Gå til innhold

Avero

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Avero

  1. Hvis flere hadde gjort dette så hadde nok butikkene ganske kjapt sett et marked for bananer uten skall og tatt på seg denne jobben selv, altså solgt ferdig skrelte bananer innpakket i plast tilsatt diverse holdbarthetsforbedrende tilsetningsstoffer og solgt det for dobbel pris. Når du da hadde kommet til kassen med skrelte bananer så hadde du blitt anklaget for å ta bananbitene ut av plastemballasjen og blitt avkrevd full betaling.
  2. Et stykke fra det jeg foretrekker, plusspoeng for den korte lengden 3/10
  3. Aha, jeg hadde fått det for meg at det skulle være en kort gratis open beta av en eller annen grunn, men da får jeg eventuelt gi det et nytt forsøk når alle problemene er fikset heller 🙂
  4. Ganske bra spill, men ganske mye tull med kø, verifisering og servere. Jeg lagget en del og ble kicket fra en server uten at jeg vet hvorfor så da endte det med uninstall. Mulig det blir prøvd på nytt neste gang det er gratis.
  5. Norge burde ha atomkraftverk i en eller annen form, i det minste for å opprettholde kompetanse på det området og legge til rette for bred diversifisering av kraftproduksjon. Tenker at større tradisjonelle atomkraftverk burde være forbeholdt statlig eierskap i første omgang, men det er ingenting i veien for private investeringer i mindre modulære kraftverk. Staten har mulighet til å opprettet ordninger, lover og regler for inspeksjon, vedlikehold, sikkerhet og felles statsstyrt håndtering av avfall.
×
×
  • Opprett ny...