd med settet

  9. Spurte i en egen tråd, men er vel kanskje større sjanse å få svar her:

     

    Er det noen som har erfaring med denne telefonen OG N95 8gb?

     

    Hvis ja, kan dere si noe om forskjellen på kamerakvaliteten? Er det stor forskjell på bilder som blir tatt i dårlig belysning (innendørs)?

     

    Liker designet på N95 bedre, men heller mot N82 pga det (angivelig) bedre kameraet. Er ikke så glad i at skjermen og knappene virker små, men det er mulig jeg ikke vet bedre da jeg ikke har sett den live ennå, skal ned en tur til byen i kveld og se på de to.

     

    Hei... har hatt begge to en stund og liker begge svært godt. Fordelen med N82 Black er jo størrelsen som er litt mindre og den har bedre blits. Man slipper også denne skyvefunksjonen når man har den i lomma. Knappene funker helt okk etter noen dager. Skriver kjapt og greit uten og bomme og jeg har størrelse på tomlene og :-)

     

    Fordelen med N95 8GB er seff skjermen og litt bedre kamera. Hastigheten på disken er kjapp og denne mediaplayern er helt kånge med hurtigknapper. Den er også veldig god og holde i men bittelitt klumpete. Jeg liker dog at den ikke er pinglete, men at den passer godt i hånda.

     

    De er svært like og kan det samme. Jeg liker og og kunne bytte minnekort med tanke på musikk og film feks, det går ikke på N95 8GB da den har innebygget disk.

     

    N95 har litt bedre kvalitet på kamera i akamera's test av disse to i dagslys. Jeg ser dog ikke mye forskjell, men begge er ikke i digital SLR kvalitet uansett. Innemiljø og i litt mørkt er det N82 som gjelder, men N82 har bittelitt mer støy i bildene enn N95 8GB...og det ser jeg hvis jeg zoomer inn litt i bildet.

     

    Lydkvaliteten er svært god i begge to og jeg har vel egentlig ikke no særlig negativt og komme med i det hele tatt.

     

    Så vil du ha slidertelefon så hadde jeg tatt N95 8GB, liker du ikke slider som er litt tykk hadde jeg tatt N82 Black.

     

    Lykke til :D

  10. Fikk min tredje N82 i dag....og den er sort original....ingen bragd kanskje, men det virker som om de har gjort noen forbedringer med knappene...spes på høyre siden og batteriluka som er mye tightere på denne "nye" N82. OG DENNE KNIRKER IKKE I DET HELE TATT ANG. KNAPPER :new_woot:

     

    Ble enda mer imponert jeg nå....Lekrere var den og....ikke så jentete egentlig...Skikkelig mannlig :!: :!:

     

    Knappene klikker alle sammen når man trykker dem ned...Ikke sånne slappe greier som var på mine 2 gamle. Ser litt annerledes ut også så hvis noen får valget mellom sort og sølv/hvit, så velg sort. Innmaten er sikkert lik, men virker og som dette problemet med stor avstandssprekk rundt skjermen også er tettet litt mer enn den "gamle"

     

    Ellers er den like fantastisk som den gamle.

     

    Har og bestilt meg et BH-902 BT headset....noen som har erfaringer med lignende stereoløsninger trådløst?

  11. Er det noen som vet noe sikkert (så godt det lar seg gjøre) når N82 black er mulig å få kjøpt i butikk/nettbutikk? Begynner å bli utolmodig... :whistle:

     

    Den er spådd og være tilgjengelig 1 april 2008 men det er jo selvfølgerlig ikke sikkert.

    Venter på denne selv jeg og håper de har fjernet litt av knirkeknasingen på tastaturet ved leggpåknappen.

     

    Trolig er denne i alle fall tilgjengelig medio april da, så det er jo bare og smøre seg med litt tålamod. :dribble:

  12. Ja...tross knirk og annet smått har jeg bestilt meg enda en N82 fra Nokia. Denne gangen satser jeg på den sorte modellen som Nokia har fått lekt seg litt med etter at de fikk ultrarabatt på Clas Ohlson på svart spraylakk.

     

    Kan jo hende de har forbedrer tasteknappknirk og slikt på denne da i og med at denne er nyere. Time vill shåv den april i alle fall.....hvis ikke leveringsdatoen er en aprilsnarr da :!:

     

    Er veldig fornøyd med N95 8GB og SE W890i men ingen av dem leverer bilder som N82. SE K850i var i alle fall bare plast, knirk irritasjon og drittmobil så den gikk i dass rett og slett.

     

    Har noen prøv på og demontere tastaturet på n82 for litt bedre tilpassing..eller og lage litt mer plass mellom knappene for og fjerne knirk?

     

    N82 er i alle fall utvilsomt den mest komplette mobilen med kamera på markedet i dag for jeg har testet de fleste som folk skryter av og de havner egentlig langt bak syns jeg. Dessuten digger jeg Series 60 softwaren som proffmobilene til Nokia har....men den knirkeaffæren på N82 irriterte meg litt sånn veldig egentlig. Knirker den som kommer så blir den åpnet og knappene justert skikkelig. sikkert bare litt skraping og filing så blir den gull. he he he. :w00t:

  13. Hello stolte nokiabrukere.

     

    Hadde tidligere en nokia N82.....eller faktisk 2 stk som jeg sleit med knirk i knappene på høyre side noe innmari og ved trykk på skjermens nedekant så gikk jo mobilen inn i menyen samtidig.

     

    Hvordan er disse telefonene nå? Knirker det like mye? Savner denne telefonen da N95 8GB ikke har samme kvalitet på blitzfronten...og dessuten funker jo faktisk N82 på samme måte og kan det samme. Tenkte og kjøpe en igjen.

     

    Ka dere tru? knirkern like ille som rev 1?

     

    Jeg kjøpte min for en mnd siden og den knirker. Veldig irriterende på en såpass dyr mobil. Fikk du levert mobilen tilbake bare ved å klage på knirk?

     

    Nei ... solgte den til en kar som bare måtte ha den og kjøpte meg en N95 8GB i stedet. men kameraet virker bedre på N82 grunnet skikkelig xenonblitzen. Og på en fest eller tur ut så er N82 det beste man kan ha i lomma syns jeg....bilder på rappen. SE K850i er ikke verdt plassen den tar en gang så N82 har ikke mange konkurrenter slik jeg ser det. Knirkingen er vel grunnet trang plass mellom disse stålknappene og at den lille plastknappen som kommer igjennom dem.....virker som om det var det som knirket.

     

    Savner denne telefonen, men ikke knirkingen egentlig. Kanskje den kommende svarte er bedre....eller har de bare inverstert i en sort sprayboks tro? :!:

  14. Hello stolte nokiabrukere.

     

    Hadde tidligere en nokia N82.....eller faktisk 2 stk som jeg sleit med knirk i knappene på høyre side noe innmari og ved trykk på skjermens nedekant så gikk jo mobilen inn i menyen samtidig.

     

    Hvordan er disse telefonene nå? Knirker det like mye? Savner denne telefonen da N95 8GB ikke har samme kvalitet på blitzfronten...og dessuten funker jo faktisk N82 på samme måte og kan det samme. Tenkte og kjøpe en igjen.

     

    Ka dere tru? knirkern like ille som rev 1?

  15. Fikk 2 mms i dag med bilder, jeg lagra bildene (på minnekortet), og etter det har telefonen vært helt riv ruskende gal. Treg og henger seg, hva i h****** er det som skjer, er det ikke liksom en multimediatelefon?!?

    Har den siste firmwaren.

     

    Originalminnekortet er som fortalt av andre....CRAP!!

     

    Prøv og ta ut minnekort og start telefonen uten minnekort i. Funker den greit da så er det kortet. Hvis ikke så er det telefonen som ikke er helt oppgående.

     

    Mulig du og har gammelt simkort. Har du simkort som er eldre enn 1 år så hadde jeg bytta det og. I alle fall.....ta backup på minnekortet på PC...så regla med opp med døra og spark kortet ut i H*******, kjøp nytt og så en hardreset.

     

    For min del bytta jeg DOA telefon til en Nokia N95 8 GB. Likte N82 men tror disse knappene er for nærme hverandre og skjermen.

     

    Der er heller ikke minnekort no problem. :thumbup:

  16. [humor]

    Løsningen på 95 % av alle minnekortrelaterte problemer:

     

    1. Åpne minnekortluken på BAKSIDEN? av telefonen.

    2. Trykk på minnekortets bakdel slik at det løses ut.

    3. Om du nå står med et minnekort fra Nokia i hendene, gå til neste steg, om du har et minnekort fra en anerkjent fabrikant, gå til punkt 7.

    4. Åpne utgangsdøren din.

    5. Kast minnekortet så langt du makter.

    6. Bestill nytt minnekort (anbefaler SanDisk) og vent til minnekortet ankommer.

    7. Formater minnekortet og kjør en hard-reset på telefonen (*#7370# - sletter ALT)

    8. Nyt en fresh start. Ikke legg inn masse skrot helt ukritisk, for selv om sjansen er stor for at problemet lar seg løse så lenge minnekortet ikke er fra Nokia så finnes det nok programmer og skrot der ute som lett får telefonen din til å snurre.

     

    Lykke til!

    [/humor]

     

     

    Til informasjon så er minnekortluka på siden av telefonen og ikke på baksiden. :tease:

  17. Endelig fikk jeg ny igjen. Den gamle tålte ikke en stor voksen mann som landet oppå den etter at han skled på isen......da ble den flat og jeg fikk nokiastempel på hofta.

     

    Denne nye er tydelig vis en senere versjon, for knappene var mye bedre på den og uten knirk samt at nyere software var lagt inn.

     

    Virkelig digger denne telefonen, men fikk litt lyst på N95 8 GB og faktisk. Selv om jeg ikke helt liker disse skyveskrangle telefonene. Venter vel på den kommende touch telefonen det er snakk om tror jeg.

     

    Exchangeserver funker og kjempebra på denne ......stilig.

     

    Glemte noe.

     

    Denne dama som sier hvor jeg skal på GPS navien...jeg abonerte på denne og kjøpte abonn på scandinavia i 3 år....noen som vet åssen jeg aktiviserer hu kjærringa igjen....sånn at hun sier hvem F*** vei jeg skal igjen?

  18. Har funnet en mobil, den var avslått da jeg skulle finne "mor" eller "far".

    Testa mitt simkort for å se om det ligger noe informasjon, men mobilen er sperret til Netcom ser det slik ut.

     

    Fins det dog andre muligheter? Henge opp lapper og sånt funker dårlig her.

    Gi den til politiet? Jeg har også tatt kontakt med Operatøren for å be dem sjekke opp simokrt og IMEI, men de har ikke svart

     

    Ring netcom og oppgi simkortnummer. Og de kontakter eiern :-)

  19. Skuffet! :cry:

     

    Fikk min N82 fra Komplett i dag og hadde selvsagt gledet meg som en unge.

     

    Dessverre viste det seg at min N82 hadde samme byggkvalitet som en billig kinesisk plastleke. Selv om jeg storkoste meg stort med funksjonene og ikke hadde noe annet å utsette på den: Denne havner på demosalg hos Komplett innen kort tid!

     

    Jeg har lyst å beholde den, men jeg betaler pokker ikke 4200 kr for noe som rett og slett er så kjipt i utførelsen. Da hjelper det lite med strekkodeleser og gudene vet hva. Sorry Nokia, skuffet denne gang.

     

    (Har hatt Nokia N93 tidligere og det var jo rene Mercen i forhold til byggkvalitet. Og skulle jeg dra den enda lengre - min SE W880i er rene tanksen)

     

     

    Dårlig byggekvalitet???? hva i alle dager er det du tror mobiler er bygget av? Titanium? Og å kalle W880i for tanks, ja ja,,,sett deg ned i sofaen du med en W880i i lomma så skal du nok se at den ikke er så pansret som du tror LOL

     

    N82 har en god byggekvalitet men klart....den er også laget i plast. Kjøpte N82 etter og ha prøvd K850i. Ta en titt på den du så skal du få se hva plast er for noe. K850i så spennende ut, men snakk om crap. MEGACRAP. Fikk assosiasjoner til pilleboks fra biltema eller nille.

     

    Nei folkens. N82 er utvilsomt den beste på markedet i dag. Og de som ikke liker nokia eller hater nokia eller noen andre rare grunner...drit i og kjøp den da vel, men dere går glipp av noe. N82 er en fantastisk telefon bare så det er sagt.

     

    W880i er og en telefon jeg ble imponert av. Den var virkelig bra og den, bare man ikke hadde den i lomma når man satt deg brått ned med skikkelig hoftebøy.

     

    Og til de som sliter med gnagsår på fingrene ved sms skriving......Hvor mange sms'er skriver dere egentlig? Klarer dere og slite vekk hudlaget med og skrive sms'er...ja da blir jeg imponert.. Ryker vel av fingertuppene etterpå og da eller? DUH :tease:

  20. savner et blinkende lys som blinker når jeg har fått melding eller tapt anrop, hadde det på min SE, synes det var litt praktisk jeg

     

    Jeg ville hatt en laserklokke eller noe som sveipa opp 1 gang i timen og swosja rundt om kring og viste tiden overalt. :tease:

     

    Kjøp dere en ledlykt da vel.....det er stilig. he he

     

    Denna firmwaren sliter jeg litt med. CRAP..

  21. Er det noen her som har testet Live Messenger fra Telenor på N82? Den står ikke på listen over telefoner som støttes, men det er vel fordi den er så ny..

     

    Nokia leverer en fullversjon med mail og alle greier av messenger for nokiatelefoner. Den funker perfekt. Husker ikke helt hvor jeg fant den men den var gratis.

     

    Tror jeg fant den alikevel.

     

    http://www.endera.eu/sis/WindowsLive_S60_3...6141_Signed.rar

     

    Denne er fro series 60 3 edition bare. Funker nydelig på min N82 og N95 som jeg hadde.

     

    :-D :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...