Gå til innhold

Pyroblast

Nye medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Pyroblast sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg søker hovedsakelig på stillinger som er for nyutdannede. Dessuten, så får jeg jo intervju med fake navn og bildet, så det er ikke det som er problemet. Problemet er at jeg ikke er norsk (er jo egentlig det siden jeg er født og oppvokst her) og blir derfor nedprioritert 😕
  2. Jeg har vurdert det før, men jeg føler det er skummelt og kommer til å bli veldig dårlig stemning når intervjuer egentlig ikke ønsker meg der.
  3. Det er det jeg sier. Jeg får innkalling kun når jeg søker med norsk navn og bildet av en som ser norsk ut.
  4. Mener du at jeg skal møte opp på et intervju som jeg har fått avslag på da jeg søkte med eget navn, men fikk innkalling da jeg brukte et norsk navn og bildet av en annen person?
  5. Jeg har aldri kommet til intervju. Har blitt kalt inn flere ganger da jeg søkte med norsk navn og bildet, men har selvfølgelig ikke møtt opp de gangene.
  6. Hei alle sammen, Jeg ble ferdigutdannet som elektronikkingeniør i 2022, og siden da har jeg søkt på utallige jobber uten å få noe intervju. Etter hvert begynte jeg å lure på om CV-en og søknaden min kunne være problemet, så jeg fikk hjelp til å forbedre dem flere ganger. Til tross for dette fikk jeg fortsatt bare avslag. Etter en tid begynte jeg å mistenke at min utenlandske bakgrunn kan spille en rolle, så jeg begynte å i tillegg til min egen, å sende inn en CV og søknad med et norsk navn. Jeg har alltid fått innkalling til intervju med den CV-en, men aldri med min egen. Etter ett år med avslag bestemte jeg meg for å ta en master i 2023 for å unngå å ha hull i CV-en. Nå nærmer vi oss 2025, og jeg har fortsatt ikke fått noe intervju. Jeg er åpen for å jobbe i utlandet og vil til og med gi opp statsborgerskapet mitt hvis jeg får jobb i utlandet. Men det er utfordrende å få jobb i utlandet fra Norge uten erfaring. Har noen av dere opplevd lignende utfordringer? Er det noe konkret jeg kan gjøre gjøre for å forbedre sjansene mine?
×
×
  • Opprett ny...