Gå til innhold

Fatninja

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fatninja sine prestasjoner

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette sier litt om hvor selvdestruktiv vesten og Norge er: Vi skal ikke hjelpe opposisjonelle som flykter fra Hviterussland. Dagbladet fremstiller den multikriminelle landssvikeren Bhatti i et positivt lys. https://www.vg.no/nyheter/i/0V3AzG/venstre-roedt-og-mdg-vil-hjelpe-opposisjonelle-belarusere https://www.dagbladet.no/nyheter/her-kjemper-bhatti-for-norge/82089981
  2. Samfunnet per i dag er lagt opp til at man skal være vettskremt for klima, bo alene, helst bli lgbtq+, man er nærmest et miljøsvin om man velger å få barn. Om man skal ha et sted å bo, må man ha fast jobb +++ og ta opp lån for resten av livet. Samfunnet slik det er i dag går bare ikke i lengden.
  3. Vi burde gjøre som Russland og skattlegge folk som er barnløse. Befolkningen er på vei til kollaps og det trengs barn for å holde samfunnet i gang. Pengene fra dette bør brukes for å støtte familier med barn i form av økte støtte til barnehager og skoler. Et barn burde bety halv straffeskatt. To barn betyr ingen straffeskatt.
  4. Strengt tatt så er vel Kina en utbryterrepublikk av Taiwan og burde underkaste seg dem. Taiwan er den siste rest av det rettmessige styret i Kina og det nazilignende kommunist styret er ulovlige opprørere.
  5. Vi bør forberede oss på det værste og håpe på det beste. Vi trenger strøm. Billig strøm. Det vil redusere kostnadene på alt annet i samfunnet, inkludert industri. Vi har hundrevis av år igjen med gass. Det bør vi bruke til å produsere strøm her i landet. Klimaregnsakapet kan enkelt ordnes ved å ta med skogene våre. Alternativet er at varer blir produsert i diktaturer som Kina. Det tjener ingen på, inkludert miljøet. Atomkraft blir pekt på som redningen av de fleste, men siden vi ikke har noe infrastruktur og kompetanse på dette, så må vi få igang strømproduksjon kjapt, og gass er enkelt og vi har mye av det.
×
×
  • Opprett ny...