Gå til innhold

test888

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

test888 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, skulle prøve meg på å sedne en privat melding, men ble møtt av meldingen i overskriften. Antar at det er fordi kontoen min er relativt ny (Lagde en throwaway-konto fordi jeg ikke ville bli identifisert på min andre bruker). Lurte på hvor lang tid det tar før man får lov til å sende private meldinger?
  2. Har dere noen tanker om hvor det er smartest å starte av Equinor vs IT konsulent som nyutdannet? Begge jobbene vil være "data science" i en eller annen forstand. Lønnen er (omtrent) tilsvarende, så tenker mer på opplæring, jobbe med flinke folk, fremtidig lønnsvekst osv. Hvilken vei er det evt enklest å bytte til det motsatte senere? Såvidt jeg har forstått er Equinor svært bra på CVen for tradisjonelle ingeniørdisipliner, men aner ikke om det også er tilfellet i IT-verden.
  3. Stillingstittel: Konsulent (Data/analytics) Sektor: Privat Erfaring: 0 år (nyutdannet, med et par relevante internships) Utdanning: Master Sted: Oslo Goder: Standard konsulentgoder, mobil, bredbånd osv Lønn: 615k + bonus avhengig av faktureringsgrad (70k ved 70% fakturering f eks), men ingenting om du fakturerer lite. Litt ekstra hvis du nærmer deg 100%. Noen tanker om faktureringsbasert bonus for nyutdannet? Syntes tilbudet er helt ok, håpet kanskje på mer, men virker som markedet ikke er tipp topp for nyutdannet heller så kanskje bare å ta det?
×
×
  • Opprett ny...