Gå til innhold

romulv

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

romulv sine prestasjoner

123

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det forutsetter at atomstridshodene fungerer. Disse krever mye kostbart vedlikehold gjennom årene. Tipper Russland maks har 30-40 fungerende atomvåpen. Mindre enn Frankrike og UK. Det matsjer økonomien til Russland også.
  2. Man kan vel ikke ha en link på det som i praksis er hatprat mot en folkegruppe.
  3. Donald leder jo i Pennsylvania på snittet av alle meningsmålinger.
  4. Det er jo ingen criminal mastermind vi snakker om her. Han har banket damene i kokainrus og sjalusi. Antageligvis er der brukt seksuell voldt også gjennom årene. Alle skjønner jo at en kokainist med hans kontrollbehov ikke akkurat tar et nei for et nei. Da han ble kastet på glattcelle i august skulle det vært interessant å være flue på veggen, for det er første gang han har fått konsekvenser for sine handlinger. Marius var kjent som kongen av dicpics på vestkanten og for å være besatt av å filme alle han pulte. Særlig da han bodde i Tønsberg og driftet party/narkokåken der. Har hørt fra venner at minst et par jenter våknet av at Marius hadde sex med dem, enten etter ned doping eller rett og slett sovnet i fylla. Uavhengig av det, tipper jeg purken ser etter alvorlige straffesaker som idioten selv har dokumentert på telefonen sin. At de vil inn i skyen på telefonen hans sier jo alt. Der ligger jo bare fotografiske filer. Han har jo neppe filmet seg selv mens han banker damer, så kan man legge sammen to og to hva det er trolig de ser etter. Det kan også forklare kronprinsparets taushet i saken. De vet der er potensielt mye galt i vente og å uttale seg nå vil bare skade dem i fremtiden. Håkon Magnus skrek nesten 'sett hvilke bilder?!' Da han ble spurt av pressen. Han har nok hørt samme historier om Marius som oss andre på oslo vest.
  5. Noen forklaringer som har blitt slengt rundt er at hans tough guy personae vekker tillit hos latinos og sorte, særlig menn. En annen er at stadig flere urbane (sort og latino) menn, i demokratiske byer, opplever gode tider økonomisk og sosialøkonomisk mobilitet. De driver da i retning av det republikanske partiet, uavhengig av Trump. Kanskje på tross av ham.
  6. Trump gikk vel frem hos alle grupper fra 2016 til 2020. Svarte, latinos, homoseksuelle, transvesitter, etc. Bortsett fra hvite menn. https://www.bbc.com/news/world-us-canada-54972389
  7. Syntes han fremstod som hysteriker med en bok å selge jeg. Ingen faglig bakgrunn, men flyter på å ha bodd i USA på 1980 tallet før han lærte å sykle uten støttehjul. Noe slikt. Jeg skrur av ørene så snart noen bruker ordet borgerkrig eller hitler om usa. Det er venstregulp konspirasjonsteorier.
  8. Ja. Han ble sviktet av hvite menn, som hadde stemt på ham i 2016. Ikke kvinner.
  9. Mark Dice er ikke rablende gal i alle fall. Kanskje radikal, men alt han presenterer gjøres ganske logisk og rasjonelt. Har kikket på ham av og til for å se hva de reaksjonære i USA snakker om. Ble overrasket denne uka, over at han støtter Putin over Zelenskyj og ba youtube om ikke å foreslå ham for meg noe mer.
  10. Russland har ikke disse atomvåpnene som de skriker om daglig. De har siden suezkrisen tviholdt på tanken om at vesten vil skygge banen i et game of chicken dersom bare Moskva truer nok med atomstridshoder. Dette stemmer ikke, og om den mislykkedr staten Russland har fungerende kjernefysiske våpen er det noen dusin fordelt på de ubåtene deres som enda fungerer. Et land med økonomi på Spanias har i beste fall et atomarsenal på størrelse med Storbritannia. Putins desperate krigføring der han kaster uforberedte russiske menn med besterars kalashnikov inn mot toppmoderne vestloge våpen har ført til et masseslakt av det russiske folk man må til andre verdenskrig for å finne. Den delen av krigen som gikk dårlig for dem. Det er ikke slik at før eller siden går Putin tom for menn og materièl, han har allerede gått tom og det vi nå ser er et masseslakt der en hær fra den tredje verden massakreres i et forsøk på å utkjempe en moderne krig på slagmarken. Det er bare spm om hvor totalt Putins regime klarer å ødelegge folket sitt før han dør av infarkt.
  11. Jeg er så forbannet over at Ukraina nektes å bombe russiske mål med rakettene de får, at jeg ikke greier lese tråden engang. Absurdilum.
  12. https://www.reuters.com/world/us/kamala-harris-says-she-will-stand-with-ukraine-nato-allies-2024-08-23/ Kamala Harris er i det minste garantist for fortsatt støtte til Ukraina. Trump derimot tror han kan stoppe krigen i Ukraina ved å legge press på Zelensky. https://www.reuters.com/world/us/trump-reviews-plan-halt-us-military-aid-ukraine-unless-it-negotiates-peace-with-2024-06-25/ Jeg har inntrykk av at Putin gnir seg i hendene ved tanken på en Trump seier.
  13. Tror man kan være enige om at Bush sitt Irak eventyr var en tabbe, men dette hadde lite med europeisk sikkerhet. ISIL oppstod etter 4 år med Obama der han trakk seg ut av Irak. Ikke mange vet det, men Obama måtte reinvadere Irak etter at han trakk seg ut, han lagde vakumet ISIL fylte. Det ville ikke blitt noen 1999 krig om USA hadde vært på ballen tidligere. EU og FN dreit seg ut og Sloboan gjorde som han ville. Da rotet USA seg inn i Natosamtaler som ga inntrykk av at de skulle intervenere dersom Slobo ikke hørte etter. Han ga faen og usa ble deretter nødt til å foreta seg noe, for å ikke miste ansikt. Biden gjorde samme tabbe i revers og glemte å beholde strategisk tvetydighe. Den halvt senile presidenten satte seg ned med Russland og sa rett ut til Putin at de ikke ville forsvare Ukraina om putin invaderte. For en fiasko. Mange glemmer at den gale diktatoren stilte opp alle troppene sine våren 2021 ved Ukrainas grense for å teste den amerikanske reaksjonen (de europeiske landene har frivillig avvæpnet seg selv og er ikke relevante, annet enn som amerikanake klientstater i det militære iaf). Siden det ikke kom noen, ble Putin like forvirret som Hitler i 1938 og trodde at han kunne gjøre hva han ville.
  14. Dette er ikke omstridt. Obama nektet å selge våpen til Ukraina. Det hjelper ikke spamme linker, når helheten i disse motsier det du påstår. Hallo. Om man leser linkene du leverer, ser man jo at Obama nektet å sende våpen. 'Lethal aid' som fittene i partiet til Obama kalte det i et forsøk på å dekke over at de var for feige til å sende våpene som Trump sendte. Man har senere prøvd å renvaske visepresident Biden for Obamas inkompetente utenrikspolitikk, men det endrer ingenting. Obama var en varslet katastrofe i utenrikspolitikken: en one-term senator uten erfaring, kunnskap eller plattform utover en simpel anti-talibanisme. Idioten måtte reinvadere Irak i 2012 etter å ha trukket seg ut. Stod med kokainfliret sitt da Mitt Romney påpekte at Russland var den relle utenrikspolitiske trusselen, 2 år før Krim ble okkupert i det som var tidenes utfordring av postww2 verdensordningen. Oppfordrer alle som er forvirret over fiaskoen Obama sin politikk i Ukraina, som deg, å sette seg inn i saken. Til inspirasjon og introduksjon kan man starte med rakettene som Ukrainerne stoppet russerne med i 2022: Cotton spokesperson Patrick McCann told PolitiFact that Cotton was referring to Javelins, antiarmor missiles provided by the Trump administration. In 2014, Obama rejected a request by Ukraine for those weapons. Trump reversed Obama’s policy; in 2018, the Trump administration approved a plan to sell Ukraine Javelin missiles for $47 million. "As you can see, it is clear that this form of lethal aid was both important and provided by the Trump administration and not the Obama-Biden one," McCann said. https://www.wral.com/story/fact-check-did-trump-send-ukraine-weapons-that-obama-and-biden-withheld/21510033/
  15. Demokratiske presidenter har vært en katastrofe for den vestlige verdensorden, Clintons fiasko ovenfor Russland 1992, yugoslavia 1994 og 1999. Obama i Syria, lot ISIL erobre et område på størrelse med England, så på at Putin okkuperte Krim, nekta selge Ukraina våpen. Biden behøver ingen kommentar.
×
×
  • Opprett ny...