Gå til innhold

Vinterro

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vinterro

  1. Kunne jo ha vært interessent å finne ut hvor mye penger MM har overført til ham, samt verdien av at Marius bor på Skaugum og hva han har betalt for det, eventuelt.
  2. Jeg vil ikke skylde på media. Det er jo selvpåført, i tillegg til at jeg lurer på hvorfor dette ikke er tatt tak i før. Det kan umulig komme som en overraskelse i kongefamilien.
  3. Jeg vet ikke om det er moralsk forsvarlig å publisere det. Er det moral i det hele tatt å si at jeg skal drepe ham og jeg skal brenne alt om du ikke kommer klokka 16? Man kan begynne å lure på hvilken oppvekst han har fått! Han har jo selv sagt at han har hatt psykiske problemer gjennom hele oppveksten, så hvorfor har ikke disse problemene blitt tatt tak i? Ser for meg at han har endevendt Skaugum mer enn en gang. Ikke rart at kronprinsessen er syk med diverse.
  4. Synes at det han sier i telefonsamtalen er mer vanvittig enn at det publiseres.
  5. Er det årsaken til at kongen ikke har tatt affære og at de hele tiden har visst at Marius overskygger problemene med denne datteren av kongehuset? Jeg spør fordi jeg ser at også mediehusene undres over oppførselen til begge disse personene. Altså alle påfunnene til kongsdatteren er overskygget av Marius sine problemer (Marius er jo ikke en del av kongehuset og det er jo heller ikke ML, de er kun familie. Muligens disse 2 personer bruker all energi i kongefamilien.
  6. Vi har ihvertfall lagt det ut flere ganger, uten konsekvens. Leste det du sendte og syntes det var helt forferdelig at han verkstedeieren skulle få bot. I dag er det vel slik at flere og flere har kameraer. Det legges stadig ut bilder og filmer av uvedkommende som lusker rundt i visse nabolag. Har aldri hørt at noen av de som har lagt ut bilder av tyven har fått bot. Mulig datatilsynet ikke lengre praktiserer slike bøter? Tidligere hadde vi en fast gjest som oppholdte seg i hagen. Dengang la jeg ut bilde av personen og da var det en politimann som kontaktet oss og opplyste oss om hvem personen er. Fikk aldri noen konsekvens for oss som la filmen på FB.
  7. Må man slette posten etter at man har funnet ut hvem personen er? Jeg la opptaket ut på sosiale medier for å finne synderen.
  8. Du hadde allerede meldt saken men svarte at du ville droppe det? Hvorfor sa du det da hun blandet din tidligere sjef inn i bildet? Er det noe jeg misforstår? Det er selvsagt arbeidstilsynet som er riktig instans. Feriepengene skal komme samme dag som den lønna som bortfaller ville ha kommet.
  9. Ja, litt kjipt å ringe politiet fordi man har sett en slange, for så at politiet oppdager at det var din egen hageslange. Uansett: Greit å være kritisk når man nå ser hva til og med advokater kan gjøre. Er det ikke litt farlig å se på seg selv som helt totalt uten fordommer?
  10. Ja, jeg har tenkt på det samme. Hjernen vår hjelper oss til å ta raske beslutninger og om man ikke har fordommer, vil man vel kunne bli svindlet også?
  11. Dette var lei lesing. Har du tenkt å rapportere til arbeidstilsynet?
  12. Ja, eller rett og slett fordommer mot de som har fordommer 😆
  13. Hørte en som påstod dette, men kan det være riktig da? Alle har vel fordommer?
  14. Takk, men oppfatter det mer som rettet mot folk som oppholder seg der over tid?
  15. Vi oppdaget uvedkommende på eiendommen vår nattestid. Det var skikkelig ubehagelig ettersom personen hadde dekket til ansiktet sitt og visste at eiendommen er overvåket. Vi gjenkjente personen likevel og hn nekter å svare på hva hn ville/gjorde der. Er det noe man kan gjøre for å få svar på spørsmålet?
  16. Takk for svar, men vet du da om de andre deltakerne kan slippe meg inn i lobbyen, eller er det bare administrator som kan?
  17. Noen som vet om det er mulig å gjøre noe slik på Teams? Jeg skulle i et møte på temas i går og alle unntatt meg kom gjennom. Det skal sies at den som inviterte til møtet egentlig ikke ville ha meg i det møtet.
  18. Og jeg som håpet på ny utestengelse på livstid på alle forum. Skuffet - Uansett synes jeg det er på tide å skaffe seg reddit medlemskap. Likte dårlig at diskusjonen hva gjelder kvinneguiden ble stengt. De kunne bare blokkert de upassende kommentarene, fremfor hele tråden. Liker ikke slik!
  19. Da lurer jeg på om jeg blir utestengt igjen 🤣. Er jo utestengt på livstid fra kvinneguiden. Eller ...... klarer de ikke å holde ord?😛
  20. Det verste er at jeg tror at noe slikt kommer til å skje en gang i fremtiden. Reddit neste!
  21. Trodde ikke du var involvert i sesonger? Det er vel høytid for å publisere det uredigerte bildet ja. Hun har hatt en mageoperasjon, hva gjør at offentligheten liksom skal ha krav på hennes helse, den bør vel få lov til å være privat?
  22. Hun redigerer en glidelås, noen fliser og litt av en hånd og så blir det skilsmisserykter?
  23. Det er de små og hverdagslige problemene kvinner vil prate om og jeg ser det er mye spill og politiske diskusjoner, men få av førstnevnte.
  24. Skal teste historieforumet, takk for tips!
×
×
  • Opprett ny...