Gå til innhold

Andreas0987

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Andreas0987 sine prestasjoner

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. På svarslippen min fra Samordna opptak, så står det fremmøte for Id-kontroll: 12.august kl.08:00. Hvor sto det 08-09?
  2. Har vi fått en pakkeliste til første skoledag? Vet at man hvertfall skal ha med gyldig id
  3. Noen som vet om det er nødvendig/viktig å ha med pc første uka/fadderuka? Skjønner at det sikkert er «greit å ha i tilfelle», men noen som vet om det er viktig?
  4. Skjønner! Hva med eksamener og større dokumenter? Ble pc’en veldig varm etter en lang skoledag med mye skriving, eller gikk det helt fint?
  5. Sekken har en egen lomme bare til PC mellom ryggen din og sekken, hvis det gir mening. Den er adskilt alt annet. Ellers så er det plass til et par sko, mat, pennal og litt skift. Kommer an på antall bøker, men jeg synes sekken funker veldig fint. Større enn 30L-skolesekk, så begynner det å se ut som du har en koffert på ryggen omtrent. I verste fall får du ta med deg en liten treningsbag ved siden av, hvis du skal ha med masse bøker og heller har treningstøy og sko i bag’en.
  6. Nye modellen til Douchebag 30L. God plass, praktisk zip rundt hele sekken og en egen lomme til pc. Praktisk topplokk også.
  7. Til dere som kom inn. Det holder vel med at man har fått «Kvittering: Svart på tilbud» inne på Samordna Opptak, hvor det står at man har takket ja til studieplass? Er vel ikke noe mer man må gjøre per nå, for å beholde studieplassen sin?
  8. Noen her som har erfaring med nyere modellene av MacBook Air i forhold til tidligere studier og evt PHS når det kommer til å skrive dokumenter, hverdagslig studieting og annet? Så at det var folk med i tråden som har studert tidligere på andre studier og PHS.
  9. Du kan komme inn før suppleringsopptaket ja, men da må en som har fått studieplass takke nei eller at han/hun takker ja men står på venteliste til et annet studie med høyere snitt og kommer inn der etter hvert.
  10. Noen som vet om man som student kan parkere motorsykkel inne på skolens område i Oslo?
  11. Jeg får logget meg inn. Ingen svar på søknaden da
×
×
  • Opprett ny...