Gå til innhold

Bedritenhet

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bedritenhet

  1. magnusavr skrev (3 timer siden):

    Når legger nvidia ut kort for salg? Hele døgnet eller bare mellom kl 1500 og 2300 norsk tid?

    Virker som det er helt tilfeldig, men ingen vet. De slapp noen kort kl 01:00 og mange kl 06:30 på torsdag forrige uke (selv om jeg ikke vet om akkurat det var på norske sider), samt 20:06 i går.

    Jeg hadde distill.io gående på laptopen hjemme i går, så jeg fikk epostvarsel og klarte akkurat å bestille 3080FE på bussen:)

  2. koford skrev (1 time siden):

    Bestilt Asus TUF 3080 hos elkjøp, pengene var reservert .. men ser nå at det er nå blitt trukket (bokført). Ingen mail om når kortet kommer eller noe leverings informasjon. Nå skal det sies at 3-5 virkedager ikke har gått enda. !! Har de lov til det?

    Samme her, pengene trukket men TUF'en er ikke sendt.. Bestilte 17. september 16:30.

    *Jeg fikk også melding om forsinkelse, for meg var det fra 24. september til 02. oktober

  3. Kilko1337 skrev (59 minutter siden):

    Noen her som har hørt noe fra Elkjøp? Fått sporingslink evt. estimert leveringsdato? (Ser flesteparten har bestillt fra Komplett, så bare lurer)

    Jeg bestilte en TUF fra Elkjøp uten å se "forventet leveringstid: 2 måneder" nederst på siden. Som andre her fikk jeg melding om forsinkelse, i mitt tilfelle fra 24.09 til 2. oktober. Kundeservice sa i chaten i dag at den blir sendt 2. oktober.  

    Uansett om den blir levert eller sendt 2. oktober så er jeg veldig fornøyd med det, men må si jeg tviler litt på at det blir så tidlig?  

    Det står forresten "status: ubekreftet" i ordrehistorikken på min side, men han i chaten sa at det bare betyr at varen ikke er sendt.

×
×
  • Opprett ny...