Gå til innhold

HankAmarillo

Medlemmer
  • Innlegg

    391
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

HankAmarillo vant dagen sist 31. juli

HankAmarillo hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

HankAmarillo sine prestasjoner

1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Den demokratiske folkerepublikken Korea er demokraktisk. Det ligger i navnet. Det er ikke noen fakta som er presentert som motstrider det jeg sier. Er derfor faktasjekking blir irrelevant.
  2. I gamle dager kalte vi det journalistikk. Folk som kaller seg faktasjekkere er mer hipstere enn journalister. Og gratulerer med å svare før du oppfatter hva jeg sier. Faktasjekkingen her er irrelevant fordi det er ingen av disse faktaene som er relevant eller ikke kjent fra før.
  3. De teller debatten med Biden som en debatt med Kamela? Fiffig unnskyldning.
  4. Påstandene mine kommer fra videoene selv. Jeg trenger ikke en hipster på nettet(eller faktasjekker som dere kaller det) til å fortelle meg hva jeg skal mene. Dere har ikke presentert noe fakta som motstrider det jeg sier. Dere må gjerne tolke de videoene på en annen måte enn meg. "Fakta"-sjekkerne er irrelevante.
  5. I ekkokammeret er det sikkert sånn. Jeg spiller ikke etter ekkokammerreglene.
  6. Jeg har ikke over en time å bruke på det. Men hvis du har hørt hele og mener det ikke er noe om sak/politikk så tar jeg deg på ordet. Er det så mye å si da? Er vel en grunn til at de skjermer henne. Blir spennende med debatten(normalt skal det være 3, men de tørr visst bare med en, IDK) mulig de greier å preppe henne nok til at hun greier å ikke være seg i en time(eller hvor lenge de varer de debattene)
  7. Det er ett utdrag fra en lengre tale. Han preiker vel vanligvis i over en time. Han snakker ikke om sak og politikk i resten av talen altså?
  8. Walkover? Med mindre han trekker seg/blir trukket så varer nå uansett valgkampen til siste blånek. Som en gammel mann som husker 2016 føler jeg for å advare mot å avskrive Trump. Man husker når Ann Coulter ble gapskrattutledd hos Bill Maher for å si at Trump hadde best sjanse for å vinne. Man husker Planet Hollywood-tapen som alle trodde var nådestøtet men som snudde og hjalp han vinne osv. Er jo der Trump er i sitt, underdogen som kjemper for sin eksistens. Synes egentlig mest MAGA-toget virker å ha mistet piffen. Er ikke helt den samme energien som i gamle dager i 2016. Men mulig det tar seg opp, de gamle er eldst så må ha litt tid på å varme opp. IDK.
  9. Jeg forstår at dere svarer side opp og side ned om dette så vanskelig å forstå annet enn at dette er et ekstremt interessant tema. Utvilsomt det mest interessante på hele tråden og dermed i valgkampen. Hvem er disse folk flest? Jeg går ut fra at det er velgere i USA siden det er det som er relevant for tråden? Trenger ikke være relevant for folk flest, nok at det appellerer til enkelte velgergrupper, spesielt i vippestater. Gir det klangbunn opp mot et større narrativ så trenger det ikke være så relevant i seg selv, men fungerer som en oppvarmer for videre retorikk.
  10. when Einstein was told of the publication of a book entitled, '100 Authors Against Einstein', he replied: "Why one hundred? If I were wrong, one would have been enough." Om det ikke er tydelig så bryr jeg meg ikke så mye om hvor mange dere er. Jeg vurderer kvaliteten i argumentasjonen. Kvalitet foran kvantitet, som det heter. Jeg blir ikke mindre ateist om jeg vandrer inn på et pinsevennmøte og 100 pinsevenner forkynner at man må være idiot for ikke å tro på Gud els.
  11. Jeg ble dratt med på en del pinsevennmøter i min barndom. Hvis noen vil psykoanalysere hvorfor jeg er så allergisk mot ekkokamre og halleluja-stemning så ligger det vel noe der sikkert.
  12. Omtrent samme støtte som en ateist som vandrer inn på et pinsevennmøte
  13. Driver ikke noen kamp her. Jeg er mer som en observatør. Av og til kan det være greit å se seg selv med blikket til outsider. Ja, det er nok sånn 70-90% av tråden her ser ut som, et ekkokammer. No offense. Bevis(eller faktasjekk som dere kaller det): dere greier bare ikke la være å fyre dere opp over et tema som "liksom" ikke er interessant side etter side.
  14. Om du bevisst løper unna eller bare rett og slett ikke fatter et banalt enkelt poeng skal jeg ikke påstå noe om. Og hvis du mener dette temaet er så uinteressant så hadde du/dere ikke svart meg over ørten sider. Men kan liksom ikke la noen utenfor menigheten få siste ord.
×
×
  • Opprett ny...