Gå til innhold
  
      
  
  
      
  

Esprit d'escalier

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Esprit d'escalier sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk, akkurat hva jeg trengte!
  2. Kanskje det allerede finnes en tråd for geografisk grubling, men jeg prøver meg: Noen som kan fortelle meg hvor bildet er tatt?
  3. Jeg lurer på om det finnes en god norsk oversettelse av disse uttrykkene. I denne sammenheng dreier det seg om de to typene personale som finnes på en restaurant, de som arbeider på kjøkkenet (ute av syne), og de som står for oppvartning og ligende, og altså omgås kundene. Uttrykkene brukes også om det som foregår foran et publikum kontra bak scenen, men det er altså den kulinariske betydningen jeg er ute etter. Noen som har noen gode forslag?
×
×
  • Opprett ny...