Gå til innhold

dricco

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dricco

  1. Heisann!

     

    Jeg har nett fra Nextgentel, og har routeren SpeedTouch 546 v6. Til tider vil routeren restarte seg selv.. I hendelsesloggen inne på konfigurasjonen står det "KERNEL Warm restart".

    Routeren blir altså varm.

     

    Jeg kontaktet kundeservice hos Nextgentel og fikk dem til å sende meg en ny router, men av samme type. Jeg har nå fått den, men den har akkurat det samme problemet.

     

    Har søkt rundt på nettet for å se om flere har samme problem, og har kommet fram til at det er firmware-versjonen (7.4.1.7) som er ustabil. Lurer derfor på om det er mulig å oppgradere firmware på routeren? Vet at Nextgentel ikke er behjelpelige med dette..

  2. Heisan!

     

    Datamaskinen min fungerer ikke helt som den skal for tiden.. Ett eksempel er når jeg spiller Grand Theft Auto 4;

     

    Det spiller ingen rolle om jeg har dårligste/beste grafikk.. Spillet hakker, hopper og det som er, og akkurat like mye. Etter å ha valgt grafikk, kjører jeg benchmark og får gode resultater, men når jeg spiller er det umulig.. Uansett; Jeg la merke til at hvis jeg "slapp gassen" når jeg kjørte bil, så fikk jeg 40-50 FPS, men når jeg gasset på igjen, eller svingte, var jeg tilbake til rundt omkring 5-10.

     

    Hvis jeg trykker på tastaturet mens jeg kjører benchmark er det samme resultat.. Så, konklusjonen er vel at enhver knapp på tastaturet mitt gjør at spillet nærmest stopper helt opp.

     

    Har prøvd med flere tastatur; USB, USB trådløs, PS/2.

     

     

    Noen som har opplevd lignende? Har prøvd å søke litt rundt på nettet, men er litt usikker på hva jeg skal søke på :) Har både Vista og Win 7, og samme problem på begge.

     

     

    Specs:

    Hovedkort: MSI P35 NEO

    CPU: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.6 Ghz

    RAM: 4 GB

    Skjermkort: Nvidia 8800GT

    OS: Vista og/eller Windows 7

  3. Hei!

     

    Jeg har kjøpt meg UsCARVOR 800 W 4ch bilforsterker, og Proson 2x12" 800 W Subwoofer.. Vet at hverken forsterker eller sub er noe særlig bra, så trenger ikke å bemerke det, takk :)

     

     

    Det jeg lurer på, er hva som trengs nå? Har aldri hatt bilstereo før, og lurer derfor på hva slags kabler og/eller annet jeg trenger for å drive denne subben.

     

    Noen som kanskje vet hvordan jeg skal kunne klare å koble det opp også? Bilen er Ford Focus stasjonsvogn, og det er standard cd-spiller.. Skal kjøpe ny cd-spiller, om det trengs. Noen som vet/har tips?

  4. Hei!

     

    Jeg har

    8800GT

    Intel Core 2 Duo E6550

    1 gig RAM... Komplett sendte ikke med det jeg betalte for. Får dette over helgen, forhåpentligvis.

    Windows Vista

     

    Ok.. Er ganske sikker på at dette er RAM-relatert, men datamasinen min kjører Counter Strike Source på beste grafikk, med om lag 200-250 FPS. Men klarer ikke å kjøre Battlefield 2 uansett hva slags grafikk som står på; Det hakker første 2-5 minuttene, også går det glatt, til og med på beste grafikk. Men etter en halvtime eller så, henger det seg opp til jeg etterhvert faller ut til skrivebordet igjen. Er nesten det samme med Team Fortress 2, men der faller jeg ikke ut til skrivebord, men det bare fortsetter å være ustabilt med glatt kjøring/hakking.

     

    Har jeg rett angående at dette er minne-problem, eller kan det være noe annet?

     

    -Takk

  5. Hei!

     

    Jeg har en 120 GB Western Digital, som jeg har hatt i 2-3 år nå. I helgen begynte disken å lage noen utrolig irriterende lyder.. Denne lyden kommer og går.. helst når den begynner å jobbe med noe. Jeg trenger ikke alltid bruke datamaskinen for at den plutselig begynner å ule igjen; Virker som windows slår den av og på som den vil, men det er jo litt rart med tanke på at jeg har windows (Vista, forresten) installert på denne disken.

     

    Noen som har opplevd lignende?

     

    (Har også en 120 GB Barracuda fra Seagate, som lager klikkelyder.. denne er det vel ikke noe håp for?)

     

     

     

    -Takk

  6. Jeg drev og testet litt nå. Tok hovedkortet ut av kabinettet for å sjekke om det virket da, og det gjorde det.. bilde og alt, uten at den slår seg av. Skal når prøve å sette det inn i et annet kabinett.. Foreslår at du prøver det samme, og om det virker, prøve å bytte kabinett.

     

    Som sagt virket denne komboen for kompisen min.. jeg har bare alltid uflaks og får det defekte, eller det med problemer.

     

    Sjekk også for at det ikke er noen ekstra skruer bak hovedkortet som er borti kortet.

     

    Lykke til!

  7. Hei!

     

    Jeg har akkurat det samme problemet, eller, ihvertfall symptomene!

     

    Jeg har kjøpt Intel Core 2 Duo E6550, 2GB minne og MSI P35 Neo hovedkort. Disse har jeg satt sammen med FOXconn 8800GT. Alt bestillt fredag 18. Januar

     

    Fikk delene igår, og det dobbelt opp siden jeg skulle bygge det samme for en venn av meg. VI koblet det akkurat likt, slik vi kunne se i alle fall. Men faktum er at hans virker, og at min får strøm, alle vifter går, til den da random mellom 1 sekund til og med 30 sekunder; slår seg av. Den slår seg også på igjen av seg selv om jeg ikke slår av PSU.

     

    Har tatt av CPU-kjøler 5-6 ganger, byttet minne-slot, clear CMOS, osv osv. Noen forslag?

     

     

    BTW; skjermen min får ikke bilde uansett hvor lenge datamaskinen er i gang.

  8. Nå har det seg sånn at ikke alle vet hva "blekker" er for noe. Men jeg ville ha prøvd å installere Windows med kun 2GB ram, fremfor 4GB, som kan gi problemer. Men jeg skulle gjerne visst hva "blekker" er for noe, for det er et utrykk jeg ikke har hørt før. Kanskje noe lokalt slang, eller?

     

     

    At den "blekker" betyr at den slår seg av. Å "blekke på fest", anyone?? Kommer vel av black out.

  9. Du nevner ingenting om hvilken strømforsyning du har. Det kan være den som gjør det.

    Mange som ikke tenker over hvor viktig det er med en god PSU.

    Ellers er kabler og dårlig kontakt noe å tenke på, spesiellt hvis du bruker Molex kontakter. SATA kontakter en bedre.

     

    Jeg er ganske sikker på at PSUen er god nok. Var uansett bra at du nevnte det.

     

    Er nok SATA-kontakter jeg bruker, og har prøvd 4 forskjellige, med samme resultat;

    Harddisken kan slå seg av etter 5 minutter, og noen ganger kan det ta flere dager før den slår seg av.. Det er altså ganske random.

  10. Har du gjort noen endringer i det siste? Oppdatert drivere, overklokket litt eller lignende?

     

    Clear CMOS kan isåfall kanskje hjelpe..

     

    "Hvis du har forsøkt med overklokking eller hovedkortet er innstilt for feil prosessor eller er nytt kan det være nødvendig å resette BIOS. CLEAR CMOS vil forandre alle BIOS innstillinger til standard oppsett og maskinen vil forhåpentligvis kunne starte opp uten problemer. CLEAR CMOS-jumperen kan ha mange navn som JBAT1, CRTCL, CMOS-JUMPER etc.

     

    For å resette biosen må du først skru av maskinen, så må du flytte jumperen fra pin 1 og 2 og sette den på pin 2 og 3 istede. La den stå på pin 2/3 i minst 5 sekunder og flytt den deretter tilbake til 1/2. I klartekst: Skru av PC, flytt jumper, vent litt, flytt tilbake."

  11. Hei!

     

    Jeg har en AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2 Ghz. Den skal ha L2 cache 1 MB. Men når jeg kjørte en test for "System Information" på TuneUp, og gikk inn på processor, så sto det:

     

    L1 Cache: 128 kb

    L2 Cache: 128 kb

     

    Går jeg da på "processor details", står følgende;

     

    Cache:

    Level 1: 128 kb

    Level 2: 128 kb

    Level 3: 1 024 kb

     

     

    Er dette feil, eller har jeg bare misforstått?

    Kanskje noen andre gode programmer jeg burde sjekke dette med?

  12. Hei!

     

    Jeg har 3 harddisker, 2 S-ATA, og 1 IDE. Problemet er at den ene S-ATA-disken slår seg av til tider. Det hender også at den andre slår seg av, men ikke like ofte.

     

    Harddisken som slår seg av ofte er på 300 GB, og jeg hadde partisjonert den slik at 100 var satt av til Windows, og hadde derfor problemer med at PC-en klikket konstant når harddisken slo seg av. Jeg installerte derfor inn Windows på en 120 GB IDE, og Windows kjører nå bra, i og med at harddisken holder seg PÅ. MEn harddisken(e) slår seg fortsatt av til tider..

     

     

    Datamaskinkomponenter:

    PSU: Hiper Type R 580W

    Processor: AMD Athlon 64, 3700+, 2,3 Ghz

    Minne: 1 536 MB

    Hovedkort: Gigabyte - K8 Triton - GA-K8NSC-939

    Grafikk: NVIDIA GeForce 6800 XT

    OS: Windows Vista Ultimate

     

    Harddisker: Samsung HD300LJ, WDC WD1200JB, WDC 1600JD. (Forøvrig Samsung-harddisken som slår seg av ofte, og WDC 160 GB som gjør det noen ganger)

     

     

    Noen som vet hvorfor harddisken(e) slår seg av helt av seg selv? Og kanskje har noen tips for hva som burde gjøres? Oppdaterte drivere ol?

  13. Hei!

     

    Jeg har kjøpt meg en PROSON RSX12PX, men siden jeg ikke kan så mye om bilstereoer, lurer jeg på hvilken forsterker og annet utstyr jeg trenger.

     

    Litt spec om subben:

     

    12"x2 SUBWOOFER

    50 OZ MAGNET

    MAX POWER:800W

    IMPEDANCE: 4 OHM

    ALUMINIUM CONE RUBBER

    4-LAYERS VOICE COIL(AL): 2"

    FREQ. RESP.: 35-300HZ

    SPL: 95dB/W/M

     

     

    -Takk til svar!

  14. Hva mener du med å skifte på grafikken? Du har sikkert en linje hvor det står exec userconfig.cfg i en eller annen annen config-fil. Da er det bare å fjerne den linjen.

     

     

    Skifte fra *High til Medium på f.eks. Models.. Etter jeg gjør det kjører spillet glatt.. Men neste gang jeg starter spillet er det *High igjen, og det hakker på enkelte steder.

     

     

    Prøvde å lage en userconfig.cfg, men det hjalp ikke.. kommer fortsatt samme feil i consol. EDIT: Filene er ikke skrivebeskyttet

  15. Hei!

     

    Jeg har et lite problem med Counter Strike Source.. jeg kan nemlig ikke skifte på grafikken, og kan ikke spille med det som er "standard" på min PC.. får diverse FPS-drops på forskjellige steder.

     

    Vel, jeg kan skifte på grafikken, og spille med den grafikken som jeg vil.. Men når jeg går ut av spillet, og skal spille neste gang, er grafikken tilbake til det som er for bra for min PC, men som gir FPS-drops.

     

     

    Når jeg skifter grafikk. kommer dette i consol:

     

    couldn't exec userconfig.cfg

    Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg

    Changing resolutions from (1024, 768) -> (1024, 768)

    Unable to remove c:\program files\steam\steamapps\dricco\counter-strike source\cstrike\textwindow_temp.html!

     

    At den ikke klarer å exec userconfig, er fordi jeg ikke har den.. Man trenger jo ikke den?

     

     

    Noen som har noen anelse om hva som kan være feil?

     

    -Takk

  16. Hvis du har forsøkt med overklokking eller hovedkortet er innstilt for feil prosessor eller er nytt kan det være nødvendig å resette BIOS. CLEAR CMOS vil forandre alle BIOS innstillinger til standard oppsett og maskinen vil forhåpentligvis kunne starte opp uten problemer. CLEAR CMOS-jumperen kan ha mange navn som JBAT1, CRTCL, CMOS-JUMPER etc.

     

    For å resette biosen må du først skru av maskinen, så må du flytte jumperen fra pin 1 og 2 (som den står på som default) og sette den på pin 2 og 3 istede. La den stå på pin 2/3 i minst 5 sekunder og flytt den deretter tilbake til 1/2.

     

    I klartekst: Skru av PC, flytt jumper, vent litt, flytt tilbake.

     

     

     

    Finner du ikke denne jumperen, kan du slå av PC, ta ut batteriet og vent litt, for så og sette det inn igjen. Dette har den samme funksjonen.

     

    Håper dette hjelper :)

  17. Hei!

     

    Hardware:

    Processor: AMD Athlon 64 3700+ 2255 MHz

    Minne: 1.5 GB

    Hovedkort: Gigabyte GA-K8NS-939

    Grafikk: NVIDIA GeForce 6800 XT

    PSU: Hiper Type-R 580W

    Kjører Windows Vista Ultimate

     

    Dataen min som jeg har hatt i om lag 3 år nå, har begynt å slå seg av uten noen form for advarsel. Det skjer oftest under spilling, eller når jeg ser film; men det har hendt når jeg bare sitter og surfer på nett også.

     

    Dette har pågått i rundt 2 uker nå. For 3 dager siden tok jeg ut absolutt alt av maskinvare og satte det inn på nytt. Etter jeg gjorde det virket den helt fram til idag, selv om jeg spillte eller så film. Jeg trodde altså at jeg hadde på en eller måte fått fikset det ved å sette det sammen på nytt, men idag har den begynt med det samme igjen.

     

     

    Har sjekket vifter, og alle går som de skal.

     

    Noen som har sett lignende?

  18. Hei!

     

    Broren min bor i Danmark, og har derfor ikke norske TV3.. vel, han betalte 50 dollar for å kunne se gjennom en nettside. Dette funket ganske bra, men han tenkte det ble bedre om han koblet internett med kabel istedet for over trådløs; så han slo av routeren, og flytten den til stuen hvor den bærbare som er tilkoblet TV'en står.

     

    Etter det virker det ikke. Da han koblet den i veggen for så og prøve å slå den på igjen, skjedde ingenting. Om han holder inn reset-knappen skjer det heller ingenting. Hvis han slår den av og på, hender det noen ganger at det blinker i samtlige lys på routeren.

     

     

    Skjønner ingenting :no:

     

    Noen som gjør??

     

     

     

     

    -takk

×
×
  • Opprett ny...