Gå til innhold

AlpakkaMafakka

Medlemmer
  • Innlegg

    587
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

AlpakkaMafakka vant dagen sist 17. desember 2021

AlpakkaMafakka hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

AlpakkaMafakka sine prestasjoner

1,6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, på en måte. Det er flere paragrafer som strider mot dette. F.eks § 16 om fri religionsutøving: om en norsk statsborger er muslim, eller konverterer til Islam så må de være beskyttet. Det er jo ingenting som hindrer de med norsk statsborgerskap å konvertere til andre religioner, og slik må det fortsette. Og § 98: alle er like for loven og ingen skal usaklig forskjellsbehandles. Å skille ut religioner for å utøve makt er forskjellsbehandling og grunnlovsstridig.
  2. Det er godt mulig, skulle bare mangle. Men han har snakket usammenhengende og rørete i lang tid før den hendelsen.
  3. OpenCritic har spillet på 81/100, som er en sterk score, og Gamer er bare litt under snittet der. Anmeldelser er subjektive så at folk blir sure når det finnes folk med litt andre meninger er.. komisk. Og folk må slutte å tro at 7 er en svak score. Jeg er møkklei av at alle spill skal være 9/10 eller 10/10 for å være ansett som gode nok spill. 7 er et godt spill.
  4. Har vi sett samme person? Donald Trump har jo virket direkte sløv ved mange anledninger, selv som president. Vi glemmer ikke "Covfefe" så lett. Ja, han virker noe oppspilt til tider når han går til sine verste angrep på andre mennesker, sikkert det som gleder han mest, men jeg har aldri bemerket meg Trump som en på hugget.
  5. Kan mulig være et kjøp når spillet kommer på salg. Jeg kjøper ingen Ubisoft spill til fullpris.
  6. Jeg fikk en gang et broderi i gave, hun visste hva mine interesser var og bestemte seg til min bursdag å gi meg et broderi av kartet til Super Mario World. Vi er gift nå.
  7. Han er også ansvarlig for slike ting: RFK Jr. spent years stoking fear of vaccines. These people were hurt | AP News
  8. Jeg trodde hun mente nabolags-orgier. Hun snakker bare om en framtid hvor man ikke går ned i hatspiraler og faktisk utøver nestekjærlighet - love thy neighbor, selv om de er fremmede. Se på Trump som kontrasten, han klarer jo ikke si noe som ikke er fylt av hat, til og med ganske så direkte: Donald Trump: ‘I Hate My Opponent’ - by Marc A. Caputo (thebulwark.com) Kontrasten kan jo ikke bli tydeligere, men for all del, la oss analysere Kamalas utsagn om nestekjærlighet, for å være kode for helt åpne grenser - den store busemannen i Amerikansk politikk.
  9. Jeg vet om mange film fans som elsker gamle filmer, selv om det er en Amerikaner med dårlig tysk aksent i en krigsfilm, eller en hvit mann sminket til å være en kineser, med dårlig aksent. Man må vel da påpeke og at mangfold har vært en veldig god ting for slike filmer. Det er fremgang det og, mangfold er ikke bare å plassere så mange forskjellige etnisiteter i et prosjekt som mulig. Det er enda mer sprøtt og uforståelig for meg hvorfor noen plages over mangfold i fantasi-settinger når det virkelig ikke har noe å si.
  10. Hvilke styresett funker bedre mener du? Ting går tregt i et demokrati, fordi folk er uenige i retningen man skal gå i. Det er på en måte poenget med et moderne demokrati. Stabil, sakte fremgang, bygge på det vi allerede har, ikke starte en revolusjon hvert 20. år. Det med innflytelsesrike mennesker som styrer er et plutokrati, og vi er ikke helt der, men USA for eksempel er farlig nære. Demokratiet har blitt brutt ned over en del tiår nå med kapitalismens fremgang, hvor vi lener i retning plutokrati. Og det bør vi jobbe i mot.
  11. Jeg tror du mener Trump. Kamala har lagt frem en økonomisk plattform, og den har som mål å hjelpe arbeider og middelklassen. Jeg lenket til det tidligere så gjør ikke det igjen nå. Men Trump har jo vært president allerede, så vi har vel mye å ta av eksempler på hvordan han hjalp arbeidere, ikke sant? Eller: https://www.epi.org/publication/ten-actions-that-hurt-workers-during-trumps-first-year/ Og det er ikke engang hele listen. Hva er det du vil at Kamala skal gjøre med det? Er det ikke er fritt marked og de som vil benytte seg av slike tjenester kan det? Eller er det idelogisk sett mot dine verdier, og dermed må det forbys?
  12. Gode tall ja, men det overrasker meg ikke stort - det som overrasker mer er at det kommer et seriøst, AAA spill fra Kina som faktisk både ser bra ut og spiller bra. Blir muligens et kjøp ved senere anledning, ja.
  13. Hmm.. Er dette pro big business? Harris’s economic plan: grocery prices, housing credits and tax rises (ft.com) Et sitat fra Trump under Musk-intervjuet: Hvem er mer skadelig for arbeidsklasse USA? Trump har blitt angrepet fordi han er en klovn og, viktigst, han angriper andre hele tiden. Jeg føler null sympati for Trump. Han er jo selve definisjonen på en nyttig idiot for, ikke bare Republikanerne, men Russland og andre diktaturer, som Trump selv ser opp til. Men vi får hvor nyttig han fortsetter å være for de når folk har fått nok av hatet.
  14. Ah Rumble, YouTube's kooky konspiratoriske fetter.
  15. Elon har nok hatt gode intensjoner med hva han ville bruke rikdommen sin på opprinnelig. Han har snakket nok om disse temaene til å få meg til å tro at han genuint mente dette, men problemet med Elon, som også kommer tydelig frem i Walter Isaacsons bok Elon Musk er at Elon har null impulskontroll og er veldig reaksjonær, for meg tyder det på et veldig lavt selvbilde, store usikkerheter og narsissisme, altså en Vulnerable Narcissist. Kombiner det med folk på venstresiden som gjør narr av ham, folk på høyresiden som forguder ham og han vil automatisk trekke til de som forguder ham, og være villig til å forme alle sine meninger deretter.
×
×
  • Opprett ny...