Gå til innhold

DukeNukem3d

Medlemmer
  • Innlegg

    2 355
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av DukeNukem3d

  1. Trenger man være så uenige? Kan ikke de som har funnet seg norsk kjæreste kose seg med det og de som har funnet seg kjæreste fra utlandet kose seg med det dersom begge i forholdet uansett er fornøyde? Det jeg er imot er rene kjøpe-ekteskap der f.eks en mann på 60 år har funnet seg dame på 20 år og så blir hun tvunget inn i forholdet fordi resten av familien trenger pengene. Men jeg har aldri og kommer aldri til å være sammen med ei dame med mindre dette er noe hun først og fremst ønsker, ikke resten av slekta hennes. Og jeg håper at dette gjelder alle andre i tråden også. Jeg forstår ikke helt problemet her, hvorfor må noen være krenket av at noe har funnet seg dame i Thailand eller en mann i Brazil?
  2. Jeg ble ikke noe klokere av dette svaret. I en åpen krig/konflikt, hvorfor var dette målrettede angrepet mot soldater/terrorister ulovlig? Jeg kan skjønne poenget i fredstid eller under våpenhvile, men det var det da ikke.
  3. Jeg synes Erna passer bedre som statsminister enn Listhaug helt enkelt. Jeg vil helst fortsette å bo i et land der valget står mellom Støre og Erna, da sover jeg godt om natten uansett. Blir Listhaug statsminister så frykter jeg at det ved neste valg står mellom Listhaug og Sneve (f.eks).
  4. Er ikke dette for å forhindre mord eller skade på sivile? Altså det motsatte av det vi nå så der militært utstyr til Hizbollah har blitt detonert for å skade terrorister/soldater... noe som også skjedde. Ifølge folkerettsekspert Cecilie Hellestveit så er angrepet innenfor folkeretten utifra hva vi vet/spekulerer i.
  5. "Mot deres viten" i krig må være noe av det merkeligste argumentet jeg noen gang har hørt. Når ukrainerne avfyrer en missil mot et russisk mål, hvor lenge tror du det var i russernes "viten" at de ville bli truffet der og da? 0.1 sekund? Gi gjerne link på hvor i krigens folkerett det står at det må være "i deres viten" for å kunne ta ut noen i krig. Jeg leste en gang om spesialsoldater som tok ut et landslag i paintball med kulepenner som "kniv" som eneste våpen. Tror du at du vet noe før du er død hvis du møter på disse i faktisk kamp?
  6. Jeg skulle for all del gjerne hatt en varig fredsløsning mellom alle parter.
  7. Det finnes definitivt gale folk både i Hizbollah, Iran, de palestinske terrorgruppene, de "moderate" palestinske kreftene på Vestbredden og i spesielt de ultraortodokse kreftene som dessverre har for mye makt i Israel.
  8. Det spiller vel liten rolle, aksjonen er helt i tråd med krigens folkerett og var rett og slett særdeles vellykket. Det samme har jeg forøvrig uttalt om enkelte ukrainske angrep på militære mål der f.eks en sivil sanger var blant de døde. Det kan fortsatt være et legalt angrep etter krigens folkerett og dette var definitivt det. Ingenting å klage på Israel for her.
  9. hehe, du formulerer det på en interessant måte. Men jeg er faktisk litt enig lol
  10. Nå må du ikke bli fullstendig paranoid
  11. Dette på Gaza kalles vel bykrig mot en islamistisk terrororganisasjon som bruker sivile som skjold. Israel har sikkert gått for brutalt frem ved flere anledninger, men det finnes neppe noen human måte å bekjempe en slik islamistisk terrororganisasjon på som er villige til å ofre egne sivile for en negativ overskrift i avisene mot Israel.
  12. Dette var svært overraskende for meg, jeg trodde de fleste i Norge fant seg svensk kjæreste 🙄
  13. Russland driver angrepskrig, Israel driver forsvarskrig. Ganske stor forskjell. Hvis krigen i Ukraina startet med at ukrainerne har et uttalt mål om å utslette Russland, sendte titusenvis av raketter inn over russiske byer og bedrev drap/voldtekt/tortur tokt inn i russiske byer så ville selvsagt den konflikten vært en helt annen og da er jeg ikke så sikker på om jeg hadde støttet Ukraina på samme måten. På ingen måte. Dette poenget blir ytterligere understreket ved at Hamas er allierte med Iran og "moderate" palestinske styresmakter på vestbredden støtter Russland, ikke Ukraina. Hvis det var slik at Ukraina og Palestina sin kamp var den samme så ville det jo vært naturlig for palestinerne å støtte Ukraina. Rart at dere ikke greier å se ihvertfall den forskjellen.
  14. Det er definitivt ingenting å si på hennes CV. (Selv om listen taper seg på slutten der)
  15. Nå har du jo mast om at Israel ikke klarer å målrettet angripe terrorister. Det klarte de idag. Over 3000 skadede, de aller fleste terrorister. Så hva er da problemet? Ikke sikkert så mange av disse terroristene er "stridsdyktige" i overskuelig fremtid. Husk at når man teller 600.000 russiske "casualties" i Ukraina så inkluderer dette skadede russere også, ikke bare drepte. Damned if you do, damned if you dont.
  16. NRK er så pro-palestinsk at de har nesten sluttet å dekke Ukraina-Russland fordi det kan ta fokus vekk fra det viktige. Så ingen overraskelse i det hele tatt den vinklingen. NRK sympatiserer med Hamas og Hizbollah i denne krigen og bruker Hamas helt ukritisk som kilde.
  17. haha, fantastisk! Brenn jævla Hizbollah søppel!!! Gjør gjerne det samme med noe Russland bruker når man først er i gang..
  18. Du har ikke vært borti ei som går og "furter" og så må man lure på hva man gjorde galt, forstår jeg... Det er ikke helt enkelt å sette ord på det jeg og fokkeslasken sikter til, men det er helt klart en kulturell forskjell der som jeg satte stor pris på.
  19. Høres fullstendig uinteressant ut. Hvorfor ikke heller bare lage en romantisk komedie i et vanlig univers?
  20. Asiatiske damer er så flinke til å "disse" meg i forhold. Gjøre narr av mine svakheter og etterligne stemmen min, men på en kjærlig måte. Er det jeg savner mest av alt i ettertid, lol. 😂
  21. Folk liker gjerne Han Solo fordi han er opprørsk, gjør som han vil, står for sine egne verdier, og til syvende og sist gjør han det rette. Ting som mange skulle ønske at de selv turte i mange situasjoner. Det har ingenting med at han pekte på Leia å gjøre. Utrolig at dette må forklares. Utrolig at folk kan foretrekke folk uten personlighet som tråkker rundt i skoger og ørkener i f.eks Rings of power. Folk man ikke er gitt en eneste grunn til å bry seg om. Det er helt uforståelig for meg rett og slett.
  22. Han Solo var alltid høflig mot menn og andre skapninger mener du? I en scene tråkket han på Jabba The Hut også, bare fordi han ville ha gjelden sin.. Du har jo ikke forstått karakteren i det hele tatt eller hvorfor han blir godt likt. Han er "Rogue'ish", men lander likevel på riktig side. En fin quote fra Leia i samme film: "you certainly have a way with people!" Dette er jo det som er med på å gjøre karakteren så interessant! Dette har blitt vanlig prosedyre fra woke-aktivister, man begynner å prate ned godt skrevne og glimrende spilte originale karakterer. Antagelig for å indirekte forsvare dårlige remakes og det som ikke holder mål fra aktivister som er mest opptatt av politikk idag. "Du liker ikke Rings of Power fordi de ikke har en kvinnefiendtlig mann i en av hovedrollene som helt". Nei, jeg liker ikke Rings of Power fordi det er et makkverk sammenlignet med Peter Jackson sine 3 første filmer.
  23. Få vekk woke og tilbake til originale ideer for film/serie/w.e. "Critical Drinker" på youtube snakket nylig om at et stort filmstudio i USA aktivt har gått inn for å ikke ansette "activist-writers". Så jeg tror man begynner å innse noen ting.. sakte men sikkert. "Activist producers" var det riktige.
  24. Det er noe jeg er vant til fra de på ytre venstre som kan google, men ikke gidder/klarer å lese det de har googlet seg frem til og slår i bordet med.. 😂 Like gøy hver gang
×
×
  • Opprett ny...