Gå til innhold

Vinterro

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vinterro

  1. Entern skrev (6 minutter siden):

    Han var sikkert en usikker og psykisk syk gutt en gang, nå er han en kvinnemishandler på kokainrus som omgås kriminelle og betaler rusen med penger han får av mor, dvs. av oss.

    Kunne jo ha vært interessent å finne ut hvor mye penger MM har overført til ham, samt verdien av at Marius bor på Skaugum og hva han har betalt for det, eventuelt.

    • Liker 2
  2. AnnonymG skrev (3 minutter siden):

    Media påfører en usikker og psykisk syk gutt en enorm påkjenning. Han etterforskes og må ta straffen sin som alle andre. Det er ingen domstol som har dømt og blottlagt ham uthengt i media.

    Jeg vil ikke skylde på media. Det er jo selvpåført, i tillegg til at jeg lurer på hvorfor dette ikke er tatt tak i før. Det kan umulig komme som en overraskelse i kongefamilien.

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 1
  3. Gargantua skrev (6 minutter siden):

    Enig at det er vanvittig det han sier, men er det moralsk forsvarlig å publisere dette? Dette er bevis i en straffesak, og bør ikke spres til millioner av mennesker. Dette er grafsing.

    Jeg vet ikke om det er moralsk forsvarlig å publisere det. Er det moral i det hele tatt å si at jeg skal drepe ham og jeg skal brenne alt om du ikke kommer klokka 16?  Man kan begynne å lure på hvilken oppvekst han har fått! Han har jo selv sagt at han har hatt psykiske problemer gjennom hele oppveksten, så hvorfor har ikke disse problemene blitt tatt tak i? Ser for meg at han har endevendt Skaugum mer enn en gang. Ikke rart at kronprinsessen er syk med diverse.

    • Liker 1
  4. Er det årsaken til at kongen ikke har tatt affære og at de hele tiden har visst at Marius overskygger problemene med denne datteren av kongehuset?

    Jeg spør fordi jeg ser at også mediehusene undres over oppførselen til begge disse personene. Altså alle påfunnene til kongsdatteren er overskygget av Marius sine problemer (Marius er jo ikke en del av kongehuset og det er jo heller ikke ML, de er kun familie.

     

    Muligens disse 2 personer bruker all energi i kongefamilien. 

     

     

  5. Vanagandr skrev (9 timer siden):

    Overvåkningsvideoer og bilder bør vel først og fremst overleveres politiet. Datatilsynet har tidligere ment at det å legge ut overvåkningsmateriale på f.eks facebook går som selvtekt og er derfor ulovlig. 

    https://www.nrk.no/sorlandet/75.000-i-bot-for-a-ha-publisert-overvakningsbilde-pa-facebook-1.13736051

     

    Om jeg er ENIG i praksisen er en annen sak, da for min del alt av slikt kunne fått ligge åpent.

     

    Vi har ihvertfall lagt det ut flere ganger, uten konsekvens. Leste det du sendte og syntes det var helt forferdelig at han verkstedeieren skulle få bot.

    I dag er det vel slik at flere og flere har kameraer. Det legges stadig ut bilder og filmer av uvedkommende som lusker rundt i visse nabolag. Har aldri hørt at noen av de som har lagt ut bilder av tyven har fått bot. Mulig datatilsynet ikke lengre praktiserer slike bøter?

    Tidligere hadde vi en fast gjest som oppholdte seg i hagen. Dengang la jeg ut bilde av personen og da var det en politimann som kontaktet oss og opplyste oss om hvem personen er. Fikk aldri noen konsekvens for oss som la filmen på FB.

  6. Gjest 32221...492 skrev (53 minutter siden):

    Ja. Jeg gjorde det på onsdag. Sendte inn sånn elektronisk tips med forklaring på hvordan det er og skjermbilder av dokumenter på at ferien er satt opp men ikke pengene og bilder av meldinger og mailer jeg har sendt men ikke fått svar.

    Men har ikke vært fysisk innom kontoret til abt. Skulle det på fredag. Jeg sendte melding til verneombud å sa at hvis ikke hun tok tak i det skulle jeg gå til Arbeidstilsynet dagen etter. 

     

    Da fikk jeg til svar at det ikke abt ikke tok seg av denne saken men at vi skulle ordne dette oss i mellom og hun skulle snakke med min tidligere arbeidsgiver som fremdeles jobber i bedriften men ikke har ansvar for meg lengre. Jeg svarte da at jeg skulle droppe å dra på Arbeidstilsynet.

     

    Dette var da på torsdag jeg svarte henne sist på melding tidlig på morgenen sånn at hun hadde hele dagen på å snakke med de dndre på kontoret.

    Fredagen kom og jeg hørte ikke noe mer.

    Jeg har dfemdel ikke hørt noe fra arbeidstilsynet etter jeg har sendt inn eDialog. Så jeg får ringe dit i morgen å spørre om de har sett på saken eller dra fysisk innom før jobb.

     

    Ts 

    Anonymous poster hash: 32221...492

    Du hadde allerede meldt saken men svarte at du ville droppe det? Hvorfor sa du det da hun blandet din tidligere sjef inn i bildet? Er det noe jeg misforstår?

    Det er selvsagt arbeidstilsynet som er riktig instans. Feriepengene skal komme samme dag som den lønna som bortfaller ville ha kommet.

    • Liker 1
  7. Boing_80 skrev (5 minutter siden):

    Absolutt! I noen tilfeller (eller bedre sagt kritiske) er det viktig å komme til en beslutning fortest mulig. Se for deg en kveld der du er uten i hagen og plutselig skimter noe som ser ut som en slange. Du blir ekstra forsiktig og fjerner deg fra stedet. Du finner en lommelykt og lyser på stedet og oppdager at det var hageslangen. Stimulus generalisering og stimulus diskriminering - det er er stikkordene. 

    Ja, litt kjipt å ringe politiet fordi man har sett en slange, for så at politiet oppdager at det var din egen hageslange. Uansett: Greit å være kritisk når man nå ser hva til og med advokater kan gjøre. Er det ikke litt farlig å se på seg selv som helt totalt uten fordommer?

    • Liker 1
  8. Boing_80 skrev (1 minutt siden):

    Kognitiv vitenskap viser klart og tydelig at hjernen vår i bunn og grunn er stappfull av fordommer. Ikke så rart all den tid den jobber iherdig med å vise oss hele bilder av "virkeligheten". Om den mot formodning ikke skulle klare å få til et fullstendig bilde vil den fylle hullene. Fordommer er viktige å ha siden de gjør oss i stand til å ta raske beslutninger. Men det er vel så viktig at vi utfordrer disse og nyanserer der hjernen vår har tatt en "snarei". 

    Ja, jeg har tenkt på det samme. Hjernen vår hjelper oss til å ta raske beslutninger og om man ikke har fordommer, vil man vel kunne bli svindlet også?

  9. Phantom Software skrev (15 timer siden):

    Det skal jo godt gjøres å ikke ha det, alt etter hvor mye man vil kverulere. Om du er en moderne vestlig mann som ikke har fordommer mot LGBTQ+, ikke mot noens nasjonalitet eller hudfarge, ikke mot feminister osv.... så har du det kanskje mot nazister, rasister og sjåvinister? 

    Ja, eller rett og slett fordommer mot de som har fordommer 😆

  10. Rune_says skrev (3 timer siden):

    Tyver bor også et sted, men de pleier ikke "bæsje i eget rede" pga gjenkjennelse og potensielt dårlig naboskap 🙂

     

    En vei å gå er jo å opplyse om det rettslige og si at neste gang blir det anmeldelse  (blir nok henlagt, men kan bidra til oppklaring ved evt senere tyveri/hærverk el lign)

     

    Takk, men oppfatter det mer som rettet mot folk som oppholder seg der over tid?

  11. Hedonism skrev (53 minutter siden):

     

    Om du og den som kalte inn til Teams-møtet ikke er i samme organisasjon så blir du plassert i en såkalt lobbyen når du kobler deg opp til møtet. Da er det opp til dem som er i møtet om de vil slippe deg til eller ikke. 

    Om lobby-funksjonen i Teams.

    Det er mulig å blokkere brukere i Teams men dette vil ikke påvirke møter såvidt jeg kjenner til, kun om man kan ha dialog direkte med hverandre.

    Takk for svar, men vet du da om de andre deltakerne kan slippe meg inn i lobbyen, eller er det bare administrator som kan?

  12. torbjornen skrev (14 timer siden):

    Prinsessa hadde visstnok "leika seg" litt med Photoshop.

    Men kvifor kan ho ikkje avsanne rykta ved å publisere det uredigerte originalbiletet?

    Trodde ikke du var involvert i sesonger? Det er vel høytid for å publisere det uredigerte bildet ja. Hun har hatt en mageoperasjon, hva gjør at offentligheten liksom skal ha krav på hennes helse, den bør vel få lov til å være privat? 

    • Innsiktsfullt 1
  13. Trippelure skrev (21 timer siden):

    Du syns kanskje de er uinteressante, men det er mange andre som er interessert. Det kommer an på øyet som ser og hjertet som slår 🙃 Du kan bidra med noe du syns er interessant og lage nye tråder. Jeg syns det er mange tråder her om hverdagsproblemer også, men hva er et hverdagsproblem da? Det kommer jo helt an på hva hver enkelt syns er problematisk og vi er alle forskjellige og har forskjellige problemer og syn på verden. Det er massevis av underforumer å utforske og bidra i. Selv er jeg ikke så interessert i spill og sport, men jeg har funnet mye annet som jeg syns er interessant, som f.eks. historieforumet 😉 Alle er velkomne her så vidt jeg har erfart 😊

    Skal teste historieforumet, takk for tips!

    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...