Gå til innhold

RazorCharlie

Nye medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

RazorCharlie sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Helt enig. Mulig jeg formulerte meg dårlig. Det jeg mente var at jeg trodde de holdt det «tilstrekkelig varmt» før de gikk inn i fullskala krig.
  2. Gir helt klart mening ja. Russland har nok en finger med i spillet i ting som skjer der. Det er jo i deres interesse at Moldova har dette problemet med Transnistria. Moldova har jo tette bånd til NATO, men kan aldri bli medlem så lenge det er en konflikt der. Det er noe av det som gjør angrepet på Ukraina helt uforståelig for min del. Man hadde jo allerede Krim, Donetsk og Luhansk konflikter gående. Jeg nekter å tro at NATO hadde innlemmet Ukraina uten avklaringer der.
  3. Jeg har skjønt det slik at Russland har virket litt uinteressert i Transnistria? Var det ikke en rigget avstemning der for noen år siden som omhandlet at man ville inn under Russland eller noe? Russland ignorerte den helt om jeg husker riktig. Mulig jeg tar feil. Jeg er klar over at det finnes noen russiske styrker der.
  4. Odessa, som by, er viktig for Russland rent historisk, og brukes for alt det er verdt propagandamessig. Odessa er en svært viktig by for Ukraina rent økonomisk med sin eksport/import. Og sist, men ikke minst muligheten til å fjerne Ukrainas kystlinje fullstendig.
  5. Helt greit at du synes det er oppsiktsvekkende. Jeg skjønner at mange ikke er enige med meg, og det går helt fint. Jeg synes det blir litt merkelig å skulle komme med militærtaktiske vurderinger. Jeg baserer det jeg sier på alt jeg leser, og ser. Du/dere kan gjerne oppfatte det som helt bak mål. Det må være mulig å komme med en menig uten at man trenger komme med den spesifikke planen på hvordan det skal skje. For noen dager siden var det vel en som skrev at Ukraina bare trengte å lage 50000stk av en spesifikk drone så var denne krigen over. Ingen som stilte spørsmålstegn rundt en eventuell produksjon av det.
  6. Det blir vel sagt at man skal være 99% sikker på domfellelse når man tar ut tiltale. Det betyr selvsagt ikke at man garantert blir dømt, men det bør gi en pekepinn på hvor sikker påtalemyndigheten er i sin sak. Normalt oppegående personer er selvsagt helt enig i at man ikke skal forhåndsdømme noen. Når det er sagt er det også saker der bevisene er så overveldende at det er åpenbart at personen har gjort noe straffbart. Tenker du feks at Anders Behring Breivik eller Zaniar Matapour ble forhåndsdømt?
  7. Jo, det kan stemme det og, men det er en såpass prekær verdenssituasjon nå med Israel, Taiwan og Ukraina at USA rett og slett ikke har muligheten til å gå «all-inn» noe sted. Og det er jo primært USA det står på. For å ikke snakke om valget i USA. Jeg er spent på hvordan trump feks kommer til å angripe situasjonen.
  8. Som jeg skrev første gang jeg nevnte dette så er dette på sikt, ikke nødvendigvis nå. Jo lengre krigen drar ut, jo sterkere blir Russland. Hvert fall så lenge Ukraina ikke får så mye ressurser som de trenger
  9. Har ikke tenkt eller tatt stilling til det. Ser heller ikke noe poeng i å gjøre det. All den tid de ikke er det.
  10. Jeg tror ikke Russland klarer å ta Kyiv. Jeg tror de på sikt tar Odessa om de får male på videre sånn som nå.
  11. Som jeg skrev så har jeg lest over lengre tid. Modererte meg også ved et senere innlegg, og innrømmer at uttalelsene mine var noe bombastiske. Var aldri meningen å få det til å virke som at jeg synes folk er idioter, men ja, jeg mener Russland er sterkere.
×
×
  • Opprett ny...