Gå til innhold

Fml20

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fml20 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alt funker. Motor starter som den skal ingen problemer. Kan vel også si at jeg ikke har brukt bilen noe i 3 uker siden jeg har vært på ferie. Så merket dette de 4 dagene jeg har brukt bilen igjen.
  2. Ja kjølevæske er stabilt lenge. Jeg har ikke fylt på kjølevæske på over 1 år,fortsatt er den full.. bruker bilen til småkjøring til jobb som er ca 10km unna.
  3. Har vært sånn i et par mnd. Bruker bare bilen til småkjøring til jobb som er ca 10km unna. Ellers ingen problemer med den.
  4. Hva skjer vis man ikke fikser dette problemet?
  5. Kjølevæske nivået er helt normalt.
  6. Det er dieselbil hvis det har noe å si..hva mener du med at kjølevæske blir brent? Er det farlig eller?
  7. Nope. Men kommer bare eksos bak når jeg gasser på. Når jeg ikke gasser eller holder pedalen noenlunde ned så kommer det ingen eksos..
  8. Kjølevæske nivå er stabilt. Så skjønner ikke hva som er geernt.
  9. På. Har en toyota diesel bil. Får masse røyk fra eksospotta når man gasser på. Hva kan være feil?
  10. Hele bakdekslet, altså den billige plast plata som henger under bilen er løs mangler flere skruer. Hører et dunk når jeg kjører over en fartsdump.. så jeg sjekka under bilen istad også at det manglet flere skruer. Noen som vet hva de skruene heter eller hvor man får kjøpt dem?
  11. Tenkte meg fikk diisse svarene fra fjellnissene.. en gjeng hjernevaska skaller uten noe form for mening om noe.. folk finner seg i alt.staten og politikerne har alltid rett bøy dere i støvet for overmakten.. håpløse talentløser fjellnisser..
  12. Hva faen er vitsen med disse vis de idiotene stenger dem ned med vilje hele tiden og tvinger folk til å bruke skranke? Dette skjer hele tiden og det er ikke teknisk feil med maskinene eller noe.. håpløst… og tullingene immigrasjonen spør hvor man skal og hvor lenge man skal være borte. Er dette noe de har noe med? Og er man lovpålagt å svare? Jeg føler meg krenket,.. kan man svare at det har dem ikke noe med neste gang dem spør hvor man skal reise??trudde dette var et fritt land og ikke en politistat… skulle ønske man hadde samme rettigheter her som i usa. Da man kan nekte å svare på unødvendige spm…
  13. Fml20

    Tapt på crypto

    Tapte 90tusen på crypto. Noen som har vært gjennom dette og hva man skal dokumentere og er det 38 %som man får tilbake på crypto??jeg tenkte hva skags dokumentasjon trenger jeg å legge fram ved neste års skattemelding..
  14. Til norsk nummer i norge.. får mottaker av samtalen vite at den man blir oppringt fra er i utlandet????
×
×
  • Opprett ny...