Gå til innhold

andyb21

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andyb21

  1. Jeg kan også advare mot kjøp her, eller rettere sagt tro på omtalene. Jeg har kjøpt opptil flere produkter her som jeg/vi ikke er fornøyde med og lagt igjen negative omtaler på de produktene det gjelder.

    Ingen av omtalene har noen gang dukket opp, og jeg har heller ikke hørt fra dem.

    De har mao bare slettet omtalene og latt de positive være igjen, viser kanskje så seriøse de er.

     

    Nå er det såpass mange andre shopper der ute at skal man ha noe i denne kategorien ville jeg styrt unna!

    • Liker 1
  2. Jeg vet jo det, at det finnes andre løsninger, som f.eks Ebay, men da er det mer stress, for meg hvertfall, om det skulle skje noe. Foretrekker å betale noen tusenlapper ekstra og få god support innenlands, men det er nå meg da :).

     

    Mistenksomt? Jaja, hehe, er nesten aldri innom her, så når jeg første var det begynte eg å bla litt!.

     

    Ler litt, for jeg så en som skrev "sjekk hans tidligere innlegg før du beskylder noen" eller noe slikt, så jeg måtte jo sjekke selv, husker ikke helt hva jeg har skrevet for 3-4 år siden. Poenget var at jeg så på det siste innlegget jeg hadde, og der stod det at jeg syntes dette forumet var homseaktigt +++. Det må jo varra ein eller aen trullekuk som har gjort på mine vegne :p. For det huske eg ikkje døyten av :o . Skjønne ingenting eg! :).

     

    Just glad I dident get expelled from class (mm, expelled er skrevet helt feil(tror eg)!)

  3. Hei.

     

    Kom over denne tråden når jeg bladde gjennom litt :-)!.

     

    Jeg handlet av Importhandel Norge i desember i fjor, for rett over 12000,- via PayPal.

    Handlet både hode-enhet 6.5", bilpc, usbcdrom & DVB-T.

     

    Da jeg bestilte dette tok de kontakt 30min etterpå og lurte på om jeg ville oppgradere enheten o.l, i e-posten sto det også nummer til dem, så jeg ringte heller.

     

    Vi ble da etterhvert enige om en annen løsning, da jeg i utgangspunktet skulle ha en fullverdig PC i en 2DIN enhet. Det ble da til at jeg kjøpte en 2DIN enhet med skjerm & integrert USB cdrom, samt en ekstern maskin som jeg nå har plassert under setet mitt.

     

    Han jeg snakket med heter Andree og var veldig hjelpsom, etter det jeg forstod var dette et familie foretak som i utgangspunktet var eid av Baardsen Invest LTD.

     

    I pakken fikk jeg også et skriv fra Importhandel om hvordan jeg skulle koble opp akkurat det systemet jeg kjøpte, som hjalp veldig i mitt tilfelle, da det var noen kabler jeg ikke var helt sikker på, hehe, ikke alltid like gode de kinensisk oversatte manualene.

     

    Kvaliteten på det jeg kjøpte virket veldig bra, og jeg har ikke hatt noen problemer enda. Eneste jeg hadde problemer med var DVB-T antennen, som tydeligvis ikke fungerte som den skulle, jeg fikk da en ny uten å måtte returnere den gamle!. Det kaller jeg god service :).

     

    Eneste jeg har noe å utsette på selv er leveringstiden, da de ikke har så mye på lager enda, så kan enkelte varer ta litt mer tid. Men, jeg ble holdt oppdatert hele veien og totalt sett er jeg storfornøyd, jeg velger dem gjerne igjen!.

     

    Om man tar en virkelig titt på siden deres så vil man jo se at all kontakt infoen er der + retur addresse (man må bare vite hvor man skal se, he he).

     

    Er man skeptisk, så tar man kontakt, da finner man som oftest ut hva det går i, spør du meg! :).

     

    Min karakter:

    4/5 (grunnet litt lang leveringstid)

  4. Da får du anmelde de da.. for man får ikke godkjent ettermonterte xenonlys uten lyktespylere og automatisk nivåregulering

    7595219[/snapback]

     

     

    Stemmer muligens det, men det hjelper godt med hydrauliske dempere ;) hehe. Sålenge man er OBS på å justere Xenon setta når de blir montert er det ikke noe stress, evnt ta inn ein margin om du pleier å ha noe bagasje, på de fleste biler kan man justere lyktene litt.

  5. jo forsåvidt er jo ikke så dyrt da. ;)

     

    vet om få nettbutikker som selger egentlig, men multicom har faktisk noen sett.

    6050498[/snapback]

     

     

    Jeg vil personlig anbefale http://www.xenon-trading.no ! :). Jeg kjører rundt i en Citroen XM 94mod, med ettermontert Xenon :). Har montert 2 sett, slik at jeg har både fjernlys og kjørelys, på min bil så er det H1 pærer, dermed må jeg ha 2 sett, om du har H4 så har du 2 valg, enten ekte pærer (dvs 2 i 1 pære) eller noe de kaller FLEX, de trekker seg automatiskt inn og ut, ettersom hva du kjører med (fjernlys/kjørelys), disse er de mest økonomiske, å de fungerer veldig fint.

     

    Jeg bryr meg lite om høyderegulering osv,. min bil har jo hydrauliske dempere, om man hiver 1 tonn baki så vil bilen min fremdeles ha samme høyden ;-). Lyktespylere har jeg også.

×
×
  • Opprett ny...