Gå til innhold

Car learner

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Car learner sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er ikke etacs ecu samme som styreenhet motor på norsk eller tar jeg feil ?
  2. Men må man ikke betale mye for toll ? Og går det bra å kjøpe brukt styreenhet motor ? Finner ikke prisen på ny, bilen er en mitsubishi lancer 2010
  3. Skjønner, hvor får man tak i programmerings scanner ? Finner bare enten i utlandet eller så koster det 20 000kr
  4. Var på verksted med bilen (mitsubishi lancer 2010) angående lamper som kommer etter tenninga er av, å dem fant ut at etacs var defekt, men var snakk om mange ti tusen å skifte siden den må overhales i tillegg. Så spørsmålet er kan man programmere det selv ?
  5. Takk for tips, banke på boltene hørtes smart ut 👍
  6. Funker den bra for løsing av bolter ?
  7. Brukte fast nøkkel til det siden jeg var redd for det skulle bli rund, men det funket ikke. Har flere bolter nå som er blitt runde...
  8. Varmet den opp mener du ? Skal ikke være lett å mekke bil av og til 😆
  9. Tja, glideboltene har blitt runde så tror det må avtrekker til å få dem løs ? Om ikke borre, men strever å få av braketten da den sitter godt.
  10. En mitsubishi lancer 2010, 2 av glideboltene er blitt runde, så blir vel å få dem av med avtrekker eller kjøpe ny brakett som han over sa
  11. Har et par glidebolter som er blitt runde med bremsecaliperen og strever med å få av bremseskivene grunnen boltene sitter godt fast, så spørsmålet er hvordan løser jeg dette ? Såg biltema solgte avtrekker for skadde bolthoder, noen som har erfaring med disse ? Kan det funke med wd40 på boltene for å få dem løs eller må man ha en kraftig muttertrekker, i så fall hvilken type muttertrekker trenger jeg ?
  12. Noen som vet om en bra batteridrevet muttertrekker til rundt 500kr ? Tenkte litt på biltema sin, men usikker på kvalitet, skal ikke bruke den ofte så vil ikke ha noe dyrt.
  13. Hm, spørs om det ikke er dynamo relatert ? Når jeg kjørte fra jobb i dag så sluttet den å lyse, merkelige greier
  14. Har en Mitsubishi Lancer 2010 som lyser fullt av lamper når jeg skrur av bilen, slutter ikke å lyse selv om bilen er av. Byttet batteri på den tidligere siden jeg trodde det var det som var problemet, har skjedd 1 gang i ettertid av bytting av batteri pluss i dag... noen som har noe løsning på dette ?
×
×
  • Opprett ny...