Gå til innhold

Nathan Algren

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nathan Algren sine prestasjoner

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kjenner du filmen den siste samurai? Filmen forteller historien om den amerikanske soldaten Nathan Algren (spilt av Tom Cruise) og hans personlige og emosjonelle konflikter som førte ham i kontakt med samuraier under Meijirestaurasjonen i keiserriket Japan mellom 1876 og 1877. Wikipedia Jeg heter Iván. Navnet mitt kommer faktisk fra russland.
  2. Ecija kalles stekepanen av Andalucia. Jeg bodde i Malaga 5 år før flyttet til Norge. Jeg kjenner åmrodet Costa del Sol veldig bra. Jeg kan anbefale deg hvis du vil ha ferie igjen. Området Malaga ble dyrere siste 10 år cirka 60%. Jeg tror dette er ikke Korona. Bare en mild forkjølelse. Jeg jobbet i dag med mundbind også skal jobbe i morge. jeg har brukt bare forrige uke som ferie. Jeg skal tilbake til Spania i juli 10 dager selv om denne gangen bare for å slape av med familien, bade på stranda og drikke øl i "chiringuito" jajaja. Det blir kjekt helt sikkert.
  3. Svaret på dette spørsmålet er vanligvis ikke kort, siden det er mange grunner. Situasjonen i Spania er ikke særlig god. Man kan ikke bli fast på jobb. Kona mi er sykepleier og i Spania ikke tilbys fast jobb til sykepleierene. Dårlig arbeidsmiljo på grunn av Spania har den største arbeidsledig i hele europa siden 2008 krisen. Vanlig lønn er 14.000 - 15.000 kroner. Hvis du vil ha en familie Spania er ikke så barnevennlig som norge. Nå kona mi jobber som fast som spesialist i psykiatrisk sykepleier. Jeg jobber ikke i min drømmejobb men jeg jobber 100% i KIWI. Vi kan spare cirka 30.000 kroner per måned, pengene vil bli invester sel om jeg må studere lovene i norge. Kansje i 10 år vi trenger ikke å jobbe så mye. Vi flyttet til norge for å vinne tid og en bedre balanse mellom jobb og liv.
  4. Hei min venn! Jeg kom tilbake i går. I dag jeg har vært på jobb selv om jeg kom forkjølet. Jeg ble født i Ecija. https://www.google.es/maps/place/Écija,+Sevilla,+España/@37.5403115,-5.1082126,13z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0xd12ca98306294d5:0x8f569aa77797fdc0!8m2!3d37.5414656!4d-5.0826742!16zL20vMDVkZDQ4?entry=ttu Ecija høyeste temperatur var 46.5 i 1995. går det bra med deg?
  5. 🤣🤣 36° ute. Akkurat nå
  6. Det skal jeg gjøre. Takk for hjelpen. Hilsen fra Spania! Jeg har ferie til neste uke 😊
  7. Michael Hopf sa at det er en syklus: "Hårde tider skaper sterke menn; sterke menn skaper enkle tider; lette tider skaper svake menn; og svake menn skaper vanskelige tider."
  8. Hei igjen. Så interessant at du også jobbet i butikk. Jeg er enig med deg, å starte med å jobbe i butikk er nok fordi du blant annet ikke trenger et høyt språknivå i starten. Drømmejobben min er en der det er utfordringer som jeg kan løse med de ferdighetene jeg har. Innenfor norgesgruppen er det mange muligheter for å gjøre karriere. For øyeblikket føler jeg meg veldig heldig som kan jobbe og tjene nok penger til å leve og spare litt. Takk for svarene dine.
  9. Jeg jobber i KIWI butikken akkurat nå som butikkmedarbeider med låseansvar. Jeg studerte i Spania på universitet. Utdanningen heter Regnskap og Finans. Meste parten av tiden i Spania jeg jobbet som regnskapsfører. Nå venter jeg godkjenning her i Norge. Jeg er på dette forumet på grunn av jeg horte dette er største forum i Norge. 😊
  10. Takk for det. Språknivå er delt inn i 3 trinn: A, B og C. B er mellomliggende og C er den høyeste nivå. Samtidig de er delt i 2 A1-A2 B1-B2 C1-C2 :)
  11. Jeg flyttet til norge i oktober 2022 og jeg har lært mye norsk på jobb. Jeg studerte et norsk kurs på nettet fra Spania før flyttet til norge. Jeg synes at jeg kan norsk mellom B1 og B2 nivå.
  12. Min morsmål er spansk. Men på jobb bruker jeg norsk som vanlig og litt engelsk noen ganger. Takk for svaret
  13. Hei, kansje på denne måte kan jeg praktisere litt norsk og dere kan kjenne meg bedre.
  14. Hei alle sammen. Jeg bli meldem på grunn av jeg vil lære norsk
×
×
  • Opprett ny...