Gå til innhold

Svenni212000

Medlemmer
  • Innlegg

    4 234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svenni212000

  1. Den Skjebnens ironi!

    Paul Walker, mest kjent som Brian O'Conner fra The Fast and the Furious filmene døde lørdags ettermiddag i en trafikkulykke. 40 år gammle Walker kjørte i en rød Porsche GT rundt 15:30 når sports bilen holdt for høy fart, kjørte utfor veien og krasjet inn i et tre i Santa Clarita ca 48 kilometer nord for Los Angeles.

     

    post-59796-0-22884300-1385949954_thumb.jpgpost-59796-0-80504100-1385949956_thumb.jpg

  2. Det jeg lurer på er, hva blir så straffen om man blir tatt? Er det slik at eksempelvis filmbransjen skal ha egne lover som overgår Norske lover for straffeutmåling? Om jeg laster ned en film fra TPB, så vil det vell i hovedsak si at jeg har stjålet den filmen? Burde da straffen bli noe annerledes enn om jeg fysisk hadde stjålet filmen fra en butikk? Man kan muligens argumentere at jeg ved å laste ned fra TPB også deler ut X antall kopier av filmen, slik at tapet blir større. Dog kan man så spørre seg om hver enkel individ har ansvaret for andres handlinger? Skal jeg eller du bli ekstra straffet fordi en eller annen et eller annet sted på denne gudsforlatte planeten også lastet ned den samme filmen omtrent på samme tid? Vil ikke det si at Ringnes og Opel er delt ansvarlig om en fyr som har drukket noen Ringnes Pilsner for mye setter seg i sin Opel og kjører på eller over noen i sin berusede tilstand? Eller skal de da også straffe alle som eier en Opel og/eller er i besittelse av et Ringnes produkt? Svaret er selvsagt nei. Så hvorfor skal jeg eller du da bli straffet? Bare fordi det er en annen type forbrytelse?

  3. Beste å bruke de pengene på blir vell skjermkortet.

    Må innrømme at jeg har vært litt fraværende i skjermkort fronten i det siste. Men om det ikke har kommet noe veldig nytt i det siste hos nVidia, må du ha to skjermkort i SLi for å kunne benytte deg av 3 skjermer samtidig. AMD skjermkort kan kjøre tre skjermer medet enkelt kort, men krever vanligvis adapter og til ditt formål et litt mer mot high-end klassen.

  4. "Et system som automatisk fanger opp bestemte ord og uttrykk på Internett som anses som «sensitive»."

     

    *Ring*

    *Ring*

    ~Hallo?
    Hei, nå er akkuratt Skiskytterstafetten ferdig. Det ble en hærlig Norsk seier.

    ~Ja, jeg så det. For et tempo på de Norske gutta.

    Nei sier du det? De gikk eksplosivt ut i sporet. Det er slik vi liker.

    ~Kunne nesten tro de hadde rakett i ræva, med den farten de hadde.

    Hva med skytingen da? Så så nær at gutta klarte Norgeshistoriens beste.

    ~Ja, det har knapt nok vært bedre innsats siden krigen.

    Var ikke mange som trodde det, kom som en bombe for de fleste.

    ~Stemmer. Med det byttet i tolvte time for han som ble syk ble mange skeptisk.

    Jeg leste forresten kort på nett at det var en kidnapping hjemme i Norge?

    ~ Uff ja! En 9år gammel jente. Får i det minste håpe han ikke er pedofil.

    Dessverre er han nok det, om ikke familien til jenta da er søkkrike.

    ~Vell, storebroren forsøkte å forsvare sin søster. Men ble knivstukket og drept.

    Jeg blir skikkelig kvalm. Vi får si at denne stafettseieren går til de pårørende.

    ~Enig i den. Men nå må jeg legge på. Må legge meg, jobb i morgen.

    Du får sove godt da.

    ~Takk, du også. Snakkes!

    Snakkes, hade!

    *Klikk*

    • Liker 3
  5. NetFlix er NetFlix, det er det samme selskapet om man får det med Norsk eller Engelsk undertekster. Så for meg er det på måten det drives nå totalt ulogisk med så forskjellig innhold. Jeg har full forståelse på at det må være litt forskjell på innholdet fra land til land. TV serien X i land A er nødvendigvis ikke like populært i land B, og TV serien Y som er populært i land B er ikke nødvendigvis populært i land A. Det der rettighets tullet er uansett i mitt syn dårlig forretning. Det som er dårlig for brukeren er dårlig for forretningen, ganske enkelt. Som med de fleste andre varer burde slik rettigheter på film og serier være ikke eksisterende. Tenk om alt skulle være som i underholdningsbransjen? Rema1000 har rettighetene til Tine produkter, Kiwi har rettighetene til Toro produkter, Spaceworld har rettighetene til alle Sony produktene, XXL sport har rettighetnene til alle Nike produktene... o.s.v.

  6. Det er mye billigere å steke pizzaen sin selv hjemme. Men det hindrer ingen i å både kjøpe fra og spise hos eksempelvis Dolly Dimples. Selv om filmer skulle blitt digitalisert, ville det bare vært dårlig eller mangel på kreativitet som ville vært årsak til tap av penger. Sant nok så kan sangere foreta live opptredener og tjene litt ekstra på konserter. Og det trenger de også, for narkotika er søren meg ikke billigt. Men når det er sagt så kan også skuespillere turnere om de vil. Folk ville nok betalt for å høre hovedpersonene i en populært TV serie, samt en mulighet for å stille dem spørsmål og mulig også få tatt et bilde av og/eller med dem. Her kunne det også vært mulig å kjøpe replika rekvisiter fra den aktuelle serien. Det hele beror på en naturlig frykt hos mennesket, frykt over noe nytt og noe ukjent. Det vil nødvendigvis ikke bety total ødeleggelse om de hadde tatt skrittene mot brukerenes ønsker og imøtekommet dem på noen av punktene.

    • Liker 2
  7. For å slippe den der plagsomme og unødvendige toolbaren som følger med Java. Kan dere ganske enkelt bare laste ned Windows Offline versjonen ved å trykke på See all Java downloads. Last så ned Windows Offline (32-bit) og om du har 64-bit Windows OS laster du også ned Windows Offline (64-bit).

     

    PS: Jeg vet ikke om det har noen hensikt, men for sikkerskyld liker jeg å fjerne den gammle Java versjonen før jeg installerer den nye. Jeg har den siste tiden blitt en flittig bruker av programmet JavaRa, som går litt mer grundg til verks når det gjelder å fjerne Java fra PCen. Dette programmet bruker jeg også for litt mer orden. Java i seg selv er litt på latsiden når det gjelder å rydde opp i sine gammle filer under oppdatering. Om dere tar en titt i Programmer og funksjoner under Kontrollpanel, vil mange se at de har flere Java installasjoner listet opp der.

  8. Beste, om muligens ikke eneste løsning er såkalt factory reset av telefonen.

    Slå av mobilen

    Hold inne volum opp og power on knappen i noen sekunder til Samsung logoen vises*

    Du kan først prøve backup and restore, hjelper ikke det så forsøk wipe data/factory reset.

     

    *NB: For å komme til Android system recovery kan variere litt. De vanligste kombinasjonene er:

    Hold inne volum opp + power on knappen i noen sekunder til Samsung logoen vises.

    Hold inne volum opp + hjem knappen + power on knappen til samsung logoen vises.

    Hold inne hjem knappen + power on til Samsung logoen vises.

    Du får bare prøve deg frem til du finner riktig kombinasjon.

  9. Det er ikke meningen å kapre denne tråden, jeg beklager dypt om trådstarter føler slik. Det er bare noen ting jeg har lurt på lenge, og mulig trådstarter kan svare? Kan denne gang ta fra min barndom og læren om kristendom, og vi fokuserer på noas ark. Hvordan fikk noa plass til alle dyrene egentlig? Båten må jo ha vært like stor som et kontinent for å få plass til alt noa skulle ha med seg. Hvordan kom alle dyrene seg til båten? Hvordan kom pingviner, isbjørner og andre dyr som lever på andre kontinenter seg til arken til noa? Hvordan klarte noa å mate alle dyrene ombord på arken? Siden det bare hvar to av hver type, hvordan ble de kjøttetende dyrene da matet? Han kunne jo til eksempel ikke gi en av antilopene til tigrene slik at de skulle få mat.

  10. Det jeg sier nå vil i dette samfunnet være regnet som å banne i kirken, med andre ord virkelig tabu.

    Folk er for opptatt med arbeid. Om du ikke trives, ikke kan jobbe der eller sjefen gir deg en hard tid. Så ville jeg sagt i fra til din saksbehandler på NAV om dette og sett etter noe annet å gjøre. Om det er riktig det du skriver så virker den der sjefen ut som en utspekulert idiot som bare vil ha folk fra NAV i arbeid for billig arbeidskraft. Jeg selv en person som liker å ha noe å gjøre, så arbeid ser jeg på som en fin ting. Men i motsettning til flere andre så er ikke dette til enhver pris. Jeg hadde som nevnt rolig og bestemt forklart situasjonen til saksbehandler. Det er for å nevne det viktig at du viser dem at du ikke har noen ønske om å bare krype ned i en kjeller. Du er godt villig til et arbeid, men da en plass hvor du kan trives, en plass hvor lederene har forståelse for din tilstand.

    • Liker 2
  11. Vell om du har brukt din Windows 7 OEM på en annen PC tidliger, kan du teoretisk sett ikke bruke denne på din nye laptop. Men om du vil gjøre et forsøk, så er nok en ekstern DVD den enkleste løsingen. Disse koster rundt 250 til 350 kroner for DVD og 600-1200 for Blu-Ray. Når det gjelder crapware, så er disse søppelprogrammene enkle å fjerne. Ta en titt på programmet http://pcdecrapifier.com/ og http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html

  12. Jeg har to Fractal Design vifter på mitt R3 kabinett, som fungerer utmerket både med tanke på støy/luft. Beste er å sette de til å blåse varm luft ut. Ellers vil de viftene suge inn alt av støv og skitt inn i kabinettet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...