Gå til innhold

Palladio

Nye medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Palladio

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Palladio sine prestasjoner

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Brudd på taushetsplikt er straffbare forhold og eventuell erstatning må tas i forbindelse med straffesaken. Det er ikke sånn at denne saken har noen andre regler for taushetsplikt enn andre saker, så det er veldig rart av deg å spørre om politiet ikke har lov å gi ut taushetsbelagt informasjon i denne saken. Det er ikke slik det fungerer skjønner du. Politiet er pålagt taushetsplikt med hjemmel i politilovens paragraf 24 og forvaltningslovens paragraf 13 og 13f. Begge disse lovene er tilgjengelige på lovdata.no så der skal du bare gå inn og lese.
  2. Jo det er den. Media har ikke taushetsplikt, så de blir ikke saksøkt. Det er politiet som har taushetsplikt. Jeg spurte deg noen spørsmål som du unnlot å svare på, så jeg gjentar dem her; Du skulle ikke tilfeldigvis vite hvorfor politiet lekker taushetsbelagte opplysninger til media i ett sett? Og vet du forresten hvor mye de som lekker dette får betalt per ulovlige lekkasje?
  3. Du skulle ikke tilfeldigvis vite hvorfor politiet lekker taushetsbelagte opplysninger til media i ett sett? Og vet du forresten hvor mye de som lekker dette får betalt per ulovlige lekkasje?
  4. Takk. Vet du om de får mange visninger og pris?
  5. Palladio

    Ween

    Liker du Ween? Hva er ditt favorittalbum? Hvilken låt av dem er din favoritt?
  6. Noen som har tips om hvor annonsere nye boliger til salgs uten å bruke eiendomsmegler og ikke Finn.no?
  7. Jeg har god erfaring med Hagmans produkter når det gjelder å fjerne rust på min gamle Land Cruiser. https://www.hagmans.se/no/rustbeskyttelse/carosol/e/11200/rustfjerner/ https://www.hagmans.se/no/rustbeskyttelse/carosol/e/11201/rustomvandler/
  8. Du har det med å lage seksuelle scenarioer, du. Og de er helt usannsynlige. Hvorfor skulle de gjøre dette når å penetrere noens anal med en gjenstand og onanere noen på ingen måte er sannsynlige handlinger siden det jo ikke tilfredsstiller disse hypotetiske overgriperne som du har diktet opp. Hold deg heller til hendelser av faktisk art. Ikke fantasifortellinger.
  9. Nei så absolutt ikke. De har ikke vært ute av stand til å motsette seg handlingen. De har verken vært bevisstløse eller svært berusede eller har sovet.
  10. Jeg sier ikke at legen ikke kan dømmes for voldtekt, siden viljen hos den feministiske påtalemyndigheten til å få dømt folk for voldtekt er helt ekstrem og retten stort sett bare gjør det påtale vil uten å tenke særlig mye over saken. Jeg sier derimot at han ikke burde bli dømt for voldtekt, siden ingen av disse kvinnene er utsatt for det som burde være definert som voldtekt. Den eventuelt negative effekten og påkjenning av eventuelt å ha fått en finger inni seg en ekstra gang enn hva som har vært nødvendig ved en gynekologisk undersøkelse er så godt som ubetydelig. Dessuten er det vanskelig å se hvordan kvinnene angivelig skal ha vært ute av stand til å motsette seg handlingene, hvilket jo er det kriteriet som politiet bygger saken sin på.
  11. Jo de er ofre for snikfilming, men ikke ofre for voldtekt.
×
×
  • Opprett ny...