Gå til innhold

DukeNukem3d

Medlemmer
  • Innlegg

    2 358
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DukeNukem3d

  1. Skeptikus skrev (På 18.9.2024 den 11:50 PM):

    Men da blir vel valget fortsatt lett for deg og likesinnede sikkert... (Men dét skal denne nevnte Sneve iallfall ha, ingen grunn til å mistenke at hun for sin del kommer beruset på Stortinget da om ikke annet, jeg mener  i forhold til hva man kan "frykte" at en viss "partikamerat" (medias kjæledegge de luxe p.t., virker det som) kanskje kan gjøre av og til da, iallfall utfra uttalelser i offentligheten med omtale av seg selv som "fyllik" (og da med muligens rel. hyppige fyllekuler, hva vet jeg).  (Høyt gasjert fyllik og da gitt..). 

    Det er jo åpenbart at jeg aldri vil stemme på Rødt, da de ønsker "revolusjon" i et av verdens beste land. I et velfungerende land skal man kun gjøre justeringer. Og at de selvsagt kræsjer med mitt syn på det aller meste og i praksis vil ødelegge mitt hovedprosjekt med fondssparing (f.eks).

    For meg personlig er Rødt fullstendig krise. Med FRP og Listhaug som statsminister blir det sikkert en masse bråk, avisoverskrifter og kronikker om retorikk og annet. Men i hverdagen blir det vel ikke rare forskjellen. Så du har rett, valget gir seg selv.

  2. Tussi skrev (3 timer siden):

    Dette innlegget blir også rapportert, du kan ikke vise til ett eneste innlegg hvor dette står,  jeg misliletbsterkt arabiske islamistiske grupper, ikke vanlige arabere! men jeg antar du gaslighter, det blir uansett rapportert, og du blir blokkert fra og med nå

    Trist at du velger ubegrunnet personangrep heller enn en grei diskusjon

    Støtter deg der, når man tyr til løgner og personangrep så har man tapt debatten rett og slett. 

    • Hjerte 1
  3. Rhabagatz skrev (7 timer siden):

    Israel er okkupanten, selv om mange velger å overse det faktumet. Inntil okkupasjonen opphører, vil ikke motstanden opphøre.

    Ifølge Hamas betyr dette at staten Israel må opphøre. Da alt israelsk land er okkupert og alle israelere er okkupanter. Hamas drepte ingen sivile den 7.oktober, de drepte bare okkupanter.

    Hamas er den største palestinske bevegelsen, så motstanden vil altså fortsette til staten Israel har opphørt i sin helhet..

    • Innsiktsfullt 3
  4. Trenger man være så uenige?

    Kan ikke de som har funnet seg norsk kjæreste kose seg med det og de som har funnet seg kjæreste fra utlandet kose seg med det dersom begge i forholdet uansett er fornøyde? Det jeg er imot er rene kjøpe-ekteskap der f.eks en mann på 60 år har funnet seg dame på 20 år og så blir hun tvunget inn i forholdet fordi resten av familien trenger pengene. Men jeg har aldri og kommer aldri til å være sammen med ei dame med mindre dette er noe hun først og fremst ønsker, ikke resten av slekta hennes. Og jeg håper at dette gjelder alle andre i tråden også.

    Jeg forstår ikke helt problemet her, hvorfor må noen være krenket av at noe har funnet seg dame i Thailand eller en mann i Brazil?

    • Liker 2
  5. The Avatar skrev (11 minutter siden):

    Det blir ikkje meir lovleg av at formålet er forståeleg.

    Ein kan gjerne diskutere kva som er moralsk innafor, for det er ikkje slik at det som er umoralsk også er ulovleg (eller omvendt). Det har vi masse eksempel på, som til dømes når ein svarer på eit ulovleg angrep med å sjølv gjennomføre eit ulovleg angrep. Fullt ut forståeleg, men det er svært sjeldan lovleg å være den offensive parten sjølv om ein også her kan diskutere grensegangen mellom angrepskrig og forsvarskrig der ein ikkje venter på å bli angrepet på nytt før ein handlar.

    Jeg ble ikke noe klokere av dette svaret. I en åpen krig/konflikt, hvorfor var dette målrettede angrepet mot soldater/terrorister ulovlig? Jeg kan skjønne poenget i fredstid eller under våpenhvile, men det var det da ikke.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 2
  6. Jeg synes Erna passer bedre som  statsminister enn Listhaug helt enkelt. Jeg vil helst fortsette å bo i et land der valget står mellom Støre og Erna, da sover jeg godt om natten uansett. Blir Listhaug statsminister så frykter jeg at det ved neste valg står mellom Listhaug og Sneve (f.eks).

    • Liker 1
  7. Cascada81 skrev (32 minutter siden):

    Fra CCW-konvensjonens andre protokoll: "Prohibits the use of booby-traps and other devices in the form of apparently harmless portable objects, such as children’s toys, specifically designed to contain explosive material". (https://disarmament.unoda.org/ccw-amended-protocol-ii)

    Et missil blir ikke båret av noen mot deres viten for på et senere tidspunkt å bli brukt som et våpen, og har ikke preg av å gi inntrykk av å være noe annet enn et våpen.

    Er ikke dette for å forhindre mord eller skade på sivile? Altså det motsatte av det vi nå så der militært utstyr til Hizbollah har blitt detonert for å skade terrorister/soldater... noe som også skjedde.

    Ifølge folkerettsekspert Cecilie Hellestveit så er angrepet innenfor folkeretten utifra hva vi vet/spekulerer i.

    • Liker 4
  8. Cascada81 skrev (25 minutter siden):

    "Våpenet" er neppe i tråd med Folkeretten. Det er ikke lovlig å bruke innretninger som folk bærer med seg, for deretter å bruke dem som eksplosiver mot deres viten. "Våpenet" forårsaker også unødige skader og lidelse, uten at det er åpenbare intensjoner om å drepe offeret, noe som kan sammenlignes med å skyte for å skade/torturere framfor å drepe i krig. Hvis man forutsetter at Israel og Hizbollah faktisk er i en væpnet konflikt, er det ikke gitt at Israel kan angripe dem inne i Libanon, som er en selvstendig stat, og samtidig etterleve folkeretten.

    Men nå er det vel ikke akkurat noen som med rette kan beskylde Israel for å etterleve folkeretten.

    "Mot deres viten" i krig må være noe av det merkeligste argumentet jeg noen gang har hørt. 

    Når ukrainerne avfyrer en missil mot et russisk mål, hvor lenge tror du det var i russernes "viten" at de ville bli truffet der og da? 0.1 sekund?

    Gi gjerne link på hvor i krigens folkerett det står at det må være "i deres viten" for å kunne ta ut noen i krig. Jeg leste en gang om spesialsoldater som tok ut et landslag i paintball med kulepenner som "kniv" som eneste våpen. Tror du at du vet noe før du er død hvis du møter på disse i faktisk kamp?

    • Liker 4
  9. FriskLuft skrev (4 minutter siden):

    Og dette er oppegående mennesker? De er gale alle sammen - gale av hat til hverandre!

    Det finnes definitivt gale folk både i Hizbollah, Iran, de palestinske terrorgruppene, de "moderate" palestinske kreftene på Vestbredden og i spesielt de ultraortodokse kreftene som dessverre har for mye makt i Israel.

    • Liker 1
  10. FriskLuft skrev (2 timer siden):

    Det er terror i mine øyne. 

    Det spiller vel liten rolle, aksjonen er helt i tråd med krigens folkerett og var rett og slett særdeles vellykket. Det samme  har jeg forøvrig uttalt om enkelte ukrainske angrep på militære mål der f.eks en sivil sanger var blant de døde. Det kan fortsatt  være  et legalt angrep etter krigens folkerett og dette var definitivt det.

    Ingenting å klage på Israel for her.

    • Liker 6
  11. Kul_Djevel skrev (På 16.9.2024 den 2:11 PM):

    Men nok en gang skal det ledes av en voksen. Han som er innstilt som ny leder er 29 år gammel. Altså ingen ungdom lenger. Han er en voksen mann. Hva er greia liksom.

    Voksne menn som skal spille ball og leke gjemsel med 14-15 åringer på disse sommerleirene osv.

    Et ungdomsparti bør vel ledes av en ungdom.

    Teit. 

     

    hehe, du formulerer det på en interessant måte. Men jeg er faktisk litt enig lol

    • Liker 1
  12. Red Frostraven skrev (1 minutt siden):

    Det er foreslått at Kathleen Kennedy er en slik feil person -- på tross av at hun var produsent/executive producer for:

    -E.T.
    -Schindlers Liste
    -Indiana Jones 1, 2 og 3 ukredittert, da hun gjorde jobben sammen med sin ektemann
    -Who Framed Roger Rabbit
    -Tilbake til Fremtiden 1 og 2
    -Gremlins 1 og 2
    -Jurassic Park
    -A.I (2001)
    -The Sixth Sense
    -Signs
    -Rogue One
    -the Mandalorian
    -Andor
    -Ahsoka

    Det er definitivt ingenting å si på hennes CV. (Selv om listen taper seg på slutten der)

    • Liker 1
  13. shockorshot skrev (47 minutter siden):

    Israel har idag remotely eksplodert en stor mengde personsøkere som tilhørte Hezbollah, som israel hadde booby trapped. Mye bilder på twatter av hezbollah medlemmer i Libanon som har fått store skader i hofteregionen som altfor litt for grafisk for denne tråden, men dette må være en av de mest eksepsjonelle angrepene siden stuxnet.

    BBC - Hundreds of Hezbollah members reportedly injured by exploding pagers

    haha, fantastisk! Brenn jævla Hizbollah søppel!!!

    Gjør gjerne det samme med noe Russland bruker når man først er i gang..

    • Liker 6
    • Hjerte 2
  14. Gjest 219e3...fe5 skrev (16 timer siden):

    Helt ærlig så blir jeg litt skremt hvis du har vært i et forhold og ikke tør å si hva du tenker. Sånn småerting som det der (begge veier) er helt normalt i forhold altså...

    Anonymous poster hash: 219e3...fe5

    Du har ikke vært borti ei som går og "furter" og så må man lure på hva man gjorde galt, forstår jeg... Det er ikke helt enkelt å sette ord på det jeg og fokkeslasken sikter til, men det er helt klart en kulturell forskjell der som jeg satte stor pris på.

    • Liker 3
  15. fokkeslasken skrev (28 minutter siden):
    AtterEnBruker skrev (4 timer siden):

    Her er forøvrig en scene fra Empire Strikes Back, som av mange blir omtalt som selveste høydepunktet i Star Wars, og science fiction generellt. Dette er hva som gikk for interaksjon mellom mann og kvinne på film på denne tiden.

    Og det er... til en viss grad morsomt å se på, men man kommer ikke utenom at dette er en "guttedrøm"-versjon av hvordan en mann og kvinne samspiller med hverandre. Kanskje det er derfor så mange har Han Solo som sin favoritt? Kanskje de identifiserer seg gjennom han etter hvordan han fikk drømmejenta uten å måtte pugge seg gjennom regelboka for menneskelig interaksjon, og håper at en dag skal de klare det samme?

    Og den scena lenger ut i filmen (hint: "I know"), er i seg selv bra utført. Men den hadde bært betydelig sterkere vekt hvis det var mer gjennomført oppbygging. Så det er ikke alltid at "ting var bedre før". Og til og med Star Wars på sitt "beste", har noen riper i lakken.

    Det finnes også en forlenget utgave av denne scenen ovenfor. Og..... o'boy... det er ikke rart de måtte trimme den ned litt.

    Ekspander  

    Folk liker gjerne Han Solo fordi han er opprørsk, gjør som han vil, står for sine egne verdier, og til syvende og sist gjør han det rette. Ting som mange skulle ønske at de selv turte i mange situasjoner.

    Det har ingenting med at han pekte på Leia å gjøre.

    Utrolig at dette må forklares. Utrolig at folk kan foretrekke folk uten personlighet som tråkker rundt i skoger og ørkener i f.eks Rings of power. Folk man ikke er gitt en eneste grunn til å bry seg om.

    Det er helt uforståelig for meg rett og slett.

    • Liker 3
  16. AtterEnBruker skrev (4 timer siden):

    Her er forøvrig en scene fra Empire Strikes Back, som av mange blir omtalt som selveste høydepunktet i Star Wars, og science fiction generellt. Dette er hva som gikk for interaksjon mellom mann og kvinne på film på denne tiden.

    Og det er... til en viss grad morsomt å se på, men man kommer ikke utenom at dette er en "guttedrøm"-versjon av hvordan en mann og kvinne samspiller med hverandre. Kanskje det er derfor så mange har Han Solo som sin favoritt? Kanskje de identifiserer seg gjennom han etter hvordan han fikk drømmejenta uten å måtte pugge seg gjennom regelboka for menneskelig interaksjon, og håper at en dag skal de klare det samme?

    Han Solo var alltid høflig mot menn og andre skapninger mener du? I en scene tråkket han på Jabba The Hut også, bare fordi han ville ha gjelden sin.. Du har jo ikke forstått karakteren i det hele tatt eller hvorfor han blir godt likt. Han er "Rogue'ish", men lander likevel på riktig side. En fin quote fra Leia i samme film: "you certainly have a way with people!" Dette er jo det som er med på å gjøre karakteren så interessant!

    Dette har blitt vanlig prosedyre fra woke-aktivister, man begynner å prate ned godt skrevne og glimrende spilte originale karakterer. Antagelig for å indirekte forsvare dårlige remakes og det som ikke holder mål fra aktivister som er mest opptatt av politikk idag. "Du liker ikke Rings of Power fordi de ikke har en kvinnefiendtlig mann i en av hovedrollene som helt". Nei, jeg liker ikke Rings of Power fordi det er et makkverk sammenlignet med Peter Jackson sine 3 første filmer.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 3
    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...