
P7SA
Medlemmer-
Innlegg
254 -
Ble med
Innholdstype
Profiler
Forum
Hendelser
Blogger
Om forumet
Alt skrevet av P7SA
-
Jeg mistenker at mange er infisert av woke-viruset.🤕 Mistet all objektivitet og rasjonalitet. 😢. Stakkars mennesker. Uansett så er det opplagt at mengden som har gitt filmen 10/10 er unaturlig høy.
-
Sagaen om IMDB-scoren fortsetter. 💀 1. Scoren når nye "høyder". 1,6 (!!) @ 157k stemmer. 89% av stemmene er 1/10! 2. IMDB har lagt inn varsel om Unusual activity. 😂⬇️ Også interessant å se nærmere på India sine stemmer. Uvektet gjenomsnittlig brukerscore er 1,2, men pga. IMDB sitt vekting-system så vil de seriøse brukerene sine stemmer telle sterkere. Så når IMDB scoren blir 1,1 fremfor 1,2 eller høyere, tyder det på at det er de mest seriøse brukerene som gir den 1/10. Er ihvertfall slik jeg tolker det. Når slike tendenser eksisterer blir det kanskje ekstra vanskelig for IMDB å vurdere hvem som review-bomber, og hvem som genuint bare synes filmen fortjener 1/10.
-
Jeg vil påpeke tydelig at målet for å tjene mer penger ikke er diversity. Målet er authentic diversity. Det er en vesentlig forskjell, og det er her mange feiler. Ta for eksempel en karakter som er beskrevet som "Her skin as white as snow." Hvis man bytter ut denne karakteren, som er hvit som snø, med en som har brun hud, oppnår man kanskje mer diversity, men ikke authentic diversity. Blir litt som om man lager en film om Martin Luther King Jr. og etter å ha lest en studie som sier at man trenger mer authentic diversity for å gjøre filmen mer vellykket, bestemmer seg for å gjøre Martin Luther King Jr. hvit – bare for å presse inn en hvit person i filmen, fordi det er så mange andre med mørk hud. Noen vil kanskje påpeke at hudfarge bytte på Martin Luther King er verre enn det Disney har gjort med Snøhvit. Vel, eksempelet mitt endret ikke på personlighet i retning av feministisk girlboss, samt en rekke andre idiotiske endringer som ikke hører hjemme eller er passende - det på toppen av hudfargen. Men det gjorde Disney.
-
Snøhvit skulle nå vært på topp 10 dårligste filmer i historien hos IMDB. Kanskje på 1. plass. Men IMDB har fjernet filmen fra bunnlisten. 😂 Det er flere på nett som bekrefter dette. For ett døgn siden skrev f.eks noen på Reddit en tråd med følgende overskrift: Snow White has been removed from IMDb’s Bottom 100 list. Der kan vi lese følgende: "I think Snow White would have comfortably ranked in the top 10 lowest-rated movies among these atrocities, but it was removed as soon as it reached the 11th spot." Vedkommende legger også ved bilde med score på 1,9@ 74k stemmer. Scoren nå som er på 1,7@ 120k stemmer er jo betydelig mye dårligere enn da. Jeg regner med filmen skulle vært på toppen av bunnlisten dersom IMDB ikke hadde vernet den fra å komme inn på topp 10. Men vet ikke helt hvordan algoritmen fungerer, så skal ikke si noe helt sikkert. For de nysgjerrige, bunnlisten ser slik ut: Nåværende rating for Snøhvit:
-
Om noen vil spare seg for å se filmen. Youtuber med 2,4 millioner følgere og over 1 mill views bare på review video. ⬇️ Sammendrag av hele plottet i filmen, spoilere inkludert, er fra 3:25-15:20. (Link starter automatisk på 3:25). Tanker og analyse/review er etter 15:20, men alt går litt i ett. TLDW: Selve filmen gir hun en score på 4,5/10. Hun gir også filmen en woke score på 8/10. Jeg tenker disse to scorene på en måte oppsummerer en del av den nåværende scoren hos IMDB og brukerscore fra andre steder. Selve filmen er nok ikke så dårlig som 1,9/10 for gjennomsnittspersonen. Men siden Disney har valgt å endre plottet i en mer politisk/woke retning, så kommer det politiske motreaksjoner. Noe som reflekteres i brukerscore hos både IMDB, Rotten Tomatoes (All Audience score på 22% i skrivende stund), og Metacritic userscore (1,2/10). På toppen av woke-problematikken, som kan sies å være roten til de uønskede/dårlige endringene i filmen, er det nok også noen som reagerer ekstra negativt av helt andre politiske grunner som er mer utenfor filmen. (Zegler sine uttalelser/holdninger, CGI dverger, Israel politikk, etc).
-
IMDB score på 1,9 @ 76K er interessant. 🍿 Noen vil nok klage på at de ikke kan ta IMDB scoren seriøst. Men om vi tar en titt på The Little Mermaid 2023, så var det vistnok noe av de samme tendensene der. At filmen fikk en unormal mengde 1/10 ratinger. IMDB gjorde derfor endringer, og valgte en unik vekting. Dette er noe de selv opplyser om når man klikker inn på selve scoren for mer detaljer. Dersom The Little Mermaid (2023) skulle hatt en nøytral (uvektet score) som kun er basert på folk sine stemmer så hadde den vært på 5,2, men den er 7,2 @165k. En vanlig IMDB score har alltid litt "vekting". Det vil si at de vektlegger "seriøse brukere" hakket mer enn "useriøse brukere". Men denne type vektlegging endrer vanligvis ikke IMDB scoren mer enn 0-0,2 bort fra den uvektede scoren såvidt jeg vet. Jeg har lest litt på Reddit rundt spesielvektingen IMDB gjorde på the Little Mermaid. Jeg sitter med inntrykk av at folk som har gjort litt analyser har avdekket at IMDB i høy grad bare fjernet en masse med 1/10 vurderinger, men lot 10/10 vurderingene være. ( ⬆️ Bilde kilde. Kan hende filmen da var på ca 17k stemmer. Så spesialvektingen kom nok ganske tidlig på den filmen.) En slik løsning kan bli problematisk. F.eks, når en film havner i en kulturkrig og potensielt får "unaturlig lav score", så vil også folk fra den motsatte siden lettere vurdere den høyere for å utligne. (Legg f.eks merke til hvor mange som gir filmen 10/10 vs 7/10 i bilde ovenfor vs i bilde nedenfor til venstre som er fra i dag.) Så når IMDB korrigerer ene siden (1/10), men ikke andre (10/10), så får man en vurdering som kan være enda mer misvisende, bare i motsatt retning. Det er nok ikke en lett jobb å korrigere godt og nøytralt når det også er politiske stemmer inne i bildet, spesielt ikke på en dårlig film. Men det er uansett interessant at IMDB sålangt ikke har lagt inn en unik spesialvekting på Snow White slik som de gjorde på The Little Mermaid. Bare for å sette ting i perspektiv så kan vi se hvordan spesialvektingen på The Little Mermaid (2023) slår ut vs Pinocchio (2022) som har ordinær vekting: Pinocchio- 5.0 unweightet mean - 5.1 IMDB score - Differanse mellom bruker stemmer og IMDb score = 0,1 The Little Mermaid - 5.2 unweightet mean - 7.2 IMDB score - Differanse mellom bruker stemmer og IMDb score = 2
-
Ser vi globalt så er snittscore 2.0/10 @ 54K stemmer. 80,3% scorer filmen til 1/10. ⬇️ Sorterer vi derimot på KUN United States så er ikke scoren like dårlig lengre. Vi ser at 16k av 54k stemmer er fra USA. Totalscore derfra er 2,4/10 77,6% rater den 1/10 Blant de topp 5 landene som har gitt flest stemmer har USA gitt høyest snitt score og lavest andel 1/10 ratinger. Til sammenligning: India - 1,2/10 - 91% gir rating på 1 Tyskland - 1,7/10 - 81,9% gir rating på 1 🤓
-
Artig å følge med på IMDB scoren. 🤓 Jeg trodde den skulle gått oppover nå. Men den bare fortsetter og fortsetter nedover. Tenkte at nå må bunnen være nådd og at den snur. Men nei. 2.0 @ 52K i skrivende stund. 😂 Er vel den lille minoriteten av anti-woke som er står bak.... Wokehuene har fortalt meg gjentatte ganger om hvor liten den gjengen er. Mystisk hvordan en så liten minoritet ikke bare klarer å sabotere IMDB tall, og de fleste ratinger, men også kinotall - selv globalt. Her er Snow White inntjeningstall fra helgen: Globalt: $87.3m - Noe som er lavere enn forventet. For å sette tallet $87.3m i perspektiv. Den Lille Havfruen (2023) hadde $163m i åpningshelgen. Nesten dobbelt så høyt. Den Lille Havfruen åpnet sterkere og endte opp med å gå i minus rent økonomisk. Den lille havfruen kostet omtrent det samme å lage, om ikke noe mindre. Den remaken var jo også pimpet med woke-krydder, men ikke i like høy grad vil jeg påstå. Apropos kinotall. VG har en ny artikkel om den skuffende starten. Denne gangen ser toppkommentaren slik ut. ⬇️ 😂
-
I Disney sin 2025 Snow White er prinsen/tyven spilt av Andrew Burnap. Skuespilleren er 11 år eldre enn Rachel Zegler. Så aldersdifferansen er gått litt ned fra tidligere, da det var 17 år. Når jeg først nerder med tall. 🤓 Siden i går har: -IMDB fått +14K ratings. (Totalt 30K.) Rating er nå ned 0,1. 😂 Fra 2,4 til 2,3/10. -Letterboxd rating har gått ned fra 2,46 til 2,36 -Tomatometer score har gått ned fra 44% til 43%. Men kanskje verdt å få med seg at man kan sortere Tomatometer etter "Top Critics" og Popcornmeter etter "All Audience". Da havner begge under 30%. 💀 ⬇️ Metacritic userscore har riktignok gått opp. Fra 1,2 til 1,3/10. 💀 Ellers kan jeg rapportere at kinosalene rundtom i Norge er/har vært relativt tomme denne premiérehelgen. Få saler som har over 10% av setene oppfylt. I mange saler har det vært rundt 95% tomme seter. Nettavisen har skrevet om de mange dårlige omtalene: Kan jo hende filmen blir husket også om 20 år... 🤷♂️ ...for å være woke og historisk dårlig... 💀
-
Snow White (2025) IMDB rating er nå fungerende. 2,4/10 @ 16k stemmer. 🤓
-
Disney har ikke akkurat laget de beste live-action remakene nei. Men å avvike fra den orginale historien i mer "woke-retning" er idioti dersom målet er å faktisk lage en god live-action remake.
-
Interessant. Fortsatt ikke noe rating hos IMDB btw. I skrivende stund har Snow white en rating på 2,46/5 hos Letterboxd. Basert på 21.022 ratings. Kommer ikke akkurat bra ut der heller. Alt i alt kan man vel konkludere med at filmen ikke er særlig bra. Noe som ikke burde sjokkere noen.
-
hehe.. Toppkommentar hos VG. ⬇️ Kan også legge til: Tomatometer score på 44% - basert på 178 anmeldelser (Dette er de "proffe" anmeldelsene, ikke brukere) Metacritic userscore er i skrivende stund på 1,2/10 😂 (307 user ratings)
-
ChatGPT sier i grunn at du tar feil. ⬇️
-
Jeg har inntrykk av at du mener kristendom og tradisjonell levestil er dårlig for folks levekår, og peker på Agder som et eksempel, ettersom Agder har høy andel kristne og scorer dårlig på likestilling. Men FHI sin undersøkelse om livskvalitet viser at folk i Agder faktisk scorer helt i toppen. Ingen fylker overgår Agder på fornøydhet om vi ser på figur 2. Oslo, som er et av de aller mest likestilte fylkene og har aller lavest religiøs tilknytning til kristendom, kommer dårligst ut! Basert på Agder og Oslo, skal vi konkludere med at likestilling og mangel på kristendom er dårlig for livskvalitet?? Mangel på kristendom og høy grad av likestilling fører også til mer voldskriminalitet. For det er det jo i Oslo. Røflig 45% differense i voldskriminalitet sammenlignet med Agder ifølge SSB. Så da er det bekreftet. Likestilling fører til dårligere livskvalitet og mer vold. Eller kanskje det kan tenkes at den type metode du bruker for å trekke konklusjoner om et fylke, religion og likestilling er feil, unyansert og altfor simpel. Noe mentalt oppegående mennesker bør unngå. (Eksempelt med Oslo og vold var bare jeg som gikk ned på ditt nivå og ga nok et eksempel for å demonstrere lavmålet. Jeg er ikke dum, og håper og tror at du ikke er det heller. Fint om du slutter med idiotien både i denne tråden og andre.)
-
Signifikant andel mer enn for kvinner. LOL!! Som du vet var andelen for kvinner i samme aldersgruppe 45%. Det er bare 3 prosentpoeng forskjell mellom menn og kvinner i aldersgruppen du velger å trekke frem. I aldersgruppen under, 18-24år, var det 4.7 prosentpoeng forskjell i motsatt retning. Noe du ser ut til å overse. Om ChatGPT gjør en nøytral totalvurdering av tabellen og vi tar utgangspunkt i en alder på 18-85 år, ender resultatet på 0,46 prosentpoeng differanse mellom menn og kvinner. Den knøttlille differansen er omtrent så langt fra signifikant som man kommer. Jeg synes i grunn ikke det har noe særlig å si om vi bruker 0,46 eller ditt mer misrepresenterte alternativ som viser 3 prosentpoeng differanse. Ingen av delene er signifikant og det er uansett opplagt at det mer ekstreme sort/hvitt bilde du presenter av lykkelige single kvinner og ulykkelige single menn ikke går overens med noen av disse tallene. Jeg har i andre tråder vist til norsk studie som viser at kvinner i 11/11 kategorier er mer kravstore. Absolutt alle kategorier utenom utseende kategorien .(Det var 12 kategorier, en for utseende.) Jeg har vist til 4 studier fra utlandet som konkluderer med akkurat det samme. Kvinner er mer kravstore på alt utenom utseende. Dette er et så veletablert faktum at vi kan lese om det i Store Norske Leksikon. Jeg har vist til en annen ny norsk studie som blant hovedfunnene valgte å trekke frem skjevfordelingen hvor kvinner hadde høyere krav enn menn. Jeg har brukt ChatGPT til å svare på et tankeeksperiment hvor norske kvinner ble vurdert til 9/10 på kravstorhet når disse skulle rangeres opp mot kvinner fra andre land. (De var også vurdert som mer kravstore enn norske menn.) Andre brukere har kommmet med andre gode argumenter. Det eneste motsvaret ditt jeg kommer på med litt vitenskaplig grunnlag var vel en studie relatert til seksuelle preferanser som du misrepresenterte og prøvde å vri om til å handle om partnerpreferanser. Med andre ord, en studie som var litt på siden av selve temaet og ikke står seg godt opp mot alt det andre. Ganske tragikomisk å se dine holdninger til disse to temaene. Når det er snakk om kravstorhet, et felt hvor vi har mye god og konkluderende data som peker på at kvinner generelt er mer kravstore. Spesielt til alt som ikke handler om utseende. Nei da, må ikke generalisere. Vi vet også at i kontekst av Tinder/online dating så sveiper kvinner på en langt mindre gruppe av menn (Bekreftet fra interndata fra en av appene.) Så vi vet at kvinner i praksis blir mer kravstore også på utseende i disse appene. Men nei, vi må ikke finne på å generalisere, ingen data som tilsier at kvinner er mer kravstore. Det er bare meninger/tanker. 🙄 Men når vi har statistikk fra SSB som viser en differanse på 0,46% i livskvalitet mellom single menn og kvinner, da skal du få det til å være signifikant og noe som underbygger de ekstreme generaliserengene du driver med om lykkelige single kvinner og ensomme ulykkelige menn. Alle ser nok trenden i dine innlegg. Når det er noe som er veldokumentert og "negativt" mot kvinner, da gjør du desperate forsøk på å få det til å høres ut som det ikke stemmer. Men når du FØLER for å generalisere, fremstille kvinner positivt og menn mer negativt, da er selv (knøtt)små differanser signifikant og noe du kan bruke til å underbygge tankene dine med. Siden du er feminist, og det liksom skal være ganske synonymt med å være for likestilling. Du tenker ikke noengang at du burde hatt en mer lik tilnærming til begge kjønn?
-
@knopflerbruce Du skrev for ikke så lenge siden i tråden, “når kvinner har det bra i singeltilværelsen og menn er ensomme“. Du har også kommet med andre lignende fremstillinger hvor single kvinner fremstilles veldig positivt med tanke på livskvalitet / singellivssituasjon sammenlignet med menn. Vi vet basert på den nevnte statistikken fra SSB, at det ikke er noe stor forskjell på single menn og kvinner sin livskvalitet. Dermed blir fremstillingen din ovenfor, samt flere andre lignende fremstillinger noe misvisende synes jeg. Livskvaliteten til single varierer en del avhengig av aldersgruppe. I visse aldersgrupper (under 24 og over 66 år) er det norske single kvinner som er aller minst tilfredse - sammenlignet med menn. I aldersgruppen med aller størst differanse var det single kvinner som kom dårligst ut. Hvorfor du på forskjellig vis drar frem single kvinner som fornøyde og lykkelige og single menn som ulykkelige og ensomme gir ikke helt mening om vi ser på statistikken fra SSB. Situasjonen du beskriver skulle resultert i betydelig dårligere livskvalitet for single menn. Men om vi prøver å se samlet på alderen 18-85 år. Så kommer enslige menn og enslige kvinner relativt likt ut. Forskjellene som er verdt å snakke om ligger mellom enslige og mennesker i forhold. Ikke mellom single menn og single kvinner. Statistikk fra FHI om livskvalitet tilsier at det bare er 21% av enslige som rapporterer høy fornøydhet. FHI ser på menn og kvinner samlet, men som vi vet fra SSB, ikke så veldig store forskjeller mellom single menn og kvinner om vi ser samlet på alle aldersgrupper. Det er dermed naturlig å ta utgangspunkt i at det bare er ca 2/10 single kvinner som er høyst fornøyd med singeltilværelsen. Kan også minne på at SSB statistikken tilsier at tilnærmet 4/10 single kvinner har lav tilfredshet. Tenker vi alle burde ha fokus på hvordan vi kan gjøre kvinner, menn og barn mest mulig fornøyde. Ett steg på den veien kunne vært å slutte med disse virkelighetsfjerne fremstillingene om at single kvinner er så fantastisk fornøyde og lykkelige. Realiteten er at det er veldig mange ufrivillig single kvinner der ute som helst ville hatt en mann i livet. Og det ville for mange forbedret livskvaliteten. 💑
-
Om vi tar utgangspunkt i figur/tabell 2 i SSB statistikken Kassettspiller viser til. -45% av single kvinner på f.eks 28 år rapporterer lav tilfredshet. -For 28 år gamle kvinner i parforhold med barn er det bare 23,6% med lav tilfredshet. Å gå fra 23,6% til 45% er en 91% differense. Andel single kvinner som rapporterer lav tilfredshet er nesten dobbelt så høy som kvinner i forhold med barn. Du kan selvsagt påstå at det er fordi disse som fant sammen i utgangspunktet er mer velfungerende og lykkelige mennesker. Og det er selvsagt noe sannhet i det. Jeg påstår ikke at en 91% differense kun er pga. mann og barn. Men hva skjer med livskvaliteten til kvinner om vi tar bort mannen, men ikke barnet? SSB-statistikken sier at gruppen med alenemødre reduserer livskvaliteten betydelig sammenlignet med kvinnene som har en mann. Vi går fra 23.6% opp til 39,4% som rapporterer lav tilfredshet. 70% differense mellom disse gruppene. Det å ha en mann fremstår ganske sentralt. Om man ikke ser tendensen til hvor sentral en mann er for økt livskvalitet og føler et behov for å bortforklare tendensene. Vi vet fra en rekke andre studier, at selv mennesker med psykiske lidelser og andre ulemper som reduserer livskvalitet på generelt grunnlag vil få økt livskvalitet av å få seg en partner. I sitatet nedenfor begrenser jeg ChatGPT svar til totalt 7 studier. TL;DR av sitatboks: En rekke studier viser at forhold forbedrer psykisk og fysisk helse, lykke og sosial støtte, også for de som startet med lavere livstilfredshet grunnet ting som psykisk uhelse. 1. Studier om lykke og parforhold "Marriage and Happiness: A Longitudinal Study" (Lucas et al., 2003) Denne studien undersøkte hvordan ekteskap påvirker lykke på lang sikt. Den fant at ekteskap i seg selv hadde en positiv innvirkning på lykkenivået til både personer som var lykkelige før ekteskapet, og personer som var mindre lykkelige før de giftet seg. Spesielt for de som var mindre lykkelige før de giftet seg, viste studien at ekteskapet førte til en betydelig økning i livstilfredshet. Dette antyder at et positivt forhold kan ha en helsefremmende effekt, selv for de som ikke nødvendigvis starter ut som spesielt lykkelige. "Does Marriage Improve Health?" (Waite & Gallagher, 2000) I denne gjennomgangen ble det funnet at ekteskap har en positiv innvirkning på helse og livstilfredshet, spesielt for de som var mindre lykkelige før de inngikk forholdet. Waite og Gallagher argumenterer for at de følelsesmessige og praktiske fordelene med å være i et stabilt forhold – som sosial støtte og felles ansvar – kan bidra til bedre helse og høyere lykke over tid. 2. Relasjoner og helse: "Social Relationships and Health: A Flashpoint for Health Policy" (House, Landis, & Umberson, 1988) Denne klassiske meta-analysen undersøkte hvordan sosiale relasjoner (inkludert romantiske forhold) påvirker helse. Forskningen viste at sterke, støttende relasjoner kan beskytte mot helseproblemer og til og med forlenge liv, uavhengig av personens opprinnelige lykkefølelse. Dette gjelder både for personer som er lykkelige og de som er mindre lykkelige, noe som tyder på at selv personer som ikke nødvendigvis har høy livstilfredshet på forhånd, kan dra nytte av et forhold gjennom økt sosial støtte og følelsesmessig støtte. "The Influence of Marriage and Relationship Quality on Health: A Meta-Analysis" (Robles et al., 2014): En meta-analyse som konkluderer med at personer i stabile forhold har lavere risiko for alvorlige helseproblemer, blant annet bedre immunsystemfunksjon og lavere blodtrykk. 3. Effekten av å være i et forhold for psykisk helse: "The Influence of Marital Status on Mental Health in the United States" (Hawkins & Booth, 2005) Denne studien så på effekten av å være gift eller i et forhold på psykisk helse. Den fant at personer som er i stabile forhold generelt har bedre psykisk helse enn de som er enslige, selv når man tar hensyn til personens opprinnelige psykiske helse. For personer som har psykiske helseutfordringer (som depresjon), kan et forhold, spesielt et støttende og kjærlig forhold, gi emosjonell stabilitet og redusere symptomer på psykiske lidelser. 4. Ekteskap og lykke i ulike livsfaser "Does Marriage Really Make People Happier?" (Clark & Oswald, 1994) Denne studien utforsket hvordan ekteskap påvirker lykke i ulike livsfaser. Funnene indikerte at ekteskap har en betydelig positiv effekt på lykkenivået til begge partene, men at effekten er sterkest for de som er mindre lykkelige før de inngår forholdet. Studien fant at ekteskapet gir en ekstra lykkegevinst, selv om den initiale lykkenivået kan være lavt. 5. Fysiske og psykiske helsefordeler ved ekteskap og samboerskap "Relational Benefits of Marriage and Co-Habitation" (Robles et al., 2014) Denne studien gjennomgikk hvordan relasjoner påvirker fysisk og psykisk helse, og viste at forhold (både ekteskap og samboerskap) gir personer, både de som er lykkelige og mindre lykkelige, større nivåer av sosial støtte og forbedret mental helse. Relasjoner ble funnet å ha spesifikke positive effekter på stressnivåer, hjertehelse og livslang lykke. Listen med studier ovenfor kunne vært mye lengre. Inneholdt nyere studier. Men sånn generelt så er dette et globalt fenomen som er sant både i dette tiåret og tidligere tiår. Både i vesten og østen. Totalt finnes det flere titalls studier som på forskjellig vis underbygger fordelene et forhold generelt gir - både for mennesker som generelt er lykkelige og ulykkelige. I grunn tenker jeg at behovet for studier er begrenset. Om mennesker var like eller mer lykkelige som single, så hadde ikke den store majoriteten vært i et forhold. De fleste hadde heller tatt en vurdering: “Var jeg mest lykkelig som singel, eller i forhold?” Dersom svaret for kvinner flest f.eks var singelliv, så hadde majoriteten av kvinner bare dumpet mennene sine og levd lykkelig(ere) alle sine dager. Men det gjør de jo selvsagt ikke, det hadde generelt redusert livskvaliteten. Noe folk flest vet og skjønner uten bekreftelse fra titalls studier som på forskjellig vis underbygger fordelene et forhold kan og typisk bidrar med til menneskers livskvalitet. Du (knop) har også skrevet: "hvorfor kvinner skal justere seg når de har det fint fra før, og drukner i menn". Det er stor forskjell på å drukne i sex-forespørsler og forhold-forespørsler. Det er veldig mange ufrivillig single kvinner der ute som ikke har funnet en partner. “Forsking frå 2019 viser at omlag halvparten av alle single er det ufrivillig.” Dette underbygges i en fersk poll fra NRK i januar 2025 hvor over 12000 single har svart. 47,37% av de som er single er ufrivillig single. (Tallene jeg presenterer kan man regne seg ut til fra denne. ⬇️) Andelen norske kvinner som ønsker forhold er ganske identisk med menn som ønsker forhold basert på spørreundersøkelser gjort i Norge. Med ca 1.4 millioner single, og røflig halvparten ufrivilling single. Vil det være naturlig å anta at det er hundretusener av ufrivillig single kvinner som har ønske om å være i forhold. Det gjenspeiles ikke på Tinder. Men ser man f.eks på singeleventer så er det gjerne like mange kvinner som menn. Tidvis er det overskudd av single kvinner som søker partner. Arrangører av singeltreff sliter med å få med menn Den store majoriteten av kvinner ønsker barn. En rekke studier viser at kvinner som ønsker barn, men som ikke får barn, ofte scorer lavt på livskvalitet. Lavere enn barnløse menn. Samtidig vet vi som nevnt at alenemødre i Norge kommer betydelig dårligere ut på livskvalitet sammenlignet med mødre som har en partner. En mann fremstår sentral for maks livskvalitet. Vi vet også at barn som vokser opp med to foreldre generelt gjør det bedre og har økt livskvalitet. Generelt så er det vinn-vinn-vinn at folk finner sammen. For kvinner, menn og barn. 😊💑
-
Innhold og dokumentasjon i artikkelen: En kvinne var i et ulykkelig forhold. Hun reflekterte rundt kjønnsnormer og mer. Hun innså at også moren hennes var ulykkelig. Historien deler hun med nærmere hundre kvinner i en feministbevegelse. Overskrift: De fleste russiske kvinner er ulykkelig gift. Fantastisk nivå. 🙄
-
Vi har kun fått presentert 4 bilder fra menn som er nede i bunnsjiktet, vs 2 kvinner i midtsjiktet og 2 i toppsjiktet. En av mennene i bunnsjiktet hadde f.eks et bra bilde tatt med speilrefleks. Det ikke nok data fra artikkelen som er verdt å begynne å generalisere ut fra. Jeg driver med sunn fornuft og logikk. Noe du ser ut til å nok en gang kaste rett ut av vinduet straks det kommer noe kritikk mot kvinner (/feminister). Når man er significantly under middels så snakker vi ikke om 3+, spesielt ikke 4. Dette er grunnleggende kunnskap dersom man ikke er ekstremt opptatt av å kverulere og vri om på ting. Spesielt i denne konteksten. Men selv under en helt nøytral kontekst, så treffer jeg spot on! Komplett samtale med ChatGPT. ⬇️
-
Som Kassettspiller sier. Bildene er fra 2009, om ikke tidligere. Standarden var generelt (mye) lavere på både menn og kvinner sine bilder. Selve bildene må vurderes opp mot standarden dengang - ikke dagens. Det var mye dårlige mobiltelefonbilder, kameraene på disse var ikke spesielt gode. En medvirkende grunn til at mange brukte bilder tatt med kompaktkameraer. Typisk gruppebilder tatt fra fester, ferier, bursdager, musikkspilling, trening og lignende hvor man bare beskjærte bort andre. (Noe som er tilfelle på mellom 1-3 av de 4 bildene til mennene.) Da blir ofte bildene deretter. Det var ikke uvanlig og noe man tok forbehold om. Disse tingene vet du nok Knop. 😂 Mennene var trolig vurdert til å være 0-1, på en skala fra 0-5. Det siden medium var 2,5, og disse mennene var "significantly less attractive than the so called medium". Det er naturlig å anta at disse mennene fikk bunnkarakter og eller nest laveste karakter. Slik røflig 50% av menn fikk. På en mer typisk 1-10 skala er nok disse vurdert til ca 2/10. Du mener det er riktig vurdering av selve mennene, tatt i betraktning hvordan bilder på datingprofiler var i 2009?
-
Jeg og folkene hos OKCupid er enig med deg.⬇️
-
Ikke? Er det da menn sin skyld at kvinnene på okcupid er virkelighetsfjerne og ikke klarer å vurdere gjennomsnittsmenn til å være gjennomsnittlige? De fire mennene nedenfor ble vurdert som "significantly less attractive than the so called medium". 🤯 Disse fire er vel ganske ordinære menn som ser helt greie/fine ut? Sånn røflig midt på skalaen, +/- litt avhengig av smak?? 🤷♂️ "Just to illustrate that women are operating on a very different scale, here are just a few of the many, many guys we here in the office think are totally decent-looking, but that women have rated, in their occult way, as significantly less attractive than so-called “medium”:" https://web.archive.org/web/20091121080804/http://blog.okcupid.com/index.php/2009/11/17/your-looks-and-online-dating/
-
Vi snakker vel fortsatt om Colin sitt innlegg/sitat?? Det er kjønnsnøytralt. ⬇️ Ellers vil jeg minne på at mitt bidrag til diskusjonen om å justere ønsker/krav (expectations) var et innlegg med en sang. Den sangen var helt nøytral. En bit om kvinner som bør/må senke ønsker/krav, en bit om menn som bør/må senke ønsker/krav, og så en avsluttende bit. Tenker det passer å minne på i denne sammenheng, men også fordi du få innlegg etter min post skrev dette til Herzeleid. ⬇️
-
Så hvis man har ønsker om å finne seg en mann som er over 180 centimeter høy så skal man ikke endre det ønsket. Snakk om helomvending her fra en som har brukt halve tråden til å sutre om kvinners preferanser. Leticia, lite å gjøre på i dag? Du tar en enkelt setning helt ut av kontekst, bare for å lage en stråmann. Opplagt at Colin i avsnittet sitt snakket om å endre adferd dersom man ønsker familieliv og ikke får det til. ⬇️