Gå til innhold

Huyang

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Huyang sine prestasjoner

131

Nettsamfunnsomdømme

  1. En BMW mekaniker vil sikkert ikke si det til deg, akkurat som at en Toyota mekaniker ikke vil si at de står å skifter deler uten at kunden vet om det. For det gjør de, jeg jobbet tidligere med en Toyota mekaniker og han fortalte at dette var noe de gjorde. Da oppleves jo bilen som mer feilfri enn det den egentlig er. Andre merker innkaller jo via brev/e-post og forklarer hva som skal skiftes. Mulig de ikke gjør dette lenger, men de gjorde det tidligere. Toyota er jo også de Euro 6 bilene det ryker desidert mest svart ut av fra eksosen, utrolig at de i det hele tatt er Euro 6 .
  2. Bedre å kunne mye om litt, enn litt om mye. Jeg sier dog ikke at det ikke finnes flinke folk utenom merkeverkstedene, for det gjør det absolutt. Merkeverkstedene sitter også på ganske mye informasjon som uavhengige verksteder ikke gjør om sitt/sine merker, det kan være Mekonomen sier girkassa di må skiftes ut fra en feilkode på bosch testeren sin, men så finnes det en software oppdatering, et eksempel jeg har sett flere ganger.
  3. Det begynner vel etterhvert å bli en del ukrainske flyktninger her i landet, og ellers i Europa. Skal vi tro venstrefolka som skylder på trangboddhet, fattigdom osv når de skal forklare hvorfor innvandrere fra afrika og midtøsten faller utenfor og begynner med alskens kriminalitet så burde det vel etterhvert dukke opp ukrainere på denne statistikken? Overfallsvoldtekter, bilbranner, narkotikakriminalitet, drap, knivstikkinger med 50+ knivstikk av ansatte på NAV kontorer osv?
  4. NAF og hobbymekanikere, ja der har du 2 trofaste kilder 🤣 Jobbet i bilbransjen i snart 20 år. NAF er bullshit, hør heller på erfarne fagfolk på merkeveksted. Mange som tydeligvis tror NAF er noe slags bilguder, noe jeg kan skrive under på at de absolutt ikke er.
  5. Hvorfor ikke skruvat? Handlet mye der uten tull. Der slipper du også mva og tollavgifter.
  6. Vi venter i spenning... Det er bare useriøst tullete trolling fra A til Å.
  7. Skulle jaggu stått dårlig til om jeg skulle leid ut min egen bil. Men vi er vel forskjellige.
  8. Siste generasjon Accord er også meget driftsikre, og de er satt sammen i Japan og ikke England.
  9. 6 Trinns våtclutch DSG'en (DQ250) er en ganske driftsikker kasse, disse er det lite problemer med, så ikke dra alle under en kam. På senere DQ380/DQ500 har det vært noe mekatronikk bytte (både komplett og rep sett av styreenhet), men ellers lite feil på disse også. Skal man kjøpe 1.6 TDI eller mindre motorer med DSG så får man 7 trinns tørr-clutch, med høy kilometerstand på disse må man regne med at det kan bli noe clutchbytte evt.
  10. Er vel ikke alle som har et forhold til det, eller som faktisk vet hvor giftig disse soppene er, og hvor mye skade de kan gjøre.
  11. Så er det slik at spiss giftslørsopp kan vokse side om side med traktkantarell, og selv om soppene ikke er direkte like, kan man være uheldig å få med seg en bit av giftslør om man er rask/slurvete med plukkinga. Her i huset så er det påbudt å se på hver enkelt sopp når vi kommer hjem når det har vært traktkantarell plukking.
  12. Ja, behandling består av ventrikkeltømming og kull, så TS bør komme seg til lege asap. Uten behandling så er det nyresvikt og død neste.
  13. Finnes ikke noe motgift mot Orellanin som er i spiss giftslørsopp.
×
×
  • Opprett ny...