Gå til innhold

-=Svin=-

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -=Svin=-

  1. Fikk min nye pce i dag, startet den opp og alt virket fint. Etter noen timer med spilling ble skjermen svart, og pcn skrudde seg av. Har ikke klart å få start på den siden. Jeg ser at psu fungerer siden hovedkortet får strøm (power knappen på hk lyser), men ingen av viftene går rundt, eller noen annet ser ut til å fungere. Har prøvd å restarte BIOS uten større hell, fortsatt ingen respons.

     

    spesifikasjon:

    Corsair psu HX 650W

    MSI P67A -GD65 B3

    Intel i5 2500k

    Kingston DDR3 1333mhz 8GB CL9

    Windows Home Premium 7 64 bit

     

    Noen ideer?

  2. La oss inderlig ikke håpe Funcom følger opp tradisjonen de har med MMOer, vi har sett nok halvferdige spill.

     

    Men må si at selv om mine forventninger til Funcom er særdeles lave, så ser dette spille ut til å bli et frisk pust inn i MMO-verdnen. Hvis de klarer å ha litt tålmodighet, og faktisk gjør ferdig spillet før de gir det ut, kan vi få se og spille noe av det råeste i MMOenes historie. Funcom er tross alt veldig flinke på historefortelling, bare se på Drømmefall.

  3. Spiller selv Aion for øyeblikket og har nådd "abyss". Førsteinntrykket tar bare for seg levling opp til 20, noe som kan bli en ganske kjedelig affære hvis du ikke har funnet alle questene, eller har problemer med penger på spillet. Jeg gjorde de fleste questene og solgte det mest jeg fikk til andre spillere (untatt det jeg trengte selv) og har aldri hatt problemer med hverken grinding eller penger.

     

    Etter du har nådd 25 er det også mulig å samle sammen 5 andre medspiller og banke monstre i/rundt en borg. Dette kan gjøres 1 gang per dag, det er gøy og utfordrende. Det gir deg en del nytt utstyr, og selvfølgelig masse erferingspoeng (experience points). Hele morroa tar litt over en time.

     

    Spiller-mot-spiller-mot-omgivelser fungerer bra, selv om det kan være frustrerende å møte på en drøss med motspillere som høvler over deg mens du står og dreper monstre. Det er selvfølgelig velidg gøy å være en del av en slik gruppe, løpe rundt og drepe enslige motspiller.

     

    Mitt førsteinntrykk er ihvertfall at spillet er velpolert, få feil og veldig underholdende. Det er laget i beste "asia-stil", og kan anbefales til alle som er litt lei andre MMOs og har lyst på litt variasjon.

     

    Spillet er ikke revelusjonerende innenfor MMO-sjangeren, men definitivt et godt alternativ til alle de andre.

  4. Kjøpte min xbox 360 for ca 2mnder siden, en arcade versjon. Den klarer å kjører dvder(filmer), men når det kommer til spill så fryser den etter 5-10min (avhengi av type spill). Fable II og Fallout 3 er bare å glemme å spille, rekker ikke gjøre noe fornuftig før xboxen slår seg vrang og fryser hele spillet. Har prøvd utallige restarter men får ikke spillene til å gå glatt. Må nok ta kontakt med MS snart.

     

    Så det var flere med samme problem, noen som har funnet en løsning på dette? (virker som en gjenganger fra tidligere "versjoner" av 360)

  5. Skal lage et simpelt "bankprogram" ved hjelp av en klasse og objekter. Har fått utdelt klassen og den ser slik ut:

     

    using System;
    using System.Data;
    using System.Configuration;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Xml.Linq;
    
    /// <summary>
    /// Summary description for konto
    /// </summary>
    public class konto
    {
    
       private decimal _saldo = 0;
    
       public konto(decimal saldo)
       {
    
           //
    
           // TODO: Add constructor logic here
    
           //
    
           _saldo = saldo;
    
       }
    
       public void nySaldo(decimal belop)
       {
    
           if (belop < 0)
           {
    
               _saldo = _saldo + belop;
    
           }
    
           else
           {
    
               _saldo = _saldo + belop;
    
           }
    
       }
    
       public decimal Saldoen
       {
    
           get { return _saldo; }
    
           set { _saldo = value; }
    
       }
    
    }

     

    Jeg skal utifra dette lage et program som gjør det mulig å legge til og trekke fra penger fra en konto. Simpelt nok egentli, men jeg sitter bom fast. Her er kodinga jeg har fått til så langt

     

    using System;
    
    using System.Configuration;
    using System.Data;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Xml.Linq;
    
    public partial class _Default : System.Web.UI.Page 
    {
       decimal saldo = 10000;
       konto kontoen = new konto(saldo);
    
       protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
       {
    
          lblVis.Text=Convert.ToString(saldo); 
       }
       protected void Page_Unload(object sender, EventArgs e)
       {
           Session["kontoen"] = kontoen;
       }
       protected void btnUtfor_Click(object sender, EventArgs e)
       { 
           if (Session["kontoen"] != null)
           {
               kontoen = (konto)Session["kontoen"];
           }
           decimal belop = Convert.ToDecimal(txtInn.Text);
           kontoen.nySaldo(belop);
    
    
    
       }
    }
    

     

    Jeg får denne feilmeldinga: "Error 1 A field initializer cannot reference the non-static field, method, or property '_Default.saldo"

     

    Har prøvd å sette static forran decimal saldo, men det hjelper svært lite.

  6. Final Fantasy XI (11) er online, og er gitt ut til både pc og PS2. Dette er et avansert spill og krever en del knapper, men fungerer allikevel bra på PS2. Spillet har 3-4 expansions, og det fungerer helt glimrende å spille med alle disse på en PS2.

    XBOX 360 er ganske lik en datamaskin, men det kreves selvfølgelig en del "omgjøring" av AoC før det kan slippes til xbox. Har selv et bitte lite håp om at det ikke tar så alt for lang tid, AoC kommer til å bli ypperlig til xbox mener nå jeg

  7. Spillet har greit stort potensiale på xbox mener nå jeg. Har sett mer "avanserte" spill blitt spilt på konsoll, så burde ikke være noe problem i det hele tatt for Funcom. Men å ha pc og xbox på samme server vil nok ikke bli så veldig populært siden xbox vil bli lansert en god del etter pc...

  8. Har støtt på et ganske irriterende problem med et prosjekt jeg deltar på. Holder på med ett prosjekt som innebærer å prøve og lage et strategispill som skal være ferdig på våren en gang.

     

    Akkurat nå holder jeg på å lage "kjøpe" funksjonen i spillet. Du kan skrive inn hvor mange av hver ting du vil ha, og kjøpe det hvis du har penger. Alle angrep og forsvarsfunksjoner (og penger) har jeg som en statusbar (labler) rett under overskriften. Denne er fast på MasterPagen, slik at alle andre sider også har denne statusbaren, også kjøp. FOrsvar og angrep og penger har jeg laget som objekter slik at det skal være mulig å bruke dem på alle sidene. Når jeg kjøper så kommer det opp at kjøpet er vellykket, men de kjøpte tingene (og "tapet" av penger) kommer ikke opp på statusbaren før jeg har loada siden en gang til. Jeg har prøvd å putte kodinga inn i prerender, både på kjøp og masterpage, men til ingen nytte. Jeg prøvde også å lage en egen funksjon som skulle oppdatere lablene når jeg trykket på kjøpknappen, men uten hell... Har dessverre ikke noe av kodingen her, men har den på skolen. Vil poste koding når jeg kommer på skolen i morgen hvis ingen skjønner problemet.

×
×
  • Opprett ny...