Gå til innhold

daaagi

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av daaagi

  1. Noen som nylig har kjøpt en E6600 som får den opp i 3,6+ ghz med brukbar temp fra luftkjøling? Vurderer å kjøpe ny da min E6600 lå på 82-83C (@ 3.6ghz) ved load i spill etc. Ytelseøkning tatt i betrakning ved denne temperaturen kontra stock hastighet var skuffende lav.

     

    Kjørte bla. cpumark og fikk nesten like resultat ved stock og overklokket hastighet. 2.4ghz gav meg vel rundt 320 og 3.6ghz rundt 330-340. Første gang jeg klokka cpuen til 3.6ghz fikk jeg 505 i cpumark.

     

    Så jeg lurer på hvor dere har kjøpt deres E6600 og hvilke hastighet / temperaturer har dere. Har nok vert litt uheldig med min da den blir så sinnsykt varm.

  2. Hadde noen hatt mulighet for å oppgi eksakte innstillinger i bios rundt dette for overklokking. Sliter veldig selv med å få den over 3.2 (E6600) da den enten sliter med å boote skikkelig eller loade windows.

     

    Hvilken Dram specs kjører dere når dere får den oppimot 4ghz+? Selv har jeg prøvd ut det meste føler jeg, 1:1, 4:5, 2:3 osv.. Har prøvd å lest meg til en god del da sist jeg overklokka var på amd64 systemer med ddr1 minne, men føler mye er forandret siden den gang.

     

    Går utifra "N/B strap cpu as" skal alltid stå på PSB 1066.

    Dram spec (cpu:dram) har jeg som standard satt "DDR2 533 (1:1)

     

    Har noen en link hvor akkuratt dette blir beskrevet hva er hva og hvorfor? :)

     

    Merker også cpuen min blir veldig varm, core temp sier 60C ved vanlig surfing..ved benchmarking enda varmere.

     

    cpu: EE6600

    hk: AW9D-Max

    minne: Corsair Dominator Twin2x8500 (2*1024)

  3. Kan jeg spørre hva som burde være max temp på et X1900XTX kort? Tester mitt i ati tools, det viser 72 grader..

     

    En annen ting er at Ati tool viser "default" som 500/600 mhz (core/memory). Kjørte 600/840 og da fikk jeg artifacts og ting klikka. Hva er egentlig default på disse kortene? Kan umulig være 500/600..

  4. Skal kjöpe meg nytt hovedkort med crossfire. Sä jeg lurer pä om noen har noen ä anbefale. Et par kriterier:

     

    -4 ram slots

    -4+ sata porter

    -Overklokkingsvennlig

    -Stabilt

     

    Har lest litt rundt pä utenlandske sider fra tester osv da det ser ut til ä vaere forholdsvis nytt her i landet sä har ikke fätt gjort opp noen ordentlig mening om hvilke sä er bra.

     

    mvh

    Dag E

  5. Lurte på om noen andre har opplevd at maskinen restarter av seg selv iblant eller andre former for ustabilitet ved bruk av 4 minnebrikker på dette hovedkortet? Funker helt fint med 1, 2 og 3 minnebrikker, men ikke 4. Minne er av typen OCZ 1024MB Dual Channel Platinum Ed. R-2. I spill får jeg ofte feilmld. ".. Read memory error...". Jeg vet minnebrikkene er feilfri da jeg har testet dem alle på andre hovedkort.

  6. Skal ha nytt Amd 64 hovedkort 939. Har de siste mnd ikke holdt meg særlig oppdatert så lurte på hvilket som er å anbefale? Legger vekt på stabilitet og ytelse, samt muligheter for overklokking (men ikke et must). Integrert lyd, nettv.kort, firewire(ikke must) og annet tar jeg som en selvfølge.

  7. Hei

     

    Kommer ikke inn på internett i vanlig explorer, men får til å pinge internett gjennom dos. Vet noen hva som kan være galt? Det er en compaq bærbar pc, så litt forhåndsinstallert programvare er det. Vet programmer som Norton Internet Security av og til har krøllet til systemet med diverse tilganger etc så valgte å uinstallere dette. Men fortsatt vil det ikke fungere. Får opp i explorer at siden ikke kan vises. Service Pack 2 er installert, men disabla firewallen.

  8. Har sett litt på disse skjermene og lurte på om de er identiske bortsett fra 8ms responstid på gamingversjonen? Vil gjerne ha de samme gode egenskapene til den vanlige men hvis gaming er helt lik med kjappere respons tar jeg heller den.

     

    Er det fortsatt nec 1770nx som er å anbefale blant 17" lcd i prisklassen 3-4 tusen? Tenker da overall performance :)

  9. Som topic sier, jeg er på utkikk etter et digitalkamera i denne prisklassen. Det blir et typisk hobby og familiebruk. Er ikke særlig opptatt av mye megapixler (min 3?) men derimot mer opptatt av god opptikk, samt brukervennlighet og oppstart/utløsertid. Et stort pluss ville vert om det ser bra ut, med det mener jeg gjerne litt slankt og stor lcd-skjerm bak. Eksempler kan gjerne være ixus700 eller dmcfx7 look.

     

    På forhånd takk for all hjelp

     

    kan også legge til at pluss/minus noen hundre ikke er problem :)

  10. Jeg skiftet datamaskinnavn på en pc for en person her om dagen, etter dette har velkomstvinduet komt opp hvor man hver gang ved oppstart eller reboot av windows må trykke på brukeren for at man skal logge inn. Dette ønsker ikke personen. Jeg har har prøvd under "Control Panel" -> "Brukerkontoer" og valgt "Endre måten brukeren logger på eller av" og fjernet krysset for at velkomstskjermen skal dukke opp. Alikevel kommer velkomstskjermen opp. Så jeg lurer på om det er en annen plass noe kan gjøres eller om det er jeg som gjør noe feil? Har ikke mulighet for å skifte tilbake til det tidligere datamaskinnavnet da dette var en blanding av tall og bokstaver som jeg ikke husker.

  11. Hei, du virker som en kul far.

     

    Kan nevne at jeg har blant annet samme cpu og ram som deg, samt samme produsent av hovedkort. Om jeg av de erfaringene fra mitt oppsett skulle kjøpt ny pc idag hadde jeg valgt en 3200+ cpu og klokka den, rett og slett fordi jeg liker å knote med ting, enten fysisk på pc eller i bios. 3200+ er som nevnt mange ganger en bedre overklokker og mulig "best" for pengene om du klokker den enn en 3500+ ville ha gjort klokka(?).Rammen er bra! Har også kjøpt meg en ocz ram booster fordi jeg trodde at det var ram`en det stod på da jeg skulle klokke. At mitt Gigabyte hovedkort ikke klarte å levere nok strøm til ram-slotene, men etter mye prøving og feiling har jeg komt frem til at det er cpu som er flaskehals. Ikke det at jeg sier det samme vil være tilfelle for deg, men gjerne en liten tankevekker da du nevnte du gjerne ville prøve litt klokking? -for gøy er det når du får det til =)

     

    Spesielt sigaretttenneren og koppholderen hadde jeg greidd meg uten, -og mulig utelatt den ene 74gb raptoren og minnekortleseren. Vips, der hadde du kanskje råd til ett Geforce6800 Ultra kort til? :p

  12. Finnes det egne program for å stille på bildeplassering,kvalitet,lysstyrke etc på video out når jeg skal se film fra pc på tv?

     

    Synes nemlig det som ligger i catalyst driverne er helt elendig. Enten kommer bilde for høytt opp/ned, for bredt mm. Lurer også på om det er mulighet for å få kunne se film på pc-skjerm samtidig som på tv? Fra før nå er det bare ei svart rute på pcskjermen hvor filmen vises.

  13. Hei

     

    Er mye jeg kunne tatt fatt i her, men velger å bare ta noen ting her.

     

    Selv jobber jeg i elkjøp nå og må si meg enig i mye av det som er blitt sagt her, men at alle ikke kan tas under samme kam.

     

    Som selger er jeg pådratt å selge produkter med best mulig provisjon, dette for at dem høyere oppe i styret skal "bli glad" i meg men og at Elkjøp som en kjede skal kunne være det dem er, en kjede skapt for å omsette. Men jeg er fortsatt den personen som verken lyver eller nesten påtvinger folk varer fordi det gir best provisjon. Jeg har blant annet fått kommentarer av dem jeg jobber med for å selge varer som gir dårlig provisjon men dog glade(re?) kunder..

     

    Jeg har ofte brukt "dessverre, men det kan jeg ikke svare deg på" uttrykket, nettopp fordi jeg ikke kan svare kunden på evt spørsmål dem stiller meg. Alikevel får jeg solgt produktet fordi om jeg står ikke å snakker om "100hz PureVision Technology med støtte for Progressive Scanning" til ei dame på 60 som skal ha et 14" tv på kjøkkenet.

     

    Det jeg vil få frem er at ikke alle selgere i Elkjøp er slik, -og at det er feil å dra absolutt alle under samme kam. Vi vet og hører stadig om dårlig service, aldri varer på lager, lyver etc.. you name it, men glem ikke at Elkjøp er den største El-kjeden i Norge (europa?) og at det skal en god del til for å gjøre absolutt alle og enhver 100% fornøydde. Men som sagt, så er løgn ingen rett måte og gjøre opp for dette på.

     

    Til slutt vil jeg si at jeg selv er nok ikke bransjens beste selger, men velger å gjøre det slik jeg har nevnt her noe jeg på lengre sikt tror vil spare seg!

     

    Nå reiser jeg på ferie, salut! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...