Gå til innhold

aqdas

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aqdas

  1. barfoo skrev (10 minutter siden):

    Sjekk RS. 

    Det sagt - slike kabler er stortsett custom, og ikkje hyllevare. Dei er spesiallaga til det produktet du har, så med mindre du har flaks finner du ikkje nøyaktig det du er ute etter. Alternativ er gjerne å lodde på en kabel...

    Hva er RS?😅

  2. AndersT2 skrev (20 timer siden):

    Send en epost til Elfa Distrelec Norge og hør om de har en som passer. De har flere av typen.

    Du finner også mye av de på eBay, kan muligens bli billigere derifra enn med frakt fra Elfa hvis selger momser riktig

    De har ikke slike kabler. Så da blir det ebay eller liknende. 

  3. AndersT2 skrev (2 timer siden):

    Send en epost til Elfa Distrelec Norge og hør om de har en som passer. De har flere av typen.

    Du finner også mye av de på eBay, kan muligens bli billigere derifra enn med frakt fra Elfa hvis selger momser riktig

    Da tar jeg kontakt med de. Takk for svar.

  4. Øystein H skrev (På 28.8.2020 den 14.30):

    Dumt spørsmål kanskje men har du fått hjelp av Telia med henblikk på disse parameterne som du mangler?

    I tillegg lurer jeg litt på navnet som du benytter.  Når jeg jobbet med SIP tilkoblinger for en tid tilbake så benyttet en navn med domenet i tillegg, som f.eks. [email protected].  Basert på domenet "domene.no" vil SIP klienten benytte autodiscover-funksjonalitet for å hente ut DNS-navn nødvendige for konfigurasjon. 

    Har du prøvd å benytte "sip.telia.no" i feltene for Domain, Proxy Server Address og Registration Server.  Og set "outbound proxy mode" til "Never", STUN til "none" og la felt for STUN-server være tomt.

    Til info - Samme apparat hos Telenor benytter telefonnummer som brukernavn (på format +4712345678).

    Kan være verdt et forsøk.

     

    Hei

    Jeg har kontaktet Telia. Ringt dem hver dag. Og sendt epost. Men får ikke hjelp. Hver gang jeg ringer så får jeg bare beskjed om at de skal purre på support. Jeg har prøvd det du skriver. Men det hjelper ikke.

  5. LMH1 skrev (På 22.8.2020 den 23.28):

    IP1 som telefonnummer ikke rart det ikke funger.

    Men genrielt så er lurt å bruke iplevrandørens utstyr, så slipper du å bruke ekstra tid på feilsøking er som regel ferdig oppsatt.

    Telia sier at jeg må bruke mitt eget utstyr. Jeg har skrevet nummer istedenfor IP1 også. Fungerer fortsatt ikke. Legger ved screenshot av det jeg muligens trenger. Markert i rødt.

    Screenshot 2020-08-22 at 00.59.45.png

  6. Hei

    Jeg har fått ip telefoni fra Telia bedrift. Jeg har fått tilsendt sip nummer, sip user og sip password. Men ip telefonen vil rett og slett ikke koble seg. Går jeg gjennom konfigurasjons assistenten og velger Norge så kommer det ikke opp Telia som leverandør. Derfor må jeg taste inn alle instillinger manuelt. Noen som kan hjelpe her? Har en Gigaset C530 IP. legger ved screenshot av UI.

    voip.png

  7. Hei

    Jeg har hatt blekkprinter i alle år. Den siste jeg har er en HP Photosmart 7510. Den har funket plettfri i de siste 4 årene. Men nå har printhodet tatt kvelden tror jeg. Den vil ikke printe ut i svart. Har prøvd alle metoder å løse problemet.

    Nå tenker jeg å kjøpe en ny. Er ikke helt sikker hvilken jeg skal kjøpe. Blekk eller laser. Jeg printer ikke så veldig ofte. Men trenger en multifunksjon. Var innom Power igår, der anbefalte selger en Epson Ecotank. Han mente at man sparer en god del penger med den. Blekk blir ikke tørr og sånt. Har hørt at Epson printere har en svakhet, at de slutter å funke om et av patronene går tom for blekk. Du får ikke scannet noe engang.

    Hva er lønner det seg? På forhånd takk.

  8. Ja ikke lag ny partisjoner eller lignende, da er alt tapt.

    Leste du linken jeg ga deg? Ville prøvd det Windows programmet og sett om du kunne konvertert disken til GPT. Men om du får noen advarsler om at data blir slettet eller lignende, så avbryt. Men det står faktisk at den skal kunne gjøre det uten tap av data.

    Skal sies at jeg aldri har testet det programmet selv.

     

    jeg leste linken du ga meg. nå har jeg klart å gjøre om MBR til GPT. før hadde jeg 2 utildelte partisjoner. nå viser diskbehandling bare en. er det normalt? hvordan redder jeg filene nå?

  9. Da så. Det går an å konvertere disken til GPT med DISKPART, men ser at det er anbefalt å ta backup av dataene før man gjør det.

    Så jeg er faktisk ikke sikker på hvordan du skal gå frem videre.

     

    Det er i alle fall et klassisk GPT problem, siden disken får den 2 TB partisjonen og 700+ GB partisjonen.

    Er det noe annet som har forandret seg siden sist du brukte disken? Du kjører 64bit versjon av Windows 10?

     

    Edit: Du kan ev lese her og bruke det Windows programmet de nevner:

    http://www.disk-partition.com/diskpart/convert-gpt-4125.html

     

    det som er forandret er at 2TB disken var også delt før. altså jeg hadde 2 på 1TB hver, som den ikke er nå. jeg er redd for å miste filene. har lest flere steder at man kan lage nytt volum i diskbehandling. men da vil den også formattere disken. Det sies at man kan redde filene ved å bruke partition wizard eller liknende..

×
×
  • Opprett ny...