Gå til innhold

BoxFire

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BoxFire sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå funker originalt oppsett igjen, til og med med default DUID. Konkluderer med at dette nok var et problem hos altibox likevel, selv om de opprinnelig hevdet at det ikke var noen feil hos dem 🤔
  2. Bruker option reqprefix 'auto', får /56 Fra den gang det funket så husker jeg at prefix er fast inntil noe skjer med interfacet, som noe hos altibox, reboot eller ifup. Har ikke rørt brannmur, men sjekket for ordens skyld at det ser greit ut.
  3. Har brukt OpenWrt i mange år, og aldri hatt behov for det. Synes OpenWrt er veldig stabil. Og jeg har prøvd med å koble inn to andre OpenWrt-routere også, med samme resultat.
  4. Har brukt IPv6 for min OpenWrt router ei god stund (et par år?), men nylig har det slutta å virke, uten at noe spesielt skjedde med nettverket her hjemme. Så da ble det en tlf til altibox kundeservice, som hevdet at der var alt OK, og at ingenting var endret. Så da sitter jeg her og lurer på hvor feilen ligger. Fant etter hvert ut at hvis jeg endrer DUID i router (fy?) så får jeg ny IPv6 adresse og prefix, men mister den igjen ved neste omstart av wan6 interface. IPv6 oppsett på OpenWrt er rimelig standard, med DHCPv6 client. IPv4 fungerer som før, med fast IP Er det noen som har tilsvarende problem, eller som har tips til hvordan dette skal konfigureres?
×
×
  • Opprett ny...