Gå til innhold

MK3

Medlemmer
  • Innlegg

    204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MK3

  1. Tesla1856 skrev (9 timer siden):

    Noe er galt med elektroinstallatøren der.Han lovte meg på onsdag at han skulle sende dokumentasjon og gjorde det ikke. Og nå svarer han ikke på meldinger eller tar telefonen når jeg ringer. Et rart menneske!

    Fikk juridisk rådgiving av Huseierne da jeg er medlem der og de sa at det eneste jeg kan gjøre er å dra til tinghuset å få en fastsettelsesdom. Da tar et annet firma og sjekker jobben og utsteder samsvarserklæring og regningen blir sendt til firmaet som skulle ha gitt samsvarserklæring.

    Har du snakket med lederen til elektroinstallatøren eller daglig leder i firmaet?

    • Liker 3
  2. Boing_80 skrev (2 timer siden):

    Det er alltid lett å se grådighet og fråtsing hos andre. Hva skjedde under corona her i Norge? Folk hamstret som om det var verdens ende. Hva gjorde aktører som Idar Vollvik? Skodde seg grovt på stive priser på munnbind. Hva skjer når det er Grandiosa salg hos Coop? Folk går amok. Ikke særlig mange som respekterer "Kun 3 pr. kunde" plakaten. Eller ser på jordbærkurvene hvordan folk både smaker og "etterfyller" sin kurv slik at den veier mer enn det som er meningen.

    Du så dette hos tyskerne. Nordmenn er vel heller ikke noe bedre?

    Det du bevitnet er grådighet og fråtsing som kan nesten tenkes om som noe universelt ved mennesket. Gitt overflod vil de fleste la grådigheten styre.

    Jo, nordmenn er bedre. Sluttt med presentere oss for dine løgner.

    • Liker 4
  3. Da får du være mer spesifikk, du kunne like godt ha sagt nord for Dubai. Ellers er dine kommentarer kun en avsporing i debatten, da vi senest denne uken fikk informasjon om at det er en majoritet som er av fremmedkulturell opprinnelse som står for kriminaliteten i Norge. Det sårer selvfølgelig, men slik er det og tiltak må på plass for å ta tak i dette problemet. Å stikke hodet i sanden løser ingenting. Å følge nøye med løser heller ingenting.

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...